Kár, hogy nem kérdeztek meg minket a sok százezer euróért árult letelepedési kötvényről is, ahonnan a pénz a hazaszeretők off-shore vállalkozásaiba folyik....
Nincs szó arrol hogy ki melyik oldalra huz, ez csak szerintetek volt igy a hulyek szerint mar bocs. Ti vagytok azok akiknek minden baj es mindig minden rossz. Kezditek hogy aki nemmel szavazott az most arra szavazott hogy lepjunk ki az uniobol, aki itt agymosott az te vagy.
Egyszeru az egesz, le van szarva hogy mik az elmeletek, volt egy kerdes feltéve, mégpedig az hogy aksrod vagy sem a kenyszerbetelepitest, erre kellett nyomatni egy nemet.
Nem kell fegyvert fogni,ha nekem nem tetszik a menzakoszt veszem a fáradságot és elkezdek főzni,nem várom meg hogy más nekiálljon addig balhézni míg a konyhásnyanya félre méltóztatik állni mert nem fog.
Ugyanez van most is.Nem szereted a Törpe Cigányt...........no akkor ess neki van még időd,alapíts pártot,szerezz aktivistákat,kampányolj és ha szimpatikus kormánzásra alkalmas emberke vagy meggyőzheted a nagybetűs NÉPET arról hogy a te neved mellé húzza be az X-et '18-ban.
Persze én megértem hogy tét nélkül mindenre acsarogva fujni majd net mellől rendelni az akciós donpepe pizzát.
Az nem meló és tét nélküli.
Az aki 1,5 millios havi nettot keres olyan beosztásban tevékenykedik hogy a világ minden pontján ennyit keres.Neki tökmindegy hol van.
Nem kétkezi munkával teszi ezt az biztos.
Amikor erről megkérdeztem egy angolt, ő azt mondta, hogy a rengeteg lengyel meg magyar miatt...Nekem is dolgozik kint rokonom, 1.500.000,- Ft-nak megfelelő fontot keres. Nem is baj ha hazajönne....
A rendkívül érdemi népszavazáshoz az alábbiakat fűzném:
Ad.1: Miből fizette a magyar kormány a plakátokat, reklámfilmeket, rádióüzeneteket? Elvileg a mi közpénzünkből nem tehetné.
Ad.2.: Meg kell állítani a gazdasági bevándorlást, az ellenőrizetlen határátlépést, de a háborús menekülteket kötelesség befogadni, mesélhetne erről sok világháborús és 56-os magyar is...
Ad.3. Az a megdöbbentő, hogy ennyien elmentek szavazni. Sokáig nem volt világos, mire megy ki a játék, de a múlt héten már elszólták magukat a fideszes magyar srácok: alkotmánymódosítás lesz. Hosszú távon pedig agyő Európa. Az Unió pedig, azért valljuk be őszintén, nem is volt olyan rossz dolog...
Engem csak az bosszant hogy ezek a habzó szájó szavazósdi megmondó emberek jelentős többsége totál nincs képben mi mellett/ellen teszi le a voksát.
Nem csak most hanem úgy általában
Nem érdemes foglalkozni vele. Beleolvastam az Origós meg mindenféle hírportálok hozzászólásaiba és sírtam már a röhögéstől olyanok voltak. nehogy mi is így járjunk. A lényeg még mindig kapni Benzint és még mindig nem esik a hó szóval lehet menni motorozni. Csak azt nem tudom hogyha ilyen rövid lesz a tél mikor szedem össze a téli javításokra a forintokat mert ha mindig ilyen rövidke lesz a tél akkor kérem nincs megállás és akkor minden guruló forintból benzin lesz valami úton módon
Hozzátenném hogy 10 szavazóból legalább 6 azt se tudta mire szavaz és 10 nem tudja ennek mi értelme van....
Főleg úgy hogy hetekkel ezelőtt már lemondtak a kötelező kvótáról
http://youtu.be/vf6F8L58l90?t=530
arról volt szó hogy 2 velejéig romlott korrupt szervezet közül melyiknek legyen joga ide betelepíteni a népet
ha arról lett volna szó hogy jöjjenek-e ide a migránskák kb mindenki elment volna és nemmel szavaz
Egyszeru az egesz, le van szarva hogy mik az elmeletek, volt egy kerdes feltéve, mégpedig az hogy aksrod vagy sem a kenyszerbetelepitest, erre kellett nyomatni egy nemet.
Nem az volt a kerdes hogy szerinted mi miatt van.
Ugyanez van most is.Nem szereted a Törpe Cigányt...........no akkor ess neki van még időd,alapíts pártot,szerezz aktivistákat,kampányolj és ha szimpatikus kormánzásra alkalmas emberke vagy meggyőzheted a nagybetűs NÉPET arról hogy a te neved mellé húzza be az X-et '18-ban.
Persze én megértem hogy tét nélkül mindenre acsarogva fujni majd net mellől rendelni az akciós donpepe pizzát.
Az nem meló és tét nélküli.
Sok hulye magyar, sirt mindneki hogy nem kerdezi senki oket. Most meg lett kerdezve mindenki, erre ez is baj.
Magyar mentalitas. Osszefogasra keptelen egy nemzet ez. Hibatlan idezet volt itt picivel lentebb.
Nem kétkezi munkával teszi ezt az biztos.
Ad.1: Miből fizette a magyar kormány a plakátokat, reklámfilmeket, rádióüzeneteket? Elvileg a mi közpénzünkből nem tehetné.
Ad.2.: Meg kell állítani a gazdasági bevándorlást, az ellenőrizetlen határátlépést, de a háborús menekülteket kötelesség befogadni, mesélhetne erről sok világháborús és 56-os magyar is...
Ad.3. Az a megdöbbentő, hogy ennyien elmentek szavazni. Sokáig nem volt világos, mire megy ki a játék, de a múlt héten már elszólták magukat a fideszes magyar srácok: alkotmánymódosítás lesz. Hosszú távon pedig agyő Európa. Az Unió pedig, azért valljuk be őszintén, nem is volt olyan rossz dolog...
Ha nem, keress rá
Nem csak most hanem úgy általában
Főleg úgy hogy hetekkel ezelőtt már lemondtak a kötelező kvótáról