Az előtérben a szomszédé ő azért rakatta telibe az egész háztetőt, mert szar volt már nála a cserép egy csomó helyen ázott be a cserép meg drága így meg most már nem ázik
Mi a francnak? Tényleg csak madzag kell hozzá.
Nem az a szívás, hanem a prés szerszámok amivel szétszeded, meg összerakod fájdalom mentesen.
Bár a Leafénél legyártottam amikor gömbcsuklót kellett cserélni, de csak azért mert hamarabb megvolt minthogy időpontot kaptam a szervizbe.
Nincs rossz tapasztalatom,amihez hívtam valakit az mindig kolléga volt.
És te honnan tudod hogy nem basznak át,ha egyszer nem értesz hozzá?Ha nem értesz hozzá akkor azt sem tudod mivel és hogyan basznak át,ez a szép benne.
Pozitívan hozzáállni?Azt teszem,ezért csinálom magam.újra kell festeni járólapozni parkettázni?Megcsinálom magam amikor nekem jó,nem akkor amikor a "szakember" mondja.
Érteni értek a futóműhöz IS csak ahhoz kellenek spéci szerszámok ami nélkül nagy szívás szerelni, és 10 évente egyszer belefér.
És ahogy mondtad, nem diplomás szakma, így viszonylag nehezen basszák el a trehány autószerelők is
Most hogy mondod a gumi szerelést is másra bízom...mondjuk azt már trehánykodták el, de arra sem veszek gépet
Dőlést, utánfutást.....komoly gép nélkül bajos állítani.
De ha van pénz gumira, ezek sem számitanak
És a mostani gépek már több millás szerkezetek.
Nem az a szívás, hanem a prés szerszámok amivel szétszeded, meg összerakod fájdalom mentesen.
Bár a Leafénél legyártottam amikor gömbcsuklót kellett cserélni, de csak azért mert hamarabb megvolt minthogy időpontot kaptam a szervizbe.
Ha hazajön megkérdezem
Mert bízni úgy látom, nem lehet senkiben.
De mint tudjuk Zoli szeret szívni az ilyenekkel.
Egyszer én is, de elég is volt.
Kollégát hívtam én is.
http://youtu.be/cnfnh2O4ZHw
Zolinak van spéci szerszáma .
Azért bízom szakemberre
Nem azt mondom, hogy nem így van mert nem értek hozzá, de szerintem nem így működik.
És te honnan tudod hogy nem basznak át,ha egyszer nem értesz hozzá?Ha nem értesz hozzá akkor azt sem tudod mivel és hogyan basznak át,ez a szép benne.
Pozitívan hozzáállni?Azt teszem,ezért csinálom magam.újra kell festeni járólapozni parkettázni?Megcsinálom magam amikor nekem jó,nem akkor amikor a "szakember" mondja.
És ahogy mondtad, nem diplomás szakma, így viszonylag nehezen basszák el a trehány autószerelők is
Most hogy mondod a gumi szerelést is másra bízom...mondjuk azt már trehánykodták el, de arra sem veszek gépet