Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Slagot?Össze vissza beszélsz,rárakódott a zsír az agyadra.
A slagot is bekapod ?
Tehát tudnia kell minden embernek, hogy mi a baja?
Öndiagnózis
Egyszer azt mondják, hogy ne ugassak bele, mert nincs orvosi diplomám, máskor meg állapítsam meg, hogy mi a bajom!
Az orvoshoz pedig ne menjek betegen!
Értem, semmi gond
Én kérek elnézést!
Te nyávogni?Akkor te olyan lehetsz mint a garfield.Rusnya elhízott mihaszna macska.
Pedig elhagyni kurvaegyszerű,csak nem kapsz észbe mikor dartvadert játszol.
Olyan kemények vagytok ti itteni férfiak !
A kemény motorosok !
Hogy nyávognak és félnek a vírus miatt !
Mi nők nem nyávogunk így ti szerencsétlenek !!!
ez így volt a vírus előtt is
nem egy embert ismerek aki gondolt egyet és meghalt, olyan aki előtte sosem volt beteg
pl egy 50 alatti vasutas kolléga is este megvacsorázott reggel nem kelt már fel
a régi cégnél két 40 körüli munkatárs is tüdőembóliában halt meg percek alatt előzmény nélkül, egyik asszony osztálytársa volt
csomó fiatal sportoló is összeesett és meghalt már
mindezek vírus nélkül
de nem kétlem hogy komiszabb mint az influenza szövődmény ügyileg, a szomszéd utcai öreglánynak is azt jósolták hónapokig cipelheti az oxigén palackját mire el tudja hagyni
Nem vagyok hülye.Kérdezem.Ha nem mehet a beteg akkor felesleges ott ülni,ennyi
Már egy takarítónő is elküldhet COVID tesztre ?
Nagy a baj...
Igaz...más van a szádon !
Neked is magyarázzam meg, mint Muz-nak? Te is pont olyan hülye vagy?
Basszátok meg, fél éve ez folyik a csapból, eddig nem bírtátok felfogni?
Mert szerinted a háziorvos mit tud csinálni a kovidosnak? Arra jó, ha bemegy, hogy megmondják neki, amit úgyis tudnia kéne, meg arra, hogy megfertőzzön még pár embert... elvileg karanténban kéne lennie...
Most az van, hogy bejött a birka, végigköhögött mindenkit, meg előtte biztos piacon is volt, mert piacos nap van itt falun. Asszony lebaxta, elküldte kovid tesztre. Na, az még 1-2 nap, meg a határozat, addig még fertőz pár embert, mert addig mászkálni fog, míg nincs a piros cetli az ajtaján és nem fenyegetik a rendőrök.
Ne mondd már, hogy ezt nem érted meg
Nézd meg ki használ itt több alpári jelzőt a másikra kettőnk közül! Mocskosszájú meg nem lehetek,mivel írom,nem mondom.
van folytatása is hívja a mentőt......
kijönnek ha nem vagy nagyon szarul mintát vesznek és majd küldik az eredményt
Sajnos nem csak a statisztikában. A vírusból való kigyógyulás után akár 2-3 hónappal is - látszólag ok nélkül - elég sokan halnak meg vérrög-képződés (tüdőembólia, stroke, infarktus, trombózis, stb...) miatt, előtte teljesen egészséges emberek is. Nem véletlen, hogy az összes kórházba kerülő ember vérhígítót kap injekció formájában.
Ott ahol nem néznek férfinak ?
Nem csoda !
A melegeket nem szeretik az igazi férfiak !
Csak azt nem értem hogy akkor miért ülnek ott a háziorvosok.ha beteg vagy ne menj oda,egészségesen meg minek is mennél.
Micsoda egy mocskosszájú buzi vagy te
Takarít ?
Az azért eléggé furcsa üzenet az én olvasatomban, hogy "ha beteg vagy ne menj orvoshoz"!!
ja,munkahelyen egy csoportba,abból 22 van szoliba egyszerre.
"Az elmúlt 13 évben két kiemelkedően erős influenzajárvány betegítette a lakosságot Európában, így Magyarországon is. A 2014/15-ös szezonban 503 ezer, a 2016/17-es szezonban 481 ezer influenzás beteg fordult orvoshoz. Szakmai evidencia, hogy a nagyobb járványok idején nő a halálozás, két éve 6-8 ezerrel, az idei szezonban 5,3 ezerrel haladta meg ez az adat a havi átlagot. A halálozási többlet 90 százaléka köthető az influenzához, illetve a szövődményeihez, a többiért idén a rekord hideg és a levegőszennyezés lehet a felelős."

2017-es cikk.
Feleségem napi 3-al találkozik minimum - hiába mondja a TV meg a plakát, hogy ne menjenek be a rendelőbe ostoba jószágok ezek mind, ki is pusztulhatnának
Szóval csak idő kérdése, hogy a feleségem (és utána azonnal én) mikor kapja el.
Dagadt disznó és még alpári is....nem csoda hogy a kutya sem keresi a társaságod.
30-an vagytok ?
Szép kis putri lehet !
Cigány buzi vagy ezek szerint !
Így már érthető...