Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép jó napot Neked is Laci! Sajnos megint jönnek a hűvösebb napok, de mindjárt itt van a dec. 21 a téli napforduló. Aztán már várhatjuk is a tavaszt!
Na meg a fűszoknyás jányok is felöltöztek sajnos.... ettől függetlenül szép napot Józsi!
Ma reggel süt a nap , egészen strandidő lenne csak ez a hülye szél fúj, és +20 fok hiányzik hozzá!
Merci, volvo, Mabi még a szoló is zsúfolva van!
Keringetö szivatyúnál a haldexet meg a kályhát ki kell venni
Pedig már akkora bazi nagy ládák közlekednek!? És ezekben sincs hely?
Sajnos már a busz se különb mint az autó, össze van zsúfolva minden...
Azt elég nehéz lehet ügyesen megoldani , hogy biztonságos legyen , kis helyen! Bár a buszon talán van hely egy jó kályhának.!
Amit belepakolnak a buszba... klima, webasto, can rendszer stb stb. Néha már unalmas, de akkor kitalálnak valami örültséget a nagyokosok vagy ami még jobb leég az egyik hulladék
Kályha műszerészetet dolgozol?! No az érdekes lehet!
Te te kis te
Térdelek én eleget a főni nélkül is
Hempergek egész este a hülye kályhák miatt

Nők nem igen vannak, de akad 1-2 megtermet bolgár testü egyén nőnek nem nevezném
Szerintem a felállásnak , illetve a térdelésnek akkor is fordítottnak kellene lenni!! Ha az emlékeim nem csalnak!
Hacsak nem főnökasszony !
Hát ne térdelj a főnök előtt...
A 20 faktoros naptejet se hadjátok othon, ha netán valaki motorozásra szánja el magát
Am sziasztok, nagyfalúba nyomott szar idő van

Legalább a főnök gondolt rám, és közölte, hogy gyere be 4órával előbb
Eeeeezzzz aazzzzzz, a f@..... se akar pihenni fájós térdel
Amolyan anyaszomorító. Szia Zoli!
Gyenge sem ? Igazi fos idő ! Hali !
No meg nem is zavartak a többiek a pancsolásukkal?! Én hétfőn fürödtem , igaz termálban! Csak olyan öregesen!
Hallatlan!
Szombaton Siófokon voltam,megfürödtünk... Páran furcsán néztek a partról melegítőben....pedig szép idő volt Viszont kimondottan tiszta volt a víz Nem zavarta föl a sok hülye melegkedvelő turista
Szevasz Jócó még gyenge sem.
Szia István! Gondolom feléd sincsen az az erős napsütés?
Á M E N!
Itt Badacsonyban sincsen az a kimondott strandidő! De nem kell beszarni, lesz még napsütés az idén! Szerintem több is mint kellene!!
Szép idô van itt vasban.:-(( lehet az idén már nem kell motorozni...
Akció lehet van de ebben a putri kiskőrösi boltban sosincs semmi értelmes cucc