Na ja de régen ha 10-20 millio ember élt és azok is ha 40 évesek voltak már öregnek számítottak.most meg vagyunk 7 milliárdan és nem akarunk korán megdögleni még egy jó kis háborúban sem.
Még az 50-es években is a világ egyik legnagyobb termelője Egyiptom volt. De az Asszuáni-gát megépítése óta nem árad a Nílus, nem frissíti a termőföldet és egyre csökken a termésátlag.
Ja,de amikor a fasszopó,kecskebaszó migránsok 4-5en letámadnak egy védtelen lányt az haluska,mi? Menjenek a saját országukba emberkedni,de ahhoz kevesek! Hát én is kiüríteném a tárat rájuk,kaptam erre kiképzést
Troll? Szólított meg téged itt valaki, te írtál nekem, ja az zavar mert megjegyeztem 20 keménygyerek összever 2-őt, aki lehet épp nem tett semmi rosszat. Aki evvel azonosul az semmivel sem külömb mint aki idemigrált bűnözni. A nagy összefogásukban meg a nagyasszonyukat váltsák le aki lehetővé tette, hogy bárki is az országukba menjen.
Régen Egyiptom látta el fél Rómát kajával. Évente akár 3 aratást is össze lehetett hozni
Hihetetlen sok munkával....
Inkább az lehet a gond hogy nem is akarja senki hogy ott rend legyen
Nézzétek már meg a földrajzát afrikának,van pár baszottnagy sivatag,esőerdő ami nem kifejezett termelői leányálom,és az a sok vöröses agyagos talajon is csak négergyerek terem meg.
A3800 más téma, sok mindent el tudsz érni amit kicsiben nem
Pl pályázati elbírálások stb
Persze kicsiben is lehet okosan dönteni de ha a nyertö3 millából elmegy kettő a "költségekre" akkor szar se marad neked, de ha a 800 millából megy el 5 az nem olyan számittevő összeg.
Ezt az Afrikai dolgot nem ismerem, de gondolom föld tulajdon jog minimum kell a termeléshez, plusz öntözni permetezni állatok elől megvédeni stb
Ezt 0 tőkével sosem lehet megtenni
Plusz a tudás sincs meg. Sokan olvasni sem tudnak, van olyan vidék ahol még a WC használata sem ismert
a főnököm 3800 hektáron gazdálkodik...hidd el,nincs ezzel baj...
a szőlőhöz nem értek ilyen formán...(sem)
annyira azért fasza lehetne,hogy magának megtermelje.én csak ezt mondtam.ha évi kétszeri lehetősége lehetne,akkor legalább egyszer vesse el,és a SAJÁT zabálnivalóját csinálhatná rajta.
öljék is,abba nem lett volna szabad belecsendőrködni...és nem tartanánk itt...
Lehetőség.....
Baszki itt nálunk ahol kb optimális minden itt nem tudsz egyénileg termelni semmit, ha nem sikerül támogatáshoz hozzájutni akkor szinte semmi haszna nincs a termelőnek
Havernak meló mellett van 10 hektár szőlő azt mondja hogy a szőlő nem hoz annyit nettóba mint a melóhely
Afrikában meg ha olyan fasza volna minden akkor a nagy pénzes cégek régóta ott termeltetnének
Évszázadok óta ez a trend hogy ölik egymást bármiért, emiatt nem is tudtak túlszaporodni
Most meg oltják a gyerekeket békéfenntartók segélyek stbstb Aztán annyira felszaporodtak hogy lett egy kritikus tömeg ami nagy bajokat generál
Teljes mértékben igazad van ! A dokufilmeken látni lehet döglik egész nap , várja a segélyt a szemeit lepik a legyek arra is lusták hogy a legyeket elhessegessék !
