Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Karahókiról kérek vidit
1et józanul majd 1et nem szomjasan
Mehet a magas céé is
Miket!
Miked hordol itt össze ma én is menek karaHoki buliba evés ivás jók a poGramok
pukkadjá megfele
Budos alkesz.
Reggelt neked is
Ohh ez a másnaposság Már megint be bambiztunk a haverokkal
Csak emlékezni kéne hogy keveredtem haza
No majd du.n megtekerem a bajszát a kicsikének, hátha előtörnek az emlékek
Reggelt
Odassatok, híres lettem!
http://www.tesztmotor.hu/blog/ti_irtatok_mi_az_a_motovlog
(Azért kíváncsi lennék, hányan olvassák is el )
Anno én is ezt a feketesugárzós infra rendszert mondtam.
Cak épp mikor átállt a bérbeadó kegyesen a gázra annyit biztosított hogy elvitte a kazánházig a gázt,a kazánt már nekünk kellett megvenni.
És rákötötték egy halom régi regiszterre meg öntöttvas radiátorra,ami alapból nem ért semmit.
ezek a gázos hősugárzók egész jók, nem tudom mennyibe van de egy közeli falu közösségi házában erre cserélték le a radiátoros fűtést
állítólag sokkal jobb a hőérzet és hatékonyabb is
amúgy tudom milyen a hideg a régi melóhelyen egy éjszakás műszak kevés volt ahhoz hogy az ajtórésen befúvott hócsík elolvadjon
műszak végére fejmagasságban már 4 fok volt
Egen,mondjuk egy másik épületet is felhúzhatnék.Na de ha van 100 millám egy másik épületre minek is vágnék bele?
Gyakorlatilag 0,zero a hőszigetelés,a teljes 3 oldal pucér 40-60-as zártszelvénybe illesztett szimpa 10 mm-es üvegből áll,KB 6-8 méteres belmagassággal,a többi meg alulemez,pala és szétrothadt hungarocellszerű cuccbnól épített szendvicspanel.a fűtéscsövekre sem jutott egy deka szigetelés sem.Mire hátraér a 100 Kw-os kazánból a víz már hideg,szarul épített mert mindenhol félcenti hézagok.
Addig jutok el havi 150-ből hogy nem fagy meg a fűtés.Mondjuk a nap és a globális felmelegedés segít.
A tető 5 évente beázik stb.Mondjuk azt rendszeresen felújítják.De tervezési gond volt 40 éve.
mittudomén nem vagyok orvos......
Az mi?
ilyen se volt még hogy az ü betű össze lett keverve az i betűvel
bár a helyesírást nem segíti elő a német billentyűzet de ennyire még sosem nyúltam mellé
plusz hogy hányszor volt már foltos a farka a kilengések után
fűteni kell, ha a nasa tud fűteni baszott nagy több hektáros hodályt akkor neked is sükerül azon a párszán négyzetméteren összehozni valami emberi hőfokot
Most ne találom a lajosban.
Nekem van kettő is és jól mükszik, lajosos és anno 7 rugó körül volt.
Igaz...tudom.
De vannak férfiak akik a tetteikkel tudnak bizonyítani maguknak,illetve azoknak is, akik fontosak nekik. Ehhez nem kell fészbúk.
Majd idővel észre fogod venni,hogy akik minden szart kiraknak magukról,azoknál van egy picike kissebbségi komplexus ,valami bizonyítási vágy.
Ettől persze nem lesznek se férfiak,se semmik...csak még szánalmasabbak:)
Egy férfit a tettei határoznak meg,nem az hogy miket rak ki magáról....
Viszont télen 6-8-9 órát 10-13 fokban sem jó lenni.
Felmerül bennem továbbá még pár gondolat.
Nem is tudtam hogy ennyire buksz a kis sárgákra?
A felső részét elnézve nem fáj mikor fogazik?
Továbbá mint nagy szakértőtől kérdezném átváltozik dugás közben narancssárgára?
Az se semmi, hogy a mi generációnknak az utódja nem a mi nyögdíjunkra gyúr, hanem szaladgál a pikacsuk után.
mostanában azt veszem észre hogy egyre inkább azért csinál a nép bármit hogy mások lássák hogy ő azt éppen csinálja
Amúgymeg takarodj már dolgozni, munkaidőben itt írkálsz. Pénzt ki fog keresni a 800asra ?!