Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

WTF, milyen speci cuccom van?
Ezeket meg a mai legtöbb kocsin már nem is tudod állítani!
Az előtérben a szomszédé ő azért rakatta telibe az egész háztetőt, mert szar volt már nála a cserép egy csomó helyen ázott be a cserép meg drága így meg most már nem ázik
Jó, kell hozzá léc is
Összetartáson kívül nem sokat ér a madzag.
Dőlést, utánfutást.....komoly gép nélkül bajos állítani.
De ha van pénz gumira, ezek sem számitanak
Hát értelme több van mint itt írogatni
92- nem vette az akkori főnököm az olasz HPA futómű állító gépet 750e ft-ért.
És a mostani gépek már több millás szerkezetek.
Mi a francnak? Tényleg csak madzag kell hozzá.
Nem az a szívás, hanem a prés szerszámok amivel szétszeded, meg összerakod fájdalom mentesen.
Bár a Leafénél legyártottam amikor gömbcsuklót kellett cserélni, de csak azért mert hamarabb megvolt minthogy időpontot kaptam a szervizbe.
nem tudom nem voltam itthon Asszony meg még nincs itthon manapság én is inkább barkácsolással ütöm el a szabadidőm
Ha hazajön megkérdezem
ezer éve van optikai futómű beállító az nem egy nagy összeg. mondjuk ilyen hunter 100 meg ilyen lézeres számítógép vezérlésű kütyük az drága móka
De legalább nem basszák át
Mert bízni úgy látom, nem lehet senkiben.
Nem nyikorog! Na az gyors volt, elméletileg a héten nálam is készre jelentik addig csak dísz! Kérték az érintésvédelmit a szerelők?
Ja. Kalapács
De mint tudjuk Zoli szeret szívni az ilyenekkel.
Egyszer én is, de elég is volt.
"És te honnan tudod hogy nem basznak át,ha egyszer nem értesz hozzá?"

Kollégát hívtam én is.
régen valami madzgokat húztak ki, meg full gagyi prizmával állították
Mik ki nem derülnek.
Zolinak van spéci szerszáma .
Engem is.
Azért bízom szakemberre
Hát ebben nem hiszek.
Nem azt mondom, hogy nem így van mert nem értek hozzá, de szerintem nem így működik.
Nézőpont kérdése.
Nincs rossz tapasztalatom,amihez hívtam valakit az mindig kolléga volt.
És te honnan tudod hogy nem basznak át,ha egyszer nem értesz hozzá?Ha nem értesz hozzá akkor azt sem tudod mivel és hogyan basznak át,ez a szép benne.
Pozitívan hozzáállni?Azt teszem,ezért csinálom magam.újra kell festeni járólapozni parkettázni?Megcsinálom magam amikor nekem jó,nem akkor amikor a "szakember" mondja.
Az engem eléggé hidegen hagy
Érteni értek a futóműhöz IS csak ahhoz kellenek spéci szerszámok ami nélkül nagy szívás szerelni, és 10 évente egyszer belefér.
És ahogy mondtad, nem diplomás szakma, így viszonylag nehezen basszák el a trehány autószerelők is
Most hogy mondod a gumi szerelést is másra bízom...mondjuk azt már trehánykodták el, de arra sem veszek gépet
az étcsokitól székrekedésed lesz