pipi ilyen csak a mesében létezik
párt váltáskor az a maximum hogy keresnek pár hanyagolható bukó embert és "megszopatják"
persze ez csak a kirakat
pl a kiskunhalasi mszp kisgyerek zuschlag vagy mi a tosz a neve
Az a legjobb, mert akkor megint eladják külföldre, vagy leszarják és az enyészeté lesz. Olyan bogyó féle szemlélet. A kutyának se kell.de ha mégis lesz gazdája akkor mingyá irigykedik a dolgozó, bár ugyse venné meg mert se péze se tehetsége.
Én segítenék nektek. (imádkozós) Szóval elbohóckodtok itt pár hetet, ezt javítotok azt foltoztok(karját széttáró) Amikor rájöttök,hogy ez nem megy és tényleg szar akkor arra kérnélek benneteket, hogy csináljatok vissza mindent (ez a lefelé imádkozós pumpálós)
bige nem nagyon akarna politikába belefolyni. A fidesz maffia ingyen akarja a cégbirodalmat mert kifizetni meg drága. Szerintem hamarosan békén hagyják, nagyobbat buknak vele, mint bige néhány száz milliárdos cégével nyernének a telhetetlenek.
Én?
Mitől?
Viszont,neked lehetne.
A céged ipari darukat készít.
10 éve komoly jelenlét van,megkerülhertetlen bázist építettek ki nagyipari szinten.Tuti hogy valami fideszhez köthető nagyvállalkozás is veszi tőletek a cumot,kicsi piac,ismeri mindenki a szereplőket érintett,amilyen kicsi a céged és ingatag hóttziher hogy kiesik annyi bevétel hogy lehhúzzátok a rolót.
Picit tevedesben vagy,fegyőrbandi konkretan megmondta hogy jon a koncepcios per,es az osszes fideszhez kotődő vallalkozotol elveszik a vagyonat.
Mondjuk ilyenkor hol a jogallamisag,passz.
Es mindenki akinek csak kotodes van azt kirugjak,van izelito mostani ellenzeki onkorinal,a takaritoig mindenki ki lett rugva,allami szinten ez is szazezrek,az kerdeses honnan a picsabol akadztanak ke enbyi szakembert.tobb mint tiz eve az elkenzeki maganszektorban dolgozik.
Na mindegy,szerinted az akitol el akarjak venni megvarja es odaadja,vagy simicskasan eltunik,a dolgozoi meg neznek ki a fejukbol butan?
Vagy ugy gondolod ez szep bekesen atmenet nelkul lesz eszrevetlen kanaán?
Mert tudtam hogy kibaszott hulye vagy,de ennyire nem. 💋
párt váltáskor az a maximum hogy keresnek pár hanyagolható bukó embert és "megszopatják"
persze ez csak a kirakat
pl a kiskunhalasi mszp kisgyerek zuschlag vagy mi a tosz a neve
Mitől?
Viszont,neked lehetne.
A céged ipari darukat készít.
10 éve komoly jelenlét van,megkerülhertetlen bázist építettek ki nagyipari szinten.Tuti hogy valami fideszhez köthető nagyvállalkozás is veszi tőletek a cumot,kicsi piac,ismeri mindenki a szereplőket érintett,amilyen kicsi a céged és ingatag hóttziher hogy kiesik annyi bevétel hogy lehhúzzátok a rolót.
Mondjuk ilyenkor hol a jogallamisag,passz.
Es mindenki akinek csak kotodes van azt kirugjak,van izelito mostani ellenzeki onkorinal,a takaritoig mindenki ki lett rugva,allami szinten ez is szazezrek,az kerdeses honnan a picsabol akadztanak ke enbyi szakembert.tobb mint tiz eve az elkenzeki maganszektorban dolgozik.
Na mindegy,szerinted az akitol el akarjak venni megvarja es odaadja,vagy simicskasan eltunik,a dolgozoi meg neznek ki a fejukbol butan?
Vagy ugy gondolod ez szep bekesen atmenet nelkul lesz eszrevetlen kanaán?
Mert tudtam hogy kibaszott hulye vagy,de ennyire nem. 💋