2017-ben volt ez év elején, ekkor a szokásostól vadabb volt az influenza
nem tudom mennyi valóságalapja van, de egy orvosi asszisztens szerint ha valaki megkapja a vírust és belekerül a rendszerbe, az ha mondjuk 3 hónap múlva hal meg szívinfarktusban akkor az is covid áldozat lesz a statisztikában
és kb 3 ezerrel kevesebb ember halt meg magyarországon eddig mint múlt évben, ebből csak párszáz a közúti baleseti csökkenés
itt a szomszéd utcában egy öreglány oxigénen van a vírus miatt, nem lélegeztető gépen csak az az orr alá kötött csövecskén adták neki a pluszt
azt mondja olyan érzése van nélküle mint amikor fut és alig kap levegőt hiába lélegzik szaporán
50-60 ezerért átalakítják az ülést szélesít magasít alacsonyít amit szeretnél, zselével kiönti és lényegesebben kényelmesebb lesz
nem tudom miért van ez de pl asszony bicikli ülésén szűk fél centi vastag zselé volt és sokkal másabb-kényelmesebb volt mint ami nem zselés
Nekem szerintem jó volna - bár azt mondják, hogy átlagos testméretű embernek is igen kényelmetlen egy-két óra után.
Nincs elvetve az ötlet, ha túlélem ezt a dögvészt, akkor egyet valamelyik kereskedésben szeretnék majd kipróbálni egyszer.
Itt a tuskók között ez az alap !