Azt a teljesen visszafordítóst én nem is szeretem, az már a hondasafety bólyakerülgetésére hajaz A nyújtott, szép íveket, na azokat igen
Amúgy ha vízátfolyás van, meg reggeli-esti pára, főleg utószezon, hideg aszfalt - akkor megint csak nem lehet jót csapatni meg kijafaxnak van kedve ködben meg 3 fokban racsingolni Mi júniusban voltunk, akkor is hó volt, meg 12 fok
A barátaim a kollégáim. De honnan is tudná egy olyan aki 5hét után úgy készülsz visszamenni hogy majd én ott rendet teszek, gondolom nem is hiányolnak. Azt meg hogy melyik oldalt nézzük teljesen mindegy, de leírtam mindkét szemszögből.
Beteg a pali !
Tele van kisebbségi komplexussal ha nem jöttél volna még rá !
Valami csicska irodista a Katasztrófavedelemnél ,szerinted mit vinnének neki ?
Utálják őket mindenhol !
Okoskodó senkik....
Eddig még azt írtad barátaid vannak, már csak kollegáid!
Meg eleve a bezárt oldalról indult, erre most előadod hogy te mekkora önzetlen jótevő vagy!
Köszönjük!Ülj le fiam 1-es!!!!
Eltereltem? Mivel?Szar érzés, miért, mert félsz hogy viszonozni kell? Én pedig ha ilyen helyzetbe leszek, akkor inkább büszke leszek. Büszke leszek hogy ilyen kollégám vannak. Ebből látszik hogy ez igen távol ál tőled, mert ha segítenél önzetlenül akkor értenéd hogy ez nem nehézség.
https://www.hasznaltauto.hu/motor/triumph/street_triple/triumph_street_triple_rs-15980073