Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Halad ez - tök pofás OT jármű lesz belőle, mire kész lesz
Hétvégi terv ha nem szarik bele a volt kolléganő pár méter hegesztés,vagy 50 csavarluk eltüntetés és pár órányi vidám főnökfőnök bosszantó dobozban csiszolás jön,és lehet festeni a belteret.
Az én köreimben ez azért gond mert nincs fizetés így senki nem megy orvoshoz addig míg lábra tud állni és addig köhög a világba maszk nélkül.
De, ha az én wgészségemre megy akkor eögtön a feladataim közé emelkedik mert elindulok haza és ha a főnők kérdi miért akkor elmondom, hogy azért merr a többieken nimcs maszk és veszélyeztetenek engem, és akkor vagy elfogadja és hazaenged vagy a többikkel veteti fel. Tegnap a merciben Most magy ellenőrzés van) egyik melós az orra alatt hordta amit a felügyelők észrevettek, azonnali kirúgás neki, kisfőnökének és annakba főnökének momdván nem tudnak rendet tartani (végül nem tudom mi lett belőle).
Na azér'!
Na jó csak neked
Meg az is nagyon kényelmes hogy hivogatod az ismerősöket hogy éppen ki menjen bevásárolni meló előtt vagy után.Ki tud hozni tápszert a kicsinek, stb! Tényleg baromi kényelmes!
Az kifordítás, az az önvédelem ha betartatom mindenkivel a szabályokat főleg ha az én egészségemre megy a dolog. A rajtam lévő maszk téged véd a rajtad lévő meg engem, így kerek tehát az én érdekem, hogy rajtad legyen a tiéd, hogy rajtam. Nem bonyolult ez.
Igen. Ini hajlamos elfelejteni, hogy a hatósági karanténból nem lehet meglógni horgászni az asszony elől....
Azé' még ilyen hosszú vírustagadó háttérrel is csak belefutottál abbs hiába akarod figyelmen kívül hagyni, hohy a rajtad lévő maszk téged csak kicsit véd ellenben a többieket védi a te turrhádtól amit maszk nélkül simán a szemébe, arcára, kezére rátolsz, tehát ha csak rajtad van maszk azzal a többieket véded ezért jogos elvárás, hogy mindenkin legyen maszk mert akkor vagyunk mind védettebbek, de hát tudod te ezt csak kényelmesebb a kamu gödény haszonzerzésből hajtogatott hazugságait elfogadni és arra hivatkozva lehülyézni a maszkhordókat.
Magyarázd el egy 3-4 éves gyereknek aki sírva kéri hogy menjetek el boltba, vagy ovodába vagy Mamához, hogy nem mehetsz mert a pinaszájú szakadék kurva, nem maradt otthon betegen, és most minket bezártak ide!
Az a baj hogy amíg nem zárnak be, addig geci okos mindenki.Én is így gondoltam mint ti előtte!Már nem pofázok olyan arrogánsan, ahogy ti teszitek!
De hátha rájöttök ti is Ini-vel!
Lehetne akár furgon is - csak Te lusta dög vagy....
Még mindig vírus?
Miért is olyan nagy probléma hogy 5hétig a családoddal lehetsz, közben meg nem megy semi hívatlan vendég? Nem értem, ekkora gond manapság otthon lenni a szerettekkel?
szerintem ők is kibírnák
a gyerek kb hónapokig sehová sem megy neki nem lenne gond
ha fizetnének érte szerintem az asszony is tudna brazil sorozatokat nézni
Szar ködös idő , de csak az vigasztal: Márciusra itt a tavasz!!
Okt19.-én hívtam a dokit hogy szarul vagyok. 22.-teszt 27.-e. + eredmény. 5.-e második teszt,16.-a eredmény, 18.-a feloldó határozat
És az asszony meg a gyerek sem mehetett ki a kapun, senki nem mehetett be hozzátok?
Az hagyján, de a laktanya őrzést is külsős őrző cég végzi. Az a nem gyenge.
Ez önbíráskodás, az önvédelem az ha felteszed te magad az a rohadt maszkot vagy amit akarsz,magadra!
egy irodában azt csinálsz akit akarsz
pl hajdanán ha 1 dohányos volt a másik 4 nem akkor dimán füstölt bent mert leszartaxa többit
de ha minimum cég szinten ki van tiltva a füst akkor nincs füst
aki fél vegyen fel fpp3 maszkot és biztonságban van
de ne én szopjak az udvaron egy villany motor szétverése közben amikir senki sincs a közelemben
Már késő, elszóltad magad