Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Láttál te már érzelmes, hasitasis ingatlanneppert? 😜
A Pipi? Nem, ő szimplán hülye.... (fetrengve röhögős szmájli) 😁
pipi ilyen csak a mesében létezik
párt váltáskor az a maximum hogy keresnek pár hanyagolható bukó embert és "megszopatják"
persze ez csak a kirakat
pl a kiskunhalasi mszp kisgyerek zuschlag vagy mi a tosz a neve
Az a legjobb, mert akkor megint eladják külföldre, vagy leszarják és az enyészeté lesz. Olyan bogyó féle szemlélet. A kutyának se kell.de ha mégis lesz gazdája akkor mingyá irigykedik a dolgozó, bár ugyse venné meg mert se péze se tehetsége.
Azé annyira nem szar, hogy sikerült megint ideköhögnöd a hülyeségedet.
Hogy tervezed? 😂
Emócionális vagy?
Na jó, de nem is oda megyek.
Ezeket a koncepciós pereket várom.(pumpálós) Az összes pénzt elvenni tőlük amit külföldön dugdosnak azt is, mindent vissza állami kézbe(pumpálós)
Hova fogják vinni?
Kérit meg téged 😁
Én segítenék nektek. (imádkozós) Szóval elbohóckodtok itt pár hetet, ezt javítotok azt foltoztok(karját széttáró) Amikor rájöttök,hogy ez nem megy és tényleg szar akkor arra kérnélek benneteket, hogy csináljatok vissza mindent (ez a lefelé imádkozós pumpálós)
kivel tettél ilyet(röhögős)
most a hajógyári sziget ellopása következik. Az a félelmem, hogy oda se tudunk menni egy darabig a csúszdaparkba...
bige nem nagyon akarna politikába belefolyni. A fidesz maffia ingyen akarja a cégbirodalmat mert kifizetni meg drága. Szerintem hamarosan békén hagyják, nagyobbat buknak vele, mint bige néhány száz milliárdos cégével nyernének a telhetetlenek.
emóciókkal mi van már?
ezt mondom ideje szrájtkolni az emóciókért 😬
kocsérra nem kell útlevél ✋
Én?
Mitől?
Viszont,neked lehetne.
A céged ipari darukat készít.
10 éve komoly jelenlét van,megkerülhertetlen bázist építettek ki nagyipari szinten.Tuti hogy valami fideszhez köthető nagyvállalkozás is veszi tőletek a cumot,kicsi piac,ismeri mindenki a szereplőket érintett,amilyen kicsi a céged és ingatag hóttziher hogy kiesik annyi bevétel hogy lehhúzzátok a rolót.
Félsz? Ha nem bűnöztél, nincs miért. 😜
Kit?
Picit tevedesben vagy,fegyőrbandi konkretan megmondta hogy jon a koncepcios per,es az osszes fideszhez kotődő vallalkozotol elveszik a vagyonat.
Mondjuk ilyenkor hol a jogallamisag,passz.
Es mindenki akinek csak kotodes van azt kirugjak,van izelito mostani ellenzeki onkorinal,a takaritoig mindenki ki lett rugva,allami szinten ez is szazezrek,az kerdeses honnan a picsabol akadztanak ke enbyi szakembert.tobb mint tiz eve az elkenzeki maganszektorban dolgozik.
Na mindegy,szerinted az akitol el akarjak venni megvarja es odaadja,vagy simicskasan eltunik,a dolgozoi meg neznek ki a fejukbol butan?
Vagy ugy gondolod ez szep bekesen atmenet nelkul lesz eszrevetlen kanaán?
Mert tudtam hogy kibaszott hulye vagy,de ennyire nem. 💋
Szerintem azt látja ismét akit már tíltott korábban.
Melyikünket akartad kicsukni? 😂
Kösz.