Naná ! Régóta ismerem Bélát , és betont is fújtam ott a telepen , és most a tóavatóra én vittem az első tólakókat 15db kis vörösszárnyút abban a vödörben a moci mellett . Motoros halak voltak nem egyszerű volt ,a bögyömbe vittem a dzseki alatt !
Ismét remek alkalom nyílt lezárni a főszezont egy közös gurulással, amin kb. 500 motor vett részt!
Ezúttal nem beszélek (feleslegesen), élvezzétek a képeket, igyekeztem minél több motort szerepeltetni, és végighaladni az útvonalon.
Miután elhagytuk Pécset, a tempó (és a videó) is dinamikusabb lett, és kifejezetten jól sikerült a vágásokat a zenével összehozni szerintem! :)
Sajnos ez a rendezvény sem maradhatott baleset nélkül: egy motoros rendőrt elütött egy figyelmetlen autós! Remélem jól megdicsérték érte... (4:35)
Ha már rendőrök! Maximális tiszteletem a motoros rendőröknek, mindig jó érzés, amikor szembe jönnek, és a motorost látják benned, nem a "polgárt"! :) (5:45)
ami fura hogy a whiskytől nem irtózom pedig abból is egyszer úgy elkészültem hogy 3 napig lábra se tudtam állni, egy hétig gondolni se tudtam a kajára
azon a héten az összes mozgásom nem volt 100 méter, nagyon elrontotta a belsőséget, azóta vagyok ilyen visszafogott szeszfogyasztó
Nekem a 18. születésnapom sikerült túl jól. Hárman megittunk 3 liter Unicumot és még 28 évesen is sugárban hánytam a szagától amikor a hülye haverom hirtelen az orrom alá nyomott egy felest. Azóta már ismét a normális útra tértem, hagytam magam meggyőzni hogy mégiscsak 40 féle gyógynövény van benne....
rumot 16 éves korom óta nem tudom meginni, akkor nagyon levégeltem magam evvel a szerrel azóta nincs lelkierő megkóstolni sem
miskolc-sárospatak-sátoraljaújhely osztálykirándulás, minen nap filmszakadás
azóta zsibbad a szám széle az 5-6 feles után, nem mintha akkor már érdekelne csak ez valamiért mindig megvan
Voltál kajárpércen?
Ezúttal nem beszélek (feleslegesen), élvezzétek a képeket, igyekeztem minél több motort szerepeltetni, és végighaladni az útvonalon.
Miután elhagytuk Pécset, a tempó (és a videó) is dinamikusabb lett, és kifejezetten jól sikerült a vágásokat a zenével összehozni szerintem! :)
Sajnos ez a rendezvény sem maradhatott baleset nélkül: egy motoros rendőrt elütött egy figyelmetlen autós! Remélem jól megdicsérték érte... (4:35)
Ha már rendőrök! Maximális tiszteletem a motoros rendőröknek, mindig jó érzés, amikor szembe jönnek, és a motorost látják benned, nem a "polgárt"! :) (5:45)
S01E09 Pécs-Villány - Szezonzáró gurulás (és a motoros rendőr balesete)
http://youtu.be/0O-obdc0XFs
Ha érdekel mi a célom a videóimmal, itt megtalálod: http://www.MotorosVandor.hu/celok/
azon a héten az összes mozgásom nem volt 100 méter, nagyon elrontotta a belsőséget, azóta vagyok ilyen visszafogott szeszfogyasztó
miskolc-sárospatak-sátoraljaújhely osztálykirándulás, minen nap filmszakadás
azóta zsibbad a szám széle az 5-6 feles után, nem mintha akkor már érdekelne csak ez valamiért mindig megvan
Megtaláltam anyáméknál a kidobott szódás szifont, aztán 7 deci bor+2patron nagyon tuti kis párost alkot