Olvass mar vissza hogy ki kezdett es mit te kis butus.
Egyébkent titeket minősít újfent az, hogy én megreklamálom hogy nem képes a sportmotor írni egy cikket arról, hogy magyar csapat akar indulni egy világversenyen. Ti meg csak azzal vagytok elfoglalva hogy miert reklamálok. Nem ciki ez egy kicsit? Saját honfitársad tamogatása helyett azzal vagy elfoglalva, hogy engem kóstolgass.
Amugy nem erzed gaznak hogy folyamatosan szidod az oldalt,a tagokat,a keszitoket,engem cseszegetsz kozben folyamatosan itt lihegsz mint egy kanos palotapincsi?
Tudommar,az tiport a pici lelkedbe hogy nem estem hasra elotted es a pereputty elott.
Mely sebeket ejtett,es emiatt csak velem foglalkozol,az utalt sm oldalra is ezert nezel a nap 24 orajabol 22 ben mindig mert a langallozaskor emlitettem a generator gondomat igy kissebbsegi erzesed tamadt.
Szakmai segiseget szerezz gyorsan ha 2x 2 ora ismeretseg utan csak velem foglalkozol.
Hetero vagyok,barhogy szeretned nem lehet koztunk semmi.
Tudommar,az tiport a pici lelkedbe hogy nem estem hasra elotted es a pereputty elott.
Mely sebeket ejtett,es emiatt csak velem foglalkozol,az utalt sm oldalra is ezert nezel a nap 24 orajabol 22 ben mindig mert a langallozaskor emlitettem a generator gondomat igy kissebbsegi erzesed tamadt.
Szakmai segiseget szerezz gyorsan ha 2x 2 ora ismeretseg utan csak velem foglalkozol.
Szalltam fel a repulore, a telefonomon volt a jegyem, termeszetesen a repter elott ugy megallt az android hogy nem lehetett vele semmit sem kezdeni. Jo volt, utana vettem az iphonet, lassan 1éve van meg és soha semmilyen korulmenyek kozott nem akadt meg.
Mondom hogy te nyertél te csicska :D 40evesen senkid sincs es sportmotoron gyujtod az embereket hogy kivel motorozz :D nekem durroghatsz, en leszarlak. Rad meg apam is azt mondta hogy egy igenytelen ember vagy, es igaza van. A langallozasnal nalam teljes mertekben bebizonyitottad hogy buta is vagy, ezt mar tobbszor elmondtam neked, de fel sem fogtad.
Nyomass meg par oltast :D megy ez neked jobban is.
Ah te ha faterod nem istapol maganyos csikk koldolo leszel,mar most rinyalsz hogy elhagynak a haverok mert nem birod penzel az iramot veluk.
Es ezekre vered a nyalad holott itt nyalsz az sm en barkinek hogy hoztad szoljon.
Egyik tetteddel utod a masikat,szidod az oldalt de tobbet lesed ki mit ir mint en,pedig az nagy teljesitmeny.
Nezz magadba,csak egy repkedo papircsako vagy,most is szetvet az ideg ezert is utsz a szokasosnal tobbet melle a hype telefonodon ahelyett hogy a "haverjaiddal" lennel.
Az is szomoru hogy velem tobbet foglalkozol mint a nemletezo baratnoiddel.
Tenyleg szannivalo egy nyomoronc vagy.
A lányom 23éves,vettem Neki egy 6s-est,mert nagyon jól tanul az egyetemen és már nem kell tandíjat fizetni emiatt.... De mondtam is,hogy baz+ez csak azért kell,mert a többi majom csoporttársadnak is az van és ez a trendi... Ingyenes neki a hívás az én telefonomra,csak+csörgetem és hív. De azt is+mondtam,hogy ha nem hív fel,akkor megtaposom azt a szart,mint ökör a hegyoldalt!
Mivel tudom hogy rendszeresen figyeled a facebookomat igy tudhatnad hogy nem igazan van ecset... de ajfonom van mert az a legjobb, ez ilyen egyszeru ami jo az jo es az iphone az a legjobb. Tudom tudom nem eri meg az arat stb, persze annak akinek nincs ra penze
Es legyek olyan 40eves here mint te akinek se kutyaja se macskaja se baratja se baratnoje ? hagyjal mar a csicska musoroddal, dobalom a csalot te meg kapdosod be es azt hiszed hogy mekkor aoltasokat nyomsz
Mondtam mar hogy te nyertel mert tul hulye vagy es felesleges versenybe szallni veled
Az iphoneomra is irigy vagy ? 190000ft volt, legyél is csak irigy, tokkal többe kerül mint a motorod
Tudnám hogy jut ideje a nagy tudástár összeszedése közben facebook kontra SM közti állandó ugrálásra.
Nekem nincs ennyi pedig én oszt állandóan.............
Véget ért a munka mára, vár az ágyam meleg ágya ez de rossz
Tegnap mindenki hisztis volt? Vagy meg jött a havi
Na jó cakát
U.i Cidri van banyek
Egyébkent titeket minősít újfent az, hogy én megreklamálom hogy nem képes a sportmotor írni egy cikket arról, hogy magyar csapat akar indulni egy világversenyen. Ti meg csak azzal vagytok elfoglalva hogy miert reklamálok. Nem ciki ez egy kicsit? Saját honfitársad tamogatása helyett azzal vagy elfoglalva, hogy engem kóstolgass.
Nyomass meg par oltast :D megy ez neked jobban is.
Es ezekre vered a nyalad holott itt nyalsz az sm en barkinek hogy hoztad szoljon.
Egyik tetteddel utod a masikat,szidod az oldalt de tobbet lesed ki mit ir mint en,pedig az nagy teljesitmeny.
Nezz magadba,csak egy repkedo papircsako vagy,most is szetvet az ideg ezert is utsz a szokasosnal tobbet melle a hype telefonodon ahelyett hogy a "haverjaiddal" lennel.
Az is szomoru hogy velem tobbet foglalkozol mint a nemletezo baratnoiddel.
Tenyleg szannivalo egy nyomoronc vagy.
pl az asszony ájfón4 gépe 3500forintba van
Nolj mar fel.
Az iphoneomra is irigy vagy ? 190000ft volt, legyél is csak irigy, tokkal többe kerül mint a motorod
Hagy menjen a cimborája után.
Nekem nincs ennyi pedig én oszt állandóan.............