Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hülyevagy?
Hideg van.
megint szifon?
buzi aki ma nem motorozott
ennyi volt a csere pár éve a hatos ájfónban is aztán valahogy nem lett gyári
pedig ájfónos boltba vitték
ugyanitt az ötöshöz 5 ezer volt az akku ( nem gyári, nem is lehetett gyárit venni hozzá) csere akcióban, az aliról meg 1300 ft szerszámokkal együtt
A funkcionális analfabétizmus sajnos sokakat érint kicsiny hazánkban.
Azt azért ne feledd, hogy a MI9SE Amoled kijelzőjét kb. 60-70 ezer forintért cserélik.... ...gyárira.
ilyen a környezet, megváltoztatja az embereket egy elkezd vakamit a többi meg folytatja
gyereknek is azért van ájfón mert a többi youtuber is azt hordja, telefonálni ritkán szokott játszani a pc-n játszik filmeket meg tabletten néz
egyedul az almás tablett ami van használva azt mondja hogy a kereszt apja huawei tablettel összehasonlitva mindenben jobb igasz az valami 40 volt csak, nekem nagyon vékony az sz almás tabletta meg se igen merem fogni mert félek hogy véletlen összehajtom 2 ujjal
az ingyen kapott almás kaptop is a táskában van szerintem idén ki sem volt nyitva annyira jó
Nekem iphone 6s volt,meg az asszonynak is.Egyik reggel nem kapcsolt be az ébresztő.Nézem mi van.Telefon kikapcsolva,be sem lehet kapcsolni.Simán behalt a polcon,pedig este még semmi baja nem volt.Én egyébként rettenetesen sajnálom a pénzt telefonra,úgyhogy elő is került a nokia 6230 rögtön.Utána vettem a iphone 8-at,de csak mert 50 ezer volt 10 hónaposan.Bár ezt is sokallom egy rühes telefonért.Lassan a másik 6s-t is cserélni kéne,bár teljesen hibátlan.Egyszer volt benne akku cserélve tavaly.
Az Allways-on funkció az ami jó,és a kijelző alá épített ujjlenyomat azonosító.
Nem,nem lassult be még a kurvarégi redmi,4 prom is,ami lassan 6 éves,3x cseréltem kijelzőt,mert törtem mint a ropit,de csak nem gyári van,azok meg szarok,és ujra törnek.
A mi9SE ujra használatban van,életbe nem cserélném ha nem jönne elő eddig 3x a behülyült touch screen rész.
Most jó,de inkább cserélnék kijelzőt mint hogy ujra vegyek másikat,az említett pocoF2 pro lenne a legideálisabb ha végszükség hozná.Bár nagyon nem akarom leccserélni egy egyedi hiba miatt.
Nem azért mert belassul.
Ami belassul az a 8 éves tabletem,bár nem idegesítően.Azt jövőre cserélni kéne.Akku is egyre szarabb.
Csak a sziamiau elhanyagolta azt a szegmenst,és így halvány gőzöm sincs mit kéne.
Olvasgass csak vissza, hogy miből indult. Megint hülyeséget beszéltek és ha ezt kijavítja egy tulaj akkor az már azt jelenti hogy az ájfonos mindenáron be akarja bizonyítani.... ugyan. Érdekes, a környezetemben lassan csak iphone van mert mindenkinek problémája volt az androiddal, főleg a huawei meg a xiamoi amik beszartak, Samsungok viszont kevésbé. Érdekes, hogy egy "szar az iphone" emberke mindig tud példát felhozni, hogy ennek meg annak tönkrement, viszont mi meg soha nem tapasztalunk ilyet
ez a kijelző dolog egy mese amit nagyon jól benyaltok, mint ahogy a 120Hz-et is. HA egymás mellett van a kettő, akkor látsz egy minimális különbséget, ha csak simán a kezedben van a "szar kijelző" akkor nem mondanád rá hogy szar. Magyarósi elég életszerűen beszél róluk, nézz rá a videóira vagy valamelyik másik tech videósra. Snapdarog meg mittudomén mik, mindegyikre azt mondják húúúú na ez aztán ilyen jó meg olyan jó aztán fél év és lelassul, megy a kukába mert egyszerűen szar az egész, nincs igazán optimalizálva, nem tud tartósan összhangban dolgozni a telefon.
