Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Végre valaki.........
Megvédem F.Levi-t.Nekem is almás van,igaz csak 4-es.,Elötte volt mindenféle szar,de nem prémiumok,de androidos mind.Ezt is használtan vettem,nem vagyok egy teló függő,de 2 napot bír még az akkuja,és a mobil net fut alatta.Sokkal stabilabb mint az előzők ez tégy.
Ja és a kijelzőt nem bírod megkarcolni olajos,koszos kézzel mint a többit!!(mert én így is megfogom)
Én nem menőzésből vettem,csk a környezetemben sok embernek van és mindenki dícsérte.Kellett egy stabil,jó teló azért zt választottam.Higgyétek el bejött.
Próbálja ki mindenki és majd eldöntitek.
Nekem bejött.
Nekem volt sony-m, soha többet. Nőveremnel s6 van, kezembe veszem csak megnyitom a kamerat és megakad.
Ha már prémiumot veszel, akkor szinte mindegyik 200fölött van, egyértelműen az almát veszed ha csak felhasználó vagy, ha akarod alkotgatni a kinezetet meg rootolgatni meg ilyen hulyesegeket csinalni akkor android. A ios stabilabban mukodik, ez tény.
Mi a fasz? Telefon foruü, vagy mi a tököm? Még tél sincs, már agyatokra ment a benzin!
Nekem jól szolgál évek óta az xperia m nem is szándékozom lecserélni amíg meg nem ellik legalább az akkuja. Akkor majd keresünk másik Sony-t...
Jááj
Na az csak az igazi csoda rendszer
Amúgy az android csak a fos gépeken szar
Pl a Sonyn olyan mintha a sokéves farok verés után találsz egy igazi rafinált ribit.
Előtte Samsung volt az s3 még kb egész jó volt, de a többi hoki gép szart se ért ilyen ace4 és társai
Sajnos a Sony is elkurvult, a következő tapogatós valami nagyonn kínai lesz xiaomi vagy hasonló cucc
Tévedsz, az Androidot még jobban rühellem: igazi, perverz Windows Phone-os vagyok már vagy 6 éve. (Lumia 610 -> Lumia 920 -> Lumia 650DS (jelenleg))
Na
Zizzenés után 6 másodperc a Sony felirat
57 másodperc betölt fullra
63 másodperc képernyő felold és a Chrome betöltötte ezt a topikot
10 androidosból 7 tuti ezt mondja
De a harapott almás tábor se tudja igazán miért is jó nekik
Mert ha ténylegesen annyira fasza lenne akkor rég írtál volna legalább 20 indokot...
Az hogy gyorsabban kapcsol be az jó dolog ha nekem is almás kütyü lenne akkor mostanra 10 másodperccel gazdagabb lennék
De mindjárt kikapcsolom ezt az őskövületet és megmérem mennyi idő alatt tölt be
Van 1000bol 1ilyen velemeny is mint a tied :D
A múltkor a főnököm 6-osával barátkoztam, és az oprendszere szerintem U.S.A.V kategóriás. (Mármint Úgy Szar Ahogy van). De hát ízlések és ficamok...
Az egész kezelôfelülete szerintem sokkal jobb az iphone-nak, szerintem minden logikusan van kitalálva, bár ez a 10es egy katasztrofa.
na majd megnézem
szerintem az elmúlt 3 évben 2x ha ki volt kapcsolva
Akkor elég gyenge felhasználók vagytok. Nagyon egyszerű, kapcsoljátok ki mind a két telefont majd kapcsoljátok be, az iphoneal már kiolvasod a facebookot mire az android egyáltalán betölt :)
hasonlítottuk, és felhasználói szinten kb semmit se vettünk észre
nálam 3 éve van ez az ős sony sosem akadt, mondjuk játszani nem szoktam rajta így nem tudom mit csinálna
bár az igaz hogy a szaros voda szoftver helyett feltettem egy sima eu androidot rá
egyetlen hibája hogy úgy teliment a hangszóró környéke vasporral hogy elég halk lett a műszer, ezt megoldhatták volna jobban is
igazándiból akkor lesz némi előnye az ájfónnak ha tényleg bevezetik hogy x elrontott kód után kapcsoljon be a kamera meg a gps aztán közvetítse a műsort
Nem a telefon a hulye hanem ti. Nem kell megnyomni a gombot. Beallitasok, altalanos es ott a fogomb, ki lehet ezt kapcsolni. Szar az ios10.
Neked megfelel az android plane egy régi Z, en a sonymar félbehajtottam mert allandoan megakadt. Nem ugyanarra es nem ugyanugy hasznaljuk a telefont. Nezz meg par osszehasonlito videot hogy mennyivel gyorsabb az ios mint az android :)
most már az 5ös legfaszább dolgát is elbaszták nem nyit azonnal az ujlenyomatra, még a gombot is meg kell nyomni
a hetesbe meg betettekegy 4 éves technikát persze hogy nem fagy.......
Ifon van ráírva,fehér,......................ifon na...................és azt mondtam már hogy Ifon.
Ne kamuzz mint a papok, soroljad szépen....
Van a családban néhány 4is 5is de egyik se tudja miért
Nekem a lassan 5éves Sony z sosem állt még meg és még az akku is gyári benne
Akkor jók a poGramok.
Csak vicces a mese.
Te meg mit nevetel mindig valami kapuval bacctatnak bezártad?
Persze, hogy spóroltam, nem kaptam senkitől egyiket sem.
Te heregyerek, nem figyelem a facebookodat.Tipikus agymosott ember vagy Gondolom az ájfónra is spóroltál, csakúgy,mint a motorodra.