Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reggel 4 fok volt baszki. Ilyenkor már lehet emelt szintű társalgásokat folytatni
Pl egérmozi ájfón fasznövelő bmw meg hasonló témában
Én is így vagyok vele, 28 év házassággal a hátam mögött. Az a jó, ha békén hagyják az embert, inkább a motorozás!
Ő kicsoda nem a sárga azt tudom imádja a nagyobbik unokám.
No problemo, már fizethetem a "lankadót" rég elkeltem.
Neked is csak ez maradt ifonnal.
Ja, Te itt vagy? Boccsssss....
https://prohardver.hu/hir/micr...
Ahogy nézegettem az asszony telefonján az áruházat,minden van ami szükséges már. És működik is!!!
Baszhatod te a bmw-t is meg az iphonet is, ha azod lenne sem allnanak szoba veled a nők
Kösz az infót....este intézem ;)
Volt windowsom még az elején, kettő nagy problémám volt vele, nem tetszett a kezelőfelület és nem voltak hozzá nagyo alkalmazások. Egyébként kiváló.
Baccátok+ azt még szóljon mégeccer valaki az időjárásról való diskurzusra...
OFF, de hátha érdekel: ma reggel jött ki rá firmware-frissítés a 650-re, így már dupla koppal is fel lehet ébreszteni a készüléket, nem kell a gombhoz nyúlnod.
Ez így van én csak tudom.
Egy patent 2002-es cool verda.
Feleségemnek is 650 van....hibátlan! ;)
Tedd hozzá, hogy ÚJ BMW. Ha veszel egy 15 éveset, az olyan, mintha egy táblát akasztanál a nyakadba "Nem elég hogy pénzem nincs, de még a farkam is kicsi" felirattal.
Jóhogy,majd októberben jön,Viszont lesz rokon usákoknál,így remélem nem két kiló lesz,mert egy telefonra nem adok felit se.
Nagyon sokan nem vesznek használt készüléket, ahogy például én sem. 200 ezret számomra egyik teló sem ér (ha volna rá keretem, akkor sem), így lett Lumia 650 DualSIM, W10M-mel, fémkeretes házzal, OLED kijelzővel, 50 k-ért. Olcsó, jó, nagyon jól funkcionál. Mivel nem vagyok egy telefonbuzi típus, így a szűkebb alkalmazás-választék sem frusztrál. GPS tökéletes, netezni ró rajta, soha nem akad vagy fagy ki, elfogadható képeket készít, nálam 2-3 napot kibír egy feltöltéssel. Másra nemigen használom. A picike iPhone SE tetszett volna, de a dupla SIM hiánya kizárta sajnos a listáról.
Csajozni BMW kell nem telefon
Az a nők egyik erogén zónája
Pixel? Mostanában nem néztem:D
De amúgy egy Iphone 5 S szerintem minden igényt kielégít,Vagy egy 950-es Microsoft teló. 60 ezerért meg lehet szerezni mind a kettőt.
Én mondjuk nem szoktam játszani a telefonommal,max a GPS-t használom,meg Mail-t nézek,nagy ritkán netezek. Játékra egy gamer laptop megfelelőbb,vagy böngészésre egy Ipad retina. Lenne pénzem az Iphone 7 -re,de 250 ezret nem adok egy telefonért,mert nem tudom kihasználni.
Tudom hogy a csajok buknak az ilyen dolgokra,de ha balfasz valaki,az Iphone 7-el is balfasz marad :D Aki meg nagy pinázós,egy Alcatellel is megdug még egy apácát is:D
Nincs hát délután kanyargászás...
Most már pixel.És igen,rajta vagyok a dolgon.
Sziasztok!
Bocs hogy beleszólok,de nagy telefonteszteló vagyok:D
Az Iphon-on IOS van,a Microsoft telefonokon Windows . Mind a kettő ZÁRT renszer! Ami annyit jelent,hogy csak a gyártó dobhat ki rá programokat,amik rá vannak optimalizálva a készülékekre. E miatt baromi stabilak.
Az Android nyitott forráskódú rendszer,a gyártón kivűl is írhatnak rá programokat,alkalmazásokat. Ezek miatt egy idő múlva összeesik a rendszer,mert nincs optimalizálva kellőképp. Aki nem nagyon telepítget rá,annak aránylag sokáig stabil,de egy szar frissítés is képes hazavágni. Van az Androidnak saját telefonja,amire nagyon odafigyelnek és nem fagy,de kevesen veszik ( Nexus) .
Plusz még tedd hozzá, hogy Te maximum szoftverfrissítéskor indítod újra a telefonodat, az androidosok meg hetente háromszor....
Na ezt most poénból lemértem...
Lumia Win 8.1
Hideginditasbol teljes felállás 34msp
0rol ide kerülni pinkod megadással és Sportmotor kezdőoldal kikeresessel együtt 45,4msp. Értelme nem sok van ezt méricskélni, de kivancsiva tettél...