Nem értem én ezt…. Nekem a BMW csinálta meg, nem kellett ilyennel küzdeni 😂 A Teslanal sincs erre ember? 😂 mert hogy a Dacianal nincs, az ok…. De igazából az sem
Itt mindannyian beszólunk valakinek ettől jó ez, de most valahogy a te poénod nem talált meg meg fel is baxtam magam ezen a rohadék pályázaton miután nagyjából kiderültek a számok múlt héten a rendelések felénél már tudtam, hogy kicsi eséllyel indulok...
Nem vagyok az a kimondott sértődős típus de ezt kb. nekem szántad biztos nem értünk sok mindenben egyet de nem emléxem,hogy hasonló felvetéseket tettem volna neked veled és édesanyáddal kapcsolatban. Igen lehet sokunk meg tudná venni támogatás nélkül is egy vellanyautót, de ha adnak rá 2,5 milla támogatást bizony azért a pénzért lehajulunk fillérbaszás ide-oda. 4 forintot nekem megér egy ilyen spring 7-et viszont nem adnék egy villanydozsemért, mint ahogy más sem. A fejlett gazdag norvégiában sem terjedne, ha nem lennének ösztönzők, persze a te véleményed is egy vélemény...
Na én 7-kor simán beléptem utána 7 55 már nem engedett be majd 815 re kb. sikerült belépnem. az adatlap kitöltésénél minden rubrikánál 5-8 perceket homokórázott a rendszer majd 1 óra alatt eljutottam addig, hogy a pályázó adatait kitöltöttem. Rápentem a pályázatokra kis homokórázás után beengedett kellett volna feltölteni a doksikat aztán kiírta, hogy csak jpg és pdf formátum 1,6 mb. A szkenneltet nem fogadta el. fényképeztük luminával, huaweiel, csináltam kimetszést, ezeket sem fogadta el oszt kibaxott a rendszer. Most már belépni betudok kis homokórázás után de eltűntek a zöld és piros sávok amin tudnék tovább lépni. Egyszerűen a dokumentum feltőltő oldalig nem jutok el mert nincs meg az a zöld gomb amivel eljutnék a felületre a beküldés gomb is eltünt. Hívtam a dácsiás faszit neki sincs bővebb információja de úgy sejti ez a vonat már elment majd folyt köv augusztus 14
Hát azért a Pinás autó elég nagy hasadást okozott a lelkemben, de nem bírtam rábeszélni valami nem franciára.
Pl. ID3 is esélyes volt, de ez jobban tetszett neki, meg ár érték arányban ez a legjobb. Simán haza tud menni vele anyóshoz, bár szerintem ez annyira nem szükséges egy második autónál, hiszen bármikor elviheti a Priust.
Hmmm...hmmm...hmmmm....
Pl. ID3 is esélyes volt, de ez jobban tetszett neki, meg ár érték arányban ez a legjobb. Simán haza tud menni vele anyóshoz, bár szerintem ez annyira nem szükséges egy második autónál, hiszen bármikor elviheti a Priust.
Na meg én szeretem a feleségem 😋
Egyszer ez vagyok ,egyszer az....
Bár ez neked magas !