Olvasom a fejlécen reklámban megint van lehetőség propellerest tesztelni, gondoltam jelentkezek.
Adatlap kitöltésénél:
Születési dátum (éééé.hh.nn. formátumban)* hát ez is egyértelmű, mégsem fogadja el. Év, hónap, nap vagy én nem vágom.
Te mint camilla jelenlegi sportmotoros képviselője, miért nem csatlakozol hozzájuk? Félsz hogy két nap alatt ellennél felejtve és senkinek nem hiányozna az intergalaktikus szakértelmed? A FB:-on szarod az oldalt, de azért okoskodni mégis csak jó itt.
Most nem érek rá. De muszáj volt ide irjam, szégyen ez a sportmotor. A bmw-nek nyalják a talpát, de a magyarokra még egy cikket sem képesek írni. Szégyen itt az összes szerkesztő!
Erről nem szeretnétek írni egy cikket?! Vagy legalább másoljátok ki a szöveget!!
Vagy a magyarokra már nincs idő a sok értelmetlen cikk miatt amit egyébként Clam már megmutatott nektek fél éve?! Esetleg erről is majd akkor írtok mikor már vége a versenynek ?
Helló!
Egy jó kis kecskeméti gokartozás felé menet közben beszélgettünk egy picit, hogy érdemes-e motorra Cascot kötni? Érveket sorakoztattunk fel ellene, és mellette is, de a végén úgy is mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy szerinte megéri, vagy sem!
Szerinted megéri a casco? Vagy inkább más módon érdemes vigyázni szeretett motorunkra?
Ha esetleg nálatok gond lenne a csatornázással , vagy a fajansszal megkérnélek tisztelettel nálunk is össze sz@rhatnál mindent ! Az se gond ha éhesen érkezel , megkínálunk tej-kovászosuborka-spenót kombóval !
Adatlap kitöltésénél:
Születési dátum (éééé.hh.nn. formátumban)* hát ez is egyértelmű, mégsem fogadja el. Év, hónap, nap vagy én nem vágom.
Cserkészbecsszó elmorzsolok érted is egy könnycseppet mint cápáért.
Erről nem szeretnétek írni egy cikket?! Vagy legalább másoljátok ki a szöveget!!
Vagy a magyarokra már nincs idő a sok értelmetlen cikk miatt amit egyébként Clam már megmutatott nektek fél éve?! Esetleg erről is majd akkor írtok mikor már vége a versenynek ?
Egy jó kis kecskeméti gokartozás felé menet közben beszélgettünk egy picit, hogy érdemes-e motorra Cascot kötni? Érveket sorakoztattunk fel ellene, és mellette is, de a végén úgy is mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy szerinte megéri, vagy sem!
Szerinted megéri a casco? Vagy inkább más módon érdemes vigyázni szeretett motorunkra?
http://youtu.be/Oum5QLeI_ws