Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért ne ?
Itt a tuskók között ez az alap !
2017-ben volt ez év elején, ekkor a szokásostól vadabb volt az influenza

nem tudom mennyi valóságalapja van, de egy orvosi asszisztens szerint ha valaki megkapja a vírust és belekerül a rendszerbe, az ha mondjuk 3 hónap múlva hal meg szívinfarktusban akkor az is covid áldozat lesz a statisztikában
és kb 3 ezerrel kevesebb ember halt meg magyarországon eddig mint múlt évben, ebből csak párszáz a közúti baleseti csökkenés
itt a szomszéd utcában egy öreglány oxigénen van a vírus miatt, nem lélegeztető gépen csak az az orr alá kötött csövecskén adták neki a pluszt
azt mondja olyan érzése van nélküle mint amikor fut és alig kap levegőt hiába lélegzik szaporán
Pedig olyan mint az infuleznia.Abba meg havi szinten 5000-en hlnak.
50-60 ezerért átalakítják az ülést szélesít magasít alacsonyít amit szeretnél, zselével kiönti és lényegesebben kényelmesebb lesz
nem tudom miért van ez de pl asszony bicikli ülésén szűk fél centi vastag zselé volt és sokkal másabb-kényelmesebb volt mint ami nem zselés
Öcsém és sógornőm is vírusosak (és sajnos eléggé betegek is). Orvos házaspár Debrecenben.
Ejnye ejnye,miss homokozóvödör negyedik helyezettje így nem beszélhet.
Nálunk az első négy koronás már meg van a 30-ból,csak idő kérdése.Sok mindent nem tehetünk ellene.
Ok buzikám !
Nekem szerintem jó volna - bár azt mondják, hogy átlagos testméretű embernek is igen kényelmetlen egy-két óra után.
Nincs elvetve az ötlet, ha túlélem ezt a dögvészt, akkor egyet valamelyik kereskedésben szeretnék majd kipróbálni egyszer.
Nincs is képem,dagi.Valamit benéztél,talán a torkodon akadt a párna alá rejtett rántotthús?
ennyiért mi másra gondolnál? egy 125ös robogó is kb ilyen árban van
bogyónak meg kicsi kell
Te is nő vagy a képed alapján !
Vagy egy meleg ,aki arra vár hogy egy motoros seggbe..
A második !
Ketten !
Melyik kategória,homokozóvödör?
A múltkor a havernél volt egy, körbenéztem.
Nagyon pici és nagyon olcsó hatása van!
Szerintem.
Azt tedd hozzá, hogy csak HÁRMAN indultak....
Dagi ?
Három éve egy strandszépségversenyen negyedik lettem kis buta !
Még mindig ugyanaz a flansziha.
Ez valami roncsvetélkedő ?
Itt van mindkettő egymás mellett: balra az új.
Nekem dosztugyanaz.
Bezzeg az asztma 1,6 szigorú rombolóezüstben.
Tévedsz: ez a régi Clio, a negyedik generációs!
Nézd az első lámpákat meg az oldalát.