A lehetőségről annyit, hogy kurvasok területen, ahol ezek élnek, évente kétszer tudna kukoricát aratni. Ez csak példa, de nyilván egy lehetőség. Arra mindenképpen elegendő lehetőség, hogy ne a segélycsomagot várja a fehérektől. (Amit persze a milicista niggerek mind eloroznak, de ez megint más)
Olvastam egy pali gondolatait, aki köztük élt, hogy bármit adsz a kezükbe, elrontják, vagy eladják. A melóval ugyanez. Ideig óráig, de hamar megunja és szarik az egészre. Kb mint az állatok...
Ez kevésbé zavarna 1800 km távolságból, de ez jelenleg rohamosan tendál a nullához...
A lényeg, helyben kell(ene) megoldani mert ha mi odamennénk kerítés nem lenne, viszont megkövezés tuti ha van sapi ha nincs. Az ndk-s torzszülött hormon kezeltet egyszerűen nem is értem nem jön át, biztos velem van a baj...
más nép más mentalitás, nekik az kellett ami volt de ők ezt nem tudták, most hogy az az erős diktatórikus rendszer megszűnt nem tudnak magukkal mit kezdeni
mint pl a nők nálunk, régen az volt hogy pofa be és moss főzz takaríts.....működött is, most meg ebben a fene nagy egyenjogúságban nem tudnak mit kezdeni magukkal zabálják az antidepresszánst meg az egyéb bogyókat mert nem tudnak megfelelni az általuk elképzelt értékrenddel
bár most kicsit betömegelt a lány, de csak neki mer menni 6 migránska
Hihetetlen sok munkával....
Inkább az lehet a gond hogy nem is akarja senki hogy ott rend legyen
Pl pályázati elbírálások stb
Persze kicsiben is lehet okosan dönteni de ha a nyertö3 millából elmegy kettő a "költségekre" akkor szar se marad neked, de ha a 800 millából megy el 5 az nem olyan számittevő összeg.
Ezt az Afrikai dolgot nem ismerem, de gondolom föld tulajdon jog minimum kell a termeléshez, plusz öntözni permetezni állatok elől megvédeni stb
Ezt 0 tőkével sosem lehet megtenni
Plusz a tudás sincs meg. Sokan olvasni sem tudnak, van olyan vidék ahol még a WC használata sem ismert
és nem hoz semmit
a szőlőhöz nem értek ilyen formán...(sem)
annyira azért fasza lehetne,hogy magának megtermelje.én csak ezt mondtam.ha évi kétszeri lehetősége lehetne,akkor legalább egyszer vesse el,és a SAJÁT zabálnivalóját csinálhatná rajta.
öljék is,abba nem lett volna szabad belecsendőrködni...és nem tartanánk itt...
Baszki itt nálunk ahol kb optimális minden itt nem tudsz egyénileg termelni semmit, ha nem sikerül támogatáshoz hozzájutni akkor szinte semmi haszna nincs a termelőnek
Havernak meló mellett van 10 hektár szőlő azt mondja hogy a szőlő nem hoz annyit nettóba mint a melóhely
Afrikában meg ha olyan fasza volna minden akkor a nagy pénzes cégek régóta ott termeltetnének
Évszázadok óta ez a trend hogy ölik egymást bármiért, emiatt nem is tudtak túlszaporodni
Most meg oltják a gyerekeket békéfenntartók segélyek stbstb Aztán annyira felszaporodtak hogy lett egy kritikus tömeg ami nagy bajokat generál
Olvastam egy pali gondolatait, aki köztük élt, hogy bármit adsz a kezükbe, elrontják, vagy eladják. A melóval ugyanez. Ideig óráig, de hamar megunja és szarik az egészre. Kb mint az állatok...
Ez kevésbé zavarna 1800 km távolságból, de ez jelenleg rohamosan tendál a nullához...
mint pl a nők nálunk, régen az volt hogy pofa be és moss főzz takaríts.....működött is, most meg ebben a fene nagy egyenjogúságban nem tudnak mit kezdeni magukkal zabálják az antidepresszánst meg az egyéb bogyókat mert nem tudnak megfelelni az általuk elképzelt értékrenddel