az tuti
erdélyben a kanyarvadászat közben ha felszökik az adrenalin akkor nagyon meredek dolgokat tud az ember művelni
szerintem az első évad vége előtt húznák rám a hokokot
elég nyugodt vagyok, de ha felbaszom magam semmi sem állít meg aztán gyors megvan baj
Szerencse, hogy nem speed motor a hobbyd - mert már nem élnél
...és mért kell neked minden éjjel hátra nézni? de ezekbe egyikbe se fogsz belehalni, szóval jó sokáig itt leszel még a SM-on ilyen bénán
De pont az a lényeges, hogy mindenki be van zárva.De te legalább saját hülyeséged miatt szívtál!
Mi meg azért mert anyu érezte hogy kicsit rosszul van, de gondolta nem vészes. Majd ha megjön a fia covid tesztje, onnantól elég otthon maradni ha pozitív lesz!Hát pozitív lett neki, de addigra 3 ember lett pozitív a cégnél rajta kívül.
De nyilván én vagyok a hülye, mert ezek után maszkot vetetnék fel a betegekkel, meg aki igazolt covidosok között járt!
ilyen az endúrós élet
borda is tört pár szegycsont is 2x térd boka ujjak sérültek
2 tenyérnyi zúzódások bőrhiány égés és horzsolás miatt
a legszarabb a gerinc+nyaki sérülés emiatt zsibbadok minden éjjel és nem tudok hátra nézni merz nem nagyon mozog
ami vicces hogy jobb kézzel a seggtörlés se megy mert az se hajlik
szerinted miért szarok le mindent? úgy sincs sok hátra ebből az élet nevű fostengerből
az abban a helyzetben nem volt lényeges szempont
ha az asszony is otthon lenne 6 hétig akkor kellene ezy nagy palack oxigén meg 10 csomag kamagra és újra 20 évesek lennénk
nekem szerencsém van amikor volt gipszem bokától heréig én 24 órából 18-20 órát egy bazi nagy skandináv típusú fotelban töltöttem és remekül szórakoztam
csillagkspu maratont csináltam, megnéztem az egész sorozatot folyamatosan
plusz utána még 3 vödör dvd-t
6 hét gipsz meg 5 hét gyógytorna után kezdtem dolgozni de akkor is térdgéppel mászkáltam
nem voltam ideges egy másidpercig sem
kb ugyanez volt a váll töréskor is annyi különbséggel hogy ott nem mászkáltam annyit és 23 órát ültem
erdélyben a kanyarvadászat közben ha felszökik az adrenalin akkor nagyon meredek dolgokat tud az ember művelni
szerintem az első évad vége előtt húznák rám a hokokot
elég nyugodt vagyok, de ha felbaszom magam semmi sem állít meg aztán gyors megvan baj
volt olyan ami földön fekve mert letaposott az utánam jövő
de rendes volt, mert utána elvitt a kórházba
...és mért kell neked minden éjjel hátra nézni? de ezekbe egyikbe se fogsz belehalni, szóval jó sokáig itt leszel még a SM-on ilyen bénán
Mi meg azért mert anyu érezte hogy kicsit rosszul van, de gondolta nem vészes. Majd ha megjön a fia covid tesztje, onnantól elég otthon maradni ha pozitív lesz!Hát pozitív lett neki, de addigra 3 ember lett pozitív a cégnél rajta kívül.
De nyilván én vagyok a hülye, mert ezek után maszkot vetetnék fel a betegekkel, meg aki igazolt covidosok között járt!
Bár a bogarak is szopathatnak.
A művészneved ?
csak ami rendesen véd az kényelmetlen
a rövidgatya póló meg nem sokat véd
borda is tört pár szegycsont is 2x térd boka ujjak sérültek
2 tenyérnyi zúzódások bőrhiány égés és horzsolás miatt
a legszarabb a gerinc+nyaki sérülés emiatt zsibbadok minden éjjel és nem tudok hátra nézni merz nem nagyon mozog
ami vicces hogy jobb kézzel a seggtörlés se megy mert az se hajlik
szerinted miért szarok le mindent? úgy sincs sok hátra ebből az élet nevű fostengerből
ha az asszony is otthon lenne 6 hétig akkor kellene ezy nagy palack oxigén meg 10 csomag kamagra és újra 20 évesek lennénk
csillagkspu maratont csináltam, megnéztem az egész sorozatot folyamatosan
plusz utána még 3 vödör dvd-t
6 hét gipsz meg 5 hét gyógytorna után kezdtem dolgozni de akkor is térdgéppel mászkáltam
nem voltam ideges egy másidpercig sem
kb ugyanez volt a váll töréskor is annyi különbséggel hogy ott nem mászkáltam annyit és 23 órát ültem