Vennem kéne egy jobb processzort a gépembe: a videovágás-szerkesztés pöttyet megizzasztja a szerencsétlent. VGA 50%-on fut, a 16GB RAM fele üres, az i5-8400 proci viszont 100%-on teper.
Kicsit tartok is a jövő hónapban esedékes egyéves, első kötelező szerviztől.... ...az hogy sok pénzre lehúznak majd az egy dolog, de legalább a meló legyen rendesen elvégezve.
na de csak kellett volna mondani hogy számítson rá, hiszen pont a szervizben volt, esetleg már helyben időpont egyeztetés,
vagy csak annyit hogy ilyen hiba előfordult van rá visszahívás és akár ott helyben rá is nézhettek volna
én úgy gondolom márkaszervizben csak az alja szerelő melózik, aki nagyjából a segge lyukát nem találja meg
nekem sok éve opel szervizben szerelőoverálos ember alig talált olajat az astra váltójába, a kalocsai anyacéget kellett neki felhívni hogy mi a helyzet olaj ügyileg
és 2 féle olaj létezett akkor az opel váltóba, a piros a kézi váltóba és a mittudomén mi színű az automatába
és gépről nézte ki hogy melyik polcon van az a 100+ doboz, de a cikkszámhoz már a telefonos segítség kellett
namármost ilyen ember az én autómhoz nem nyúljon, még ingyen se
amúgy valamelyik cikkben volt hogy pár héttel előtte szervizbe volt és nem mondták hogy lehet baja, csak akkor hívták vissza amikor porig égett
ez pl nem a tulajdonos lustasága-hanyagsága mint nálad a priusnál
Szerintem a renyó is megáll ötvenből.......
Biztos megitta a heti Argusát és megütötte...
vagy csak annyit hogy ilyen hiba előfordult van rá visszahívás és akár ott helyben rá is nézhettek volna
én úgy gondolom márkaszervizben csak az alja szerelő melózik, aki nagyjából a segge lyukát nem találja meg
nekem sok éve opel szervizben szerelőoverálos ember alig talált olajat az astra váltójába, a kalocsai anyacéget kellett neki felhívni hogy mi a helyzet olaj ügyileg
és 2 féle olaj létezett akkor az opel váltóba, a piros a kézi váltóba és a mittudomén mi színű az automatába
és gépről nézte ki hogy melyik polcon van az a 100+ doboz, de a cikkszámhoz már a telefonos segítség kellett
namármost ilyen ember az én autómhoz nem nyúljon, még ingyen se
ez pl nem a tulajdonos lustasága-hanyagsága mint nálad a priusnál
http://youtu.be/aTJVSkGI46c