Önzetlen segítség mond valamit? Amikor nem idő elbaszásnak éled meg a dolgot? Akkor most elmondom hogy van mifelénk. Jelenleg 4 kollégám koronás, tegnap voltam szoliba, első dolgunk az volt hogy pénzt dobunk össze,200 párezer jött össze. Fejenként minden kollégának 50 ezer, telefonálás kinek mire van szüksége, pelenka mosószer kaja stb, ma reggel meg lett véve és már kézbesítve is van. Ja, és nem meglepő, de mind a négy kolléga rakott ki pénzt a cuccokra, természetesen az is ott maradt. Hős? Szerintem ez nem annyira létező dolog, szerintem az ember tegye amit tenni kell.
Ez az izgi benne,anúgy a trükk hogy vagy kurvakorán mész fel.Szerintem 7 körül senki nincs az úton,vagy baszott későn,6 után,esetleg kombinálod szezonkezdet-véggel.
Tavaly ezt tettem,hófalak,vízátfolyások voltak,turik és forgalom nem.
De spec idén a Kalte kuchlnál nem egyenest fel mentünk hanem jobbra és teljesen forgalommentes kanyargós volt,igaz nem a visszafordítós-trükkös.
Nekem is felajánlották sokan, hogy segítenek! De ha te valóban Teréz anya lennél ahogy írod, akkor tudnád hogy ettől még nem kellemes érzés mások idejét elbaszni a saját ügyeid miatt!Annak aki éppen segít lehetne akár saját dolga is!
Úgyhogy itt meg is cáfolódott a nagy hős segítőkészséged te nyomorult!Itt látszik hogy fingod nincs arról mikor zsákmányolod ki a másikat!
Hát, én sok látványhágó bejárása után rájöttem, hogy a Glockner sok mindenre jó, de pont erre nem. Forgalom fel-le, beláthatatlan ívek, kóválygó turisták minden 100 méteren, korlát sehol - szakadék viszont mindenhol... aki itt élné ki pályázós hajlamait, az sokat kockáztat.
Az odavezető utak sokkal jobbak, ott forgalom nem akkora, viszont a többi hátrány ott is megvan.
Persze, hogy nem kapsz levegőt benne, teeeee... nem 15-öt kell egyszerre felrakni, csak egyet
Egyébként ha egyedül vagy, lehúzod az órmányodról, és azon veszel levegőt - ha jön az ellenőr, fél pillanat alatt visszatolod... mindenki így csinálja csak a teljesen amatőrök teszik az álluk alá
Ha meg túlsúlyos vagy, és 3 lépcsőfok után már orron, szájon, sőt fülön is kell levegőt venned - arról nem a kovid tehet
Nekem nem kéne senkit hivogatnom, nekem olyan barátaim kollégáim vanak akik lepakolnának két mázsa kaját az ajtó elé és megkérdeznék hogy még mit hozzanak.
még az év eleji hisztinél k.lászló azt mondta hogy a neje a vírusosok között dolgozik, gondolom most is
akkor azt írta hogy egy kollega elkapta a vírust de jó eséllyel valahol máshol mert rajta kívül senki
ebből én azt szűröm le hogy a megfelelő egyéni védőfelszerelés megakadályozza a vírussal való fertőzést
most nincs hiány a felszerelésből mindenki tud vásárolni egy jobb arc védő plexi cucc sincs 10 ezer 4-5 ért már van használható ffp3 maszk is hegyekben áll és usmét kb olyan árban van mint a hiszti előtt
szóval aki öntudatos az meg tudja magát védeni ha télyleg akarja nem kell mellé beszélni hogy kit és hogyan véd a gagyi maszk amit azért mindenki hetekig hord
kesztyű is van sok féle filléres ártól kezdve
ami érdekes
jó ideje van ez a maszk viselés de ha valahová beüt akkor a maszk mellett is elkapja szinte mindenki
pl nálunk a polgármester a jegyző meg még mittudomén ki is vírusos pedig itt hetek óta viselik a maszkot
ezért mondom hogy ez egy faszság
de
ha kell hordani én felveszem még akkor is ha nem értek egyet veke, mert lelkiismeretes állampolgár vagyok
ebből már vagy 15 elment reggel óta mert egyszerűen nem kapok levegőt benne ha ki-be futkosok a hideg-meleg helyek között
2 ezer mínusz saját zsebből csak ma....
Tavaly ezt tettem,hófalak,vízátfolyások voltak,turik és forgalom nem.
De spec idén a Kalte kuchlnál nem egyenest fel mentünk hanem jobbra és teljesen forgalommentes kanyargós volt,igaz nem a visszafordítós-trükkös.
Úgyhogy itt meg is cáfolódott a nagy hős segítőkészséged te nyomorult!Itt látszik hogy fingod nincs arról mikor zsákmányolod ki a másikat!
Az odavezető utak sokkal jobbak, ott forgalom nem akkora, viszont a többi hátrány ott is megvan.
Egyébként ha egyedül vagy, lehúzod az órmányodról, és azon veszel levegőt - ha jön az ellenőr, fél pillanat alatt visszatolod... mindenki így csinálja csak a teljesen amatőrök teszik az álluk alá
Ha meg túlsúlyos vagy, és 3 lépcsőfok után már orron, szájon, sőt fülön is kell levegőt venned - arról nem a kovid tehet
http://youtu.be/kdmAPU0m-rk
amikor nincs villás kulcsod csak hegesztő géped
akkor azt írta hogy egy kollega elkapta a vírust de jó eséllyel valahol máshol mert rajta kívül senki
ebből én azt szűröm le hogy a megfelelő egyéni védőfelszerelés megakadályozza a vírussal való fertőzést
most nincs hiány a felszerelésből mindenki tud vásárolni egy jobb arc védő plexi cucc sincs 10 ezer 4-5 ért már van használható ffp3 maszk is hegyekben áll és usmét kb olyan árban van mint a hiszti előtt
szóval aki öntudatos az meg tudja magát védeni ha télyleg akarja nem kell mellé beszélni hogy kit és hogyan véd a gagyi maszk amit azért mindenki hetekig hord
kesztyű is van sok féle filléres ártól kezdve
ami érdekes
jó ideje van ez a maszk viselés de ha valahová beüt akkor a maszk mellett is elkapja szinte mindenki
pl nálunk a polgármester a jegyző meg még mittudomén ki is vírusos pedig itt hetek óta viselik a maszkot
ezért mondom hogy ez egy faszság
de
ha kell hordani én felveszem még akkor is ha nem értek egyet veke, mert lelkiismeretes állampolgár vagyok
ebből már vagy 15 elment reggel óta mert egyszerűen nem kapok levegőt benne ha ki-be futkosok a hideg-meleg helyek között
2 ezer mínusz saját zsebből csak ma....