Számítógépes tanácsokat inkább ne adj
Kapcsolgasd csak a sütiket, abban a hitben, hogy csinálsz valamit ennél már kb. 3 generációval fejlettebb azonosítási technikák léteznek
Lekapcsolt sütivel max. annyit érsz el, hogy legközelebb is megkérdezi - és kattoghacc megint feleslegesen
a mgélhetési gyerek vállalás 1 napnalatt megoldható lenne
a családi pótlék 60 ezer és mindegy mennyi gyereked van
az első gyerektől folyósítanák amíg iskolába jár
utána hiába van még 10 gyerek akkir is 60 ezer a pótlék és akkor is csak addig jár amíg iskolás az első gyerek
már járkál a sráci ilyen miskolci lyukonvölgybe és egyéb hasonló helyekre, ne aggódj ezek megoldanák
Érdemes tudni, hogy a kerítés az ő találmánya amit ásotthalmon meg is valósítottak mindenféle kormányzati engedélyezés nélkül, örjáratokat tartottak vadászpuskávbal, néhánby ember arrébterelte a francba a migránshordát 2015- ben gondolod, ha még a törvény is velük lenne nem oldanák meg?
Szerintem a megélhetési gyerekgyártás hamar befejeződne.
- A Pipi-t például nem lehet komolyan venni - pedig nagyon ért egyvalamihez: minél kevesebb munkával minél több vagyont felhalmozni. Bármelyikünkön túltesz itt a topikban
- Ini hasonló, csak fordítva: minél kevesebb munkával minél kevesebbet felhalmozni. Ez is egyfajta veleszületett képesség.
Az hogy ragad, és büdös, és állandóan takarítani kell. Az alján a fólia sérülékeny, a gyanta expozíciója hisztis és idővel változik.
Zsugorodással nincs gond, az elhanyagolható, de ha teli rakod hintőporral akkor nem fogsz nyomtatni vele.
Erről beszélek: http://youtu.be/n_muoXfXlEg
Méretezett skicc alapján berajzolni CAD-el annyi, és arra a vendégem vagy, de méretezésre, 3D dizájn tervezésre megérdemlek 3 nap wellneszt az engem ért stressz miatt
cigányokkal mit tud csinálni?
amíg nincs testi fenyítés és akasztás addig ezekkel nem lehet kit tenni
ha csak egyet is megkorbácsolnának hivatalosan az egész világ basztatna minket
Saját tervezés és építés a nyomtatót is
Még akkor csináltam amikor nem volt fillérekért a kínaiaknál.
Kb. 40-50ezer forint anyagköltsége volt. 7 éve.
Azóta építettem kollégának egy másikat is, de az is nálam maradt, így a régi nyomtatómba 0.2mm-es fúvókával a precíziós nyomtatásokra használom, a kollégáét 0.4mm-es fúvókával a gyors nyomtatásokra.
Annak a mechanikáját már jórészt nyomtattam a saját nyomtatómmal
Illetve vettem még egy UV gyantás nyomtatót is 160ezerért, de az egy nagy marhaság. Igaz hogy tökéletes a felület, de méret pontos nyomtatásokra nem a legjobb, meg a műgyantával pepecselni is elég macerás, sokkal érzékenyebb az egész technológia, tervezés és nyomtatás szempontjából is.
Sokkal jobbak mechanikák nyomtatásához ezek a primitív és olcsó szál olvasztásos FDM nyomtatók.
Az UV resin gyanta arra jó, hogy ha szép felület kell, akkor az FDM nyomtatóval nyomtatott cuccot lekenem vele, megvárom míg szétterül, kirakom a napra, megkeményedik és akkor az is szép lesz
Kapcsolgasd csak a sütiket, abban a hitben, hogy csinálsz valamit ennél már kb. 3 generációval fejlettebb azonosítási technikák léteznek
Lekapcsolt sütivel max. annyit érsz el, hogy legközelebb is megkérdezi - és kattoghacc megint feleslegesen
a családi pótlék 60 ezer és mindegy mennyi gyereked van
az első gyerektől folyósítanák amíg iskolába jár
utána hiába van még 10 gyerek akkir is 60 ezer a pótlék és akkor is csak addig jár amíg iskolás az első gyerek
A liberális tűzoltókat viszont bírnám!
Mondjuk blődivel nem oltanátok ki egymást hanem olajat öntenétek a tűzre ha a kettőtök láng elméjét egyesítenétek
Érdemes tudni, hogy a kerítés az ő találmánya amit ásotthalmon meg is valósítottak mindenféle kormányzati engedélyezés nélkül, örjáratokat tartottak vadászpuskávbal, néhánby ember arrébterelte a francba a migránshordát 2015- ben gondolod, ha még a törvény is velük lenne nem oldanák meg?
Szerintem a megélhetési gyerekgyártás hamar befejeződne.
Bar ami igaz az igaz,jo hazmester is vagy.
- Ini hasonló, csak fordítva: minél kevesebb munkával minél kevesebbet felhalmozni. Ez is egyfajta veleszületett képesség.
Na meg az, hogy ki mondja....
Zsugorodással nincs gond, az elhanyagolható, de ha teli rakod hintőporral akkor nem fogsz nyomtatni vele.
Erről beszélek:
http://youtu.be/n_muoXfXlEg
teli kell pakolni hintőporral aztán nem megy annyira össze
amíg nincs testi fenyítés és akasztás addig ezekkel nem lehet kit tenni
ha csak egyet is megkorbácsolnának hivatalosan az egész világ basztatna minket
Még akkor csináltam amikor nem volt fillérekért a kínaiaknál.
Kb. 40-50ezer forint anyagköltsége volt. 7 éve.
Azóta építettem kollégának egy másikat is, de az is nálam maradt, így a régi nyomtatómba 0.2mm-es fúvókával a precíziós nyomtatásokra használom, a kollégáét 0.4mm-es fúvókával a gyors nyomtatásokra.
Annak a mechanikáját már jórészt nyomtattam a saját nyomtatómmal
Illetve vettem még egy UV gyantás nyomtatót is 160ezerért, de az egy nagy marhaság. Igaz hogy tökéletes a felület, de méret pontos nyomtatásokra nem a legjobb, meg a műgyantával pepecselni is elég macerás, sokkal érzékenyebb az egész technológia, tervezés és nyomtatás szempontjából is.
Sokkal jobbak mechanikák nyomtatásához ezek a primitív és olcsó szál olvasztásos FDM nyomtatók.
Az UV resin gyanta arra jó, hogy ha szép felület kell, akkor az FDM nyomtatóval nyomtatott cuccot lekenem vele, megvárom míg szétterül, kirakom a napra, megkeményedik és akkor az is szép lesz
szerintem itt kb senki se csinálta volna meg ennyi idő akart szebben