Megpróbáltam, de a 200 darab kapcsolót amit egyenként kell megnyitni, elvette a kedvem. Nem akarok én indexet olvasni ennyire.
Jobb oldalakon van olyan hogy egyben "nem engedélyezem"
csomó felesleges sütit le lehet tiltani pár másodperc alatt
azt azért tudod hogy amíg ezeket nem kérdezte mindet pakolta a gépedre automatikusan?
szóval régen sokkal jobb volt minden
Az tudja megcsinálni a lézervágósnak a kívánt dxf-et, akinek fizikailag a kezében van a műanyag platni, és az eredeti tartókonzol is. Akkor sem kis meló mindent - halálpontosan - lemérni, majd össze szerkeszteni. Marad a Zoli módszere, és a sok fúrás és reszelgetés.
AutoDesk 123D
Fusion360
FreeCAD
Google SketchUp
TinkerCAD
Lézervágáshoz kell?
Milyen alakzatot akarsz te megterveztetni, amit nem lehet 5perc mérnöki órabéren?
Ha papírra le tudod rajzolni, és nem túl komplikált, akkor a lézeres cég nem szokott tervezési díjat felszámolni, csak a gép programozását.
Mondjuk az igaz hogy vannak lehúzós cégek, szóval meg kell kérdezni máshol.
Nem csak szerintem,es a legrosszabb hogy tenyleg altalanositasz,mint mikor mindenkit lenaciztal. ,meg bogyot is Pedig szemmel lathatoan imadod az afgan kecskepasztorokat.
gyári tartókonzolra szeretnék felrakatni egy givi platnit. Kellene közé egy lemez közdarab. Próbáltam ingyenes szoftverrel rajzolni, de maghaladja a képességeimet.
Amit a környéken árat mondtak azért meg le dobhatom a gyári kapaszkodót és vehetek egy givi komplett rendszert.
Tudtok ajánlatni ingyenes programot (erre az egy munkára kellene) vagy valaki itt ért ilyesmihez?
Szerinted...De vannak emberek akikkel soha semmiben nem is szeretnék egyetérteni...függetlenül attól hogy afgán kecskepásztor, vagy magyar bútotkereskedö...
Nemileg neheziti a torteneter, hogy a gyari doboz uszoagyazasban Van rogzitve igy a kozdarabban a helyet ki kell vagni (kb 2 cm atmereju furat.)