Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ebbe az országba semmilyen.informatikai rendszer nem.képes működni. Most épp a BM rendszere fosott be, képtelenek egy kibaszott utlevelet meginditani. Egy félórát kinlódott vele a tyúk aztán feladta, jöhetek vissza mikor igy sincs időm rohangálni. Basszák meg....
Na, most jött mail a postától, mehetek be délután az Ali-s vackomért.
Az én xarom (70mai A500S) 30 fps-sel 2592x1944 képpontot rögzít, H.265 kódolással a 3 perces videói 550MB-osak, a 64GB-os kártyára 6 órányi anyag fér folyamatosan, utána törli a legrégebbit, és oda írja az újabb felvételt. Ha "esemény" történik, akkor azt a 3 perces videót külön, védett könyvtárba helyezi.
Ne legyél már idióta fogyasztó... mijafaxnak 60 fps? mit akarsz azzal nézni, kolibri szárnyverdesést? kb. annyi értelme lenne, mint 6" telón a 4k felbontás (persze 120 fps-el) (ide jönne a fetrengve röhögős) Annyi értelme lenne, hogy keletkezzen 100 MB másodpercenként, hogy már a 32 GB kártyára is csak 1-2 óra férjen el (hajtépő jönne - de olyan sincs, meg igazából már hajam se)
csak most nyitottam meg(mosolygós) Eljött a terminátor a gépek lázadása...
akkor használd egészséggel a kújtorgásaidhoz(fetrengő)
Pedig már egész jó kütyüket lehet kapni: https://index.hu/techtud/2021/...
ha 8 éve felszerelem azóta sem lett volna rá semmi szükségem. 🙊
Ez kb. olyan mint a bogyó féle karambolok.
a fedélzeti kamera jó dolog
már ha normális felbontás meg legalább 60 fps
bár a 60 fps se mindig használható gyorsan mozgó témánál baszott nagy látószögnél
azrán ha minden fasza akkor meg memoria gondok lesznek.....
Addigis fárasztó volt az esszéiben az a sok.szar sárga biszbasz, de most még plusz tiz százalék karakter az egyébként sem.rövid novelláiban.
Ugye, mennyivel jobb volt, amíg elégedett volt az emotikonokkal? Képes kiírni minden egyes szart.... 😅
Esb+, tenylegleirja...............
Gyagyástóbi b+.
én pont ugyanúgy nem vagyok informatikus mint ezek az sm-es gyerekek(röhögős)
legalább nem ér meglepetésként(röhögős)
Hamittomén.
Csak olyanom van, billgeci cuccaval nem szarakodok.
Gratula az állványos fúró az hobbyzni is gyenge,(tapsikolós) a fedélzeti kamera biztos csudi jó dolog.(fasza jelet mutató) Én is vettem marha állat egyszer feldobott itt egy reklámot vagy 7-8 éve itt a gép. Na gyorsba meg is rendeltem,mert nem tudtam,hogy mi hiányzik az életemből(kajánul vigyorgó) Megjött(tapsikoló) be is pattintottam az autóba. Fasza működött(tapsikoló) Na mondom, majd egyszer beszerelem normálisan,ha kijön rá a lépés(tapsikoló) Behajítottam a spjzba van egy dobozom ami a felesleges elektronikai kacatokat tartalmazza. (igazából úgy ahogy van ki kéne hajítani az egészet csak hát ami 1 tetűnél többet ér attól nehezen válok meg akár mennyire is haszontalan az életemben(nevetős) Aztán néhány hónapja ahogy agyerek kutakodott az eldugott csokik iránt a spájzban, hát rálelt erre a csodára 7-8 évnyi pihentetés után(röhögős) Raktam neki bele egy memória kártyát láss csodát működött(röhögős) Aztán néhány hétig azzal kamerázott (élvezte) majd megunta aztán rájött, hogy tényleg csak egy bárgyú baromság(fetrengős)
Az nem csak droidnál müxik?
Dehogynincs, bekapcsolo+hangero le egyszerre.
Ja......ako lehet másabb.
Nekem windowsos tabletem van, kettő is. Androidos egy darab sem. A böngészó Edge.
Tableten nem is érdekel, az ugyanaz mint telon. De gondolom.win alatt is ilyen lehet
Kis tableten vagyok, nincs printscreenem.
Muti....
Sokkal szebb.
Mer attol jobb lesz?