Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zoli ez olyan mint a Te motorod? Mert az tetszett anno amikor kipróbálhattam

https://www.hasznaltauto.hu/motor/triumph/street_triple/triumph_street_triple_rs-15980073
Csavarjad még! Nekem se a családdal van bajom te gyökér, hanem a bezártsággal!De te nyilván jobban tudod!
Ne B.szogasd ezért csak összekeverte, hogy mit is akart huzigálni !?
Vagyis emse.
Írtam olyat hogy nyaralás? Nem rémlik.
Én azt írtam hogy számomra nem büntetés ha otthon lehetek a családdal.
Nő...
A buzi te vagy cicusom !
Mi van buzi vagy?
így akkor mit ér a maszk? ha le-fel huzigáljuk?
na de mindegy végeztem evvel a maszkos buzulással
nem is akarok látni ilyen szart az idén többször
Megint másról írkálsz. Onnan indult, hogy szerinted nyaralás bezárva lenni egy hónapra!
Remélem téged is bezárnak, legalább ennyire!
Engem nem tudsz lecumizni...
Milyen csúnyán beszélsz velem, pedig én vagyok az egyetlen aki segíteni akar neked.
Azt a teljesen visszafordítóst én nem is szeretem, az már a hondasafety bólyakerülgetésére hajaz A nyújtott, szép íveket, na azokat igen
Amúgy ha vízátfolyás van, meg reggeli-esti pára, főleg utószezon, hideg aszfalt - akkor megint csak nem lehet jót csapatni meg kijafaxnak van kedve ködben meg 3 fokban racsingolni Mi júniusban voltunk, akkor is hó volt, meg 12 fok
Magyarázod a bizonyítványod !
Hülye vagy !
Cukika...
Nő vagy? Nem emsét akartál írni?
A barátaim a kollégáim. De honnan is tudná egy olyan aki 5hét után úgy készülsz visszamenni hogy majd én ott rendet teszek, gondolom nem is hiányolnak. Azt meg hogy melyik oldalt nézzük teljesen mindegy, de leírtam mindkét szemszögből.
Igen persze !
Mivel nő vagyok és a jó szex az alapja egy kapcsolatnak !
De hogy te is ezt csinálod ,az ciki !
Beteg a pali !
Tele van kisebbségi komplexussal ha nem jöttél volna még rá !
Valami csicska irodista a Katasztrófavedelemnél ,szerinted mit vinnének neki ?
Utálják őket mindenhol !
Okoskodó senkik....
Te így szerzel barátokat?
Eddig még azt írtad barátaid vannak, már csak kollegáid!
Meg eleve a bezárt oldalról indult, erre most előadod hogy te mekkora önzetlen jótevő vagy!
Köszönjük!Ülj le fiam 1-es!!!!
Ezt mond a pasidnak !
Biztos jól furujázol ha ennyire szeretnek !
Te ezt nem tudhatod...
Buzi vagy !
Eltereltem? Mivel?Szar érzés, miért, mert félsz hogy viszonozni kell? Én pedig ha ilyen helyzetbe leszek, akkor inkább büszke leszek. Büszke leszek hogy ilyen kollégám vannak. Ebből látszik hogy ez igen távol ál tőled, mert ha segítenél önzetlenül akkor értenéd hogy ez nem nehézség.
Hamar sikerült elterelned a témát!
Nekem akkor is szar érzés más jóindulatára támaszkodni!Másnak fel sem tűnik hogy más intéz mindent helyette!