Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hamarosan javítjuk ezt is.
Már gondoltam rá....vagy valami.szakértőgárda a rokonságból milliárdokért.
Szar a fórum motor. Látom a blokkolt felhasználót.
nem vagyok ájfón fanatik de annak a lassítása egyedülálló
kurva gyorsan működő automata gépeket szoktam felvenni vele mert olyan gyorsan villognak a jeladók hogy a szem képtelen meglátni hol a hiba
Volt alkalmuk bemutatni a tudományukat párszor, fasza lett a végeredmény. Mesterien űzik azt, hogy hogyan lehet kibaszni minél több emberrel ebben az országban.
ehhez nem értek
de ha 60 fos van felvéve hogy a kutyák gyilkolják egymást sokkal szebb, plusz a lassítások is jobbak
igaz ez nem egy 12 ezres fedélzeti izé hanem egy 200+ ezres kompakt
És majd miferink lesz, aki kevesebbet lop, vagy geri strómann, aki még leérettségizni se tudott? (fekve röhögős) Ezk tuti, hogy hatékonyan fognak munkát végezni (fekve röhögős)
Fura, mert ha nem csukott szemmel járkálsz, akkor utak, iskolák most is épülnek és jópár kórház felújítás is be van lengetve. Az mondjuk igaz, hogy ne Zuglóban keresgéld ezeket.
Hogy láss valamit, ahhoz nem 4k/120 fps kell, hanem normális optika. A tizen ezres kamerákban lévő, borsónyi műanyag lencsétől mit vársz? Tehetsz mögé akárhány megapixelt...
Már sok éve inkább mobiltelót használtam menetrögzítésre, de az meg nyűgös: nem lehet otthagyni, túlmelegszik, nagy, a látószög is kicsi, a szoftverrel is szarozni kellett - a képe viszont jó volt.
Manapság már viszont tényleg esemény rögzítésre kell, arra meg jó a sziamiau 20 rugóért. Automata, hozzá se kell nyúlni, fel van ragasztva oszt' csá.
Senki sem kerül az utcára, a munkát el kell végezni - csak hatékonyabban, sokkal kevesebb lopással, más tulajdonosi háttérrel. Legfeljebb nem stadionokat építenek majd, hanem utakat és kórházakat. Nem kell vadászati világkiállításra, úszó VB-re, meg mijafaxomra százmilliárdokat elkúrni háromszorosan túlárazva.
Mindketten elintézzük egy vállrándítással,ugyanúgy tudjuk szidni ferit,de neked kuss lesz.
A gond ott fog indulni mikor indulnak a koncepciós perek,a fideszes kötődésű cégek tulajai becsukják a bótot,nekik kurvára nem lesz bajuk,de az a pár millió emberke aki náluk dolgozott az utcára kerül hipp-hopp.
A leisztinger meg a bige nem fogja mindet alkalmazni az hóttziher.
Szóval fasza lesz az a 2 év nekik míg beindul a feri holdudvara és lehet melóért kuncsorogni.
És tutifix hogy kurvasok ellenzéki szavazó aki most olyan cégnél dolgozik akinél még csak nem is NER-es a tulaj,csak együttműködött,mert hát munka az munka.És ők is feketelistára kerülnek.
Vagy csak olyannak dolgoztak be.És megszünik az a cég amit kiszolgáltak.
Belegondoltál te ilyenbe vagy csak a lila köd van nálad amit a telexindex sugall?
Szerintem bajban te leszel, meg a Kéri Laci.... 😁
De bajban leszel kormányváltáskor,semmin sem lehet majd morgolódni,csak csontig benyalni ferkének.
A Rönyónál tuti ő csinálja: péntekre akartam szerviz időpontot intézni (van spéci alkalmazás telefonra, asztali gépre is ehhez), és már az első lépésnél (alvázszám megadása) kifagy a picsába. Pedig ha pénteken az oltás miatt úgyis szabit kell kivennem, akkor aznap elintéztem volna a szervizt is. Maradt a jó öreg telefon...
Szerintem személyesen O1G csinálja a programot IS.
El nem tudod képzelni mennyire megkönnyebbültem.
Érdekes, tényleg megy. Az előbb a "horgász" szóra kerestem, és nem adott be találatot.
Akkor bocs!
A fórum kezdőlapon a topiknév kereső nálunk működik. A kedvenc topik funkció hamarosan újra elérhető lesz, illetve az adott topikban is lehet majd keresni, ahogy korábban.
A topikkereső például még nem működik, ahogyan a "kedvencek" sem.
Reply no reload
Nekem pont NEM balesetvideókhoz kell, hanem ha megyek pl. Erdélybe fotózgatni, akkor a fényképeimből összeállított "videoklipet" akarnám színesíteni a fedélzeti kamerával, szép helyeken felvett rövid, 10 másodperces snittekkel. Amolyan átvezetésképpen. Kizárólag ezért vettem, és FHD végeredményhez tökéletesen elegendő a minősége.
1. YT-ra butított felvételen nézegetted.
2. Az 60FPS-el sem fog látszani, leírtam miért, de már csak a záridő miatt sem. 1/200sec nél hosszabb záridőnél minden gyors mozgás el fog mosódni. Érzékeny CCD (nem CMOS mert az gördülő shooteres) és rövid záridő kell. Régi VHS kamerámon 1/1000-re állítva még a helikpoter rotor is kivehető volt megállítva, pedig annak se felbontása se nagy FPS
Na ez a másik. Minek 6 órányi anyag neked? 😁
Én 16Gigás kártyát raktam bele, hogy minél kevesebb férjen rá. Ha esemény van nehogy már visszanézzen 6 órányi gyorshajtást a rendőrség, és büntessen minden záróvonal átlépésért egy hónapra visszamenőleg 😝 (régi emotik kifejezőbbek voltak és egyértelműbbek)
Mondjuk ilyen gondom tuti nem lesz, mert ez a rohadék csak addig rögzít amíg nem jár a motor.
egy időben sok ilyen felvételt nézegettem, kb szart se látni rajta, pl 120-120km/h mellett szabálytakan előzés miatt árokban pörgős videón kurvára nem látszódott a rendszám
Egy dashcamnak nem mindegy? Nem mozifilmhez kell.
Még csak túl nagy felbontás sem kell, csak normális rögzítés, nem túltömörített fos, ami a legkisebb mozgásra elmosódott vagy kockás lesz.
Egy 1024*768 felbontásnál már kiolvasható a rendszám, a többi meg nem izgat.