Te is már cserélni akarod a xiaomit pedig nem olyan rég vetted.
azért a vírus jól beszopatja a nagyarcú kis celebféléket
eltapsolnak minden zsetont utána meg a sírás jön
kb ugyanez vonatkozik a zenészek többségére is
Paraszt !
Csatlakozzon a gyúrós egyházhoz.
Ki a szart érdekel
De büszke rá !
Azok jobban beszarnak mint bármely más.Akksi,mikrofon,kijelző rendszeresen,stb.
A határon van a kamion UHD tévékkel tele !
127 centisek és 60 ezer forint darabja !
A haverom mondta !
Persze,vehetjük okoskodásnak,de én csak elmondom a véleményem.
2-3-év?Én a telefonjaimat simán 5éves korukig használom,de így is csak magamnak köszönhetem hogy váltanom kell.Hogy olcsó szar lenne?Nem hinném,mint már írtam 2-3 éves csúcskategóriást szoktam megvenni,egyrészt abba belerakják a minőségi anyagot,másrészt egy 2-3 éves prémium mindenféle probléma nélkül látja el a dolgát.hiszen sokszor az aktuális középkategóriás is gyengébb lábakon áll.
A lefagyásra meg csak annyit reagálnék hogy sonykat használok és még soha a büdös életbe nem fagyott le egyik sem egyszer sem,szóval számomra ismeretlen a probléma,mint ahogy az akadás is.
Viszont valami eszembe jutott,mikor a kollégám mutatni akart valamit az udvaron a telefonján és kikapcsolt neki mert hideg van,én csak néztem hogy mi a fasz,ő meg tök természetesen mondja hogy,ja ezek mind kikapcsolódnak a hidegben.Ja,tudom tudom,azt csak ez meg az a modell csinálja,az akksija csak ennek meg annak a modellnek szar.valahogy mindig az a vége hogy mindegyiknek van valami nyűgje.
Jaj, haggggyatok már ezzel a "sosem romlik el" dumával!
Az egyik komám ilyen ájfon fan, oszt felpúposodott az aksija.
Akkor most mi van?
Pár éve hüvelyem van, eddig még nem volt vele gond, nem fagyott le, nem állt meg, ha megtörténik kicserélem.
Ez is, az is csak egy tetves telefon, egy eszköz!
Semmivel sem jobb mint a többi cég túlárazott szarai, sőt, vannak sarokszámok amikben jobbak a többiek, de ha valaki vesz egy ájfont, onnantól úgy érzi, hogy a zászlót is vinnie kell!
Mondom, BMW, Harley!
Azok is a legjobbak és sosem romlanak el!!
Nem !
A csóróknak fájdalmas !
Azé ha azt nézzük egy 6/256 GB-os snapdragon 865-ös lapkával rendelkező telefon nem lesz 3-4 év múlva.Ne ess át a ló túloldalára,az apple talán most ad ekkora hardware-t.Mígy a poco F2 pro KB 150e-ért már fél éve piacon van.Ennyiért az SE sincs meg,és amoled meg fullkijelző sincs benne.
Szóval helyén kéne kezelni.
Tény hogy az ár és a minőség elég szorosan van egymás mellett,de az apple árazása eléggé fájdalmas még rajongóknak is.
Ki mondta hogy megveszi ?
Ami az igényeit kielégíti !
Egy 60 éves üzletember nem feltétlenül fog okostelefont venni !
De ez elenyésző...
Van két milliárdos is a környezetemben,hát egyikről sem mondja meg senki hogy azok.Az egyiknek land cruisere van,meg egy 20 éves sl merci kabrio,mert azt úgy imádja,a másiknak meg egy pajeroja van.
Az igazán tehetős nem feltétlen veszi meg a drágát csak mert megteheti,megveszi azt ami az igényeinek megfelelő,pedig aztán ahol többszáz milliós meg milliárdos üzletekről folynak tárgyalások ott okkal lehetnek elvárások,még sincs egyiknek sem iphone huszonkétszáztizenhárom a zsebében,elég a 100 ezres is,azon is kötnek milliárdos üzleteket.