Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hmmm...nincs fészem,nincs rá szükségem hogy kirakjam mikor merre nyaralok,mit vettem,milyen motorom van. Más téren vannak bizonyítási vágyaim ;)
Viszont engem nem érdekel ki mikor és hogy motorozik....főleg az,hogy miben !
Ha motorozni akar akkor motorozzon csak nyáron,vagy télen is...és úgy,ahogy neki az kényelmes és komfortos.
És a májerség nálam nem a motorozásnál kezdődik!
Na ezt mondjuk nem tőlem lattad de ez szar is :D
Mond mikor szopatod nem gurul le a kerek fejéről a csajodnak a söröskrigli?
Vagy adják mellé a homorú kriglit is szettben?
nem az a lényeg.....
ha én motorozni akarok télen(mert full zakkant vagyok) akkor felülök a gépre és megyek egy kört, de ha nincs kedvem nem megyek
de nem fogok mindenféle fűtőszálak között buziskodni hogy fel tudjam tenni a fészre mekkora műmájer vagyok
de
ha pl egy motoros futár lennék és elkerülhetetlen a motorozás minden bizonnyal addig agyalnék amíg kitaláljam hogy nem fagy ketté a pöcsöm a motoron
Haha, gyűjtögeted a képeket rólam te kis buzigyerek de mondtam már hogy hagyj békén mert hiába puncsolsz nem nyalhatod meg a golyómat. Na most várom a hatalmas oltásodat, de valami újat találj ki, ne olyat amit tőlem loptál
kb 30 percig :D:D
Ja. Nincs keményebb, mint a fagyott motoros!
most nem azért, de aki papírkutya az minek akar motorozni hidegben???
aki meg kemény az kisgatyában is kemény
Köszi! Ez már kezd tetszeni!
Ez tökéletesen elég szerintem. A belső szerveket fűti,ami a vért keringeti. Így nem fázik (annyira) a lábad se.
Eddig ezt találtam legolcsóbban.

http://www.sportvadaszat.hu/te...

Lehet megvenni csak a szettet 20 körül.
Nem a legjobb a teszkós fűtőszál bevarrása sem mert nem szabályozható,ami igen az kétféle hurokkal,az egyik nem elég két oldal/hátra a plusz meg nem elég egyre se és kombinálva nem tudod bevarrni.Jah és mire beleküzdöd anyira gagyi hogy kinyiffan.
Vidd el egy varrónőhöz...hátha...:D:D
Ez a magyar,de hogy hol tartanak fene tudja,

https://www.facebook.com/warmtogo/
Egy cordura alá tökéletesen elég....
A teszkóban néha 3-4 ezer forint a kocsiba való gagyi kínai fűthető üléspárna. Ugyanez kellene, csak egy lyukkal a közepén, hogy az ember a nyakát át bírja rajta dugni. Mondjuk tízezerért....
Én találtam pulóverformát meg mellényes verziót vadászoknak azok kb 35-40 rugók.
Meg a TC-ben a villanyautós teszt alatt kaptak egy magyar csapattól egy pulóverformátumút az mintha 35-e környéke lenne akkustól.
Háááát....olcsó húsnak...tudod ;)
Nekem van ilyen kabátom és nem csak motorozáshoz használom az a jó benne. Szivargyújtó nincs az utcán. Akksival a harmadik legmelegebb fokozatban 7-8 órát kibír. 70 ezer most akcióban a kabát,meg venned kell hozzá egy akksit töltővel . 100 ezer kb a vége.
De van mellényük is,szerintem az olcsóbb....
Nem létezik olcsó, kínai, fűthető "aláöltöző", amit simán szivargyújtóba kell dugni? Olyasmi lehet hogy érdekelne...
Kormányfűtésem van a GS-en, én imádom. Az olcsó Lidl-es téli kesztyűvel nem fázik a kezem. A derekam / mellkasom viszont annál inkább. (Olcsó 4 évszakos Shox cordura göncben).
Ezeket amit nemrég rakattam fel igaz nem újak, de ragadnak mint a légypapír.
Nekem gumit kellene cserélni de kurvára nincs kedvem hozzá
Én már öreg vagyok, nekem úgy +10 fok a határ. De ha szépen kisüt a nap, akkor én is szoktam télen gurulgatni, persze nyakig beöltözve.
Én leszarom az időjárást.....télen is megyek ha süt a nap és nulla felett van a hőmérséklet :D
Lehet hát. Du. + csesznekülünk 1et kettőt hármat... oda vissza feeeeeel + leeeee
Nekem az időjárásról egy népi mondás jutott az eszembe: "Hideg szél fúj Édesanyám, baszhatja a kendőjét!"