Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát azt szerintem mindenki érzi magán ha beteg.
Hidd el tudni fogod.Nekem a nappaliból 30méter a kerti pad.Mire odáig elértem,le kellett üljek pihenni.39 évesen!Szóval elég a lakásban mászkálni,ha már az sem megy,tuti gond van.
Amíg nem hordasz ilyen mamuszt mint a zasszony esélyed nincs
Ne reménykedj Zoli
Csak azt felejtik elmondani hogy felfedezed magadban a másságot a hatására.
Én már túl vagyok rajta, nem olyan gáz, csak arra kell figyelni hogy ne dögölj bele
Taknyos-náthás emberhez miért kéne mentő?Nem értem.Ahogy már lejjebb írták,az a "kis baj"kategória.
Aha. Ilyen taknyos-náthás időszakban van napi 80-100 beteg, csak délelőtt. Az mind hívjon mentőt? Van még több ilyen jó ötleted?
Vitassátok meg