Én értem azt hogy "nem lehet megvenni őket"
de azért ha az "A" csapat úgy intézi hogy jó legyen nekem, a "B" meg elveszi, akkor nem a "B"-re fogok szavazni hitbéli meggyőződésből.
Rosszul állsz hozzá,a legtöbb pipiféle úgy gondolja hogy az jár,és kell,de O1G.Sőt pl az MSZP elnöke parlamentben felszólalt a CSOK ellen,majd felvette.
öregszik az asszony és egyre kevésbé bírja a munkát, sajnos hiába cserélném le egy újabb típusra azok alapból nem bírnak ennyit mint a mostani
szóval ha nem akarom én megcsinálni márpedig nem akarom, akkor kicsit könnyíteni kell a dolgait
arra kellett volna hogy felvigyen a hegyre és utána lehet döngetni lefelé
azért kellett volna a nagy akku mert azért egy menetben ilyen 20+km távokat kellett volna hegymenetben mennie 150+ kilóval
Mert szokás szerint rosszul mérted fel, és eltúloztad, hogy jó ürügy legyen hogy miért nem csinálsz semmit
Fogadjunk képzeletben összeraktál egy SUR-RON szintű bringát, miközben egy Tornádóra lenne szükséged 4 riasztó akkuval http://youtu.be/ueOhIST0Cb0
ostort vegyél Az sincs másik szomszédnak, olcsóbb is, meg tudod vele az asszonyt is ösztökélni, ha lassan tologatná a fűnyírót. Néhányszor jól megcsapkodod vele utánna már nem kell bántani, csak ki kell akasztani a ház falára. Mielőtt elmégy pecázni csak rá kell mutatni és mondani neki, hogy mire hazaérsz a pecából szeretnéd ha szépen le lenne nyírva a fű. garantáltan mindig kész lesz
de azért ha az "A" csapat úgy intézi hogy jó legyen nekem, a "B" meg elveszi, akkor nem a "B"-re fogok szavazni hitbéli meggyőződésből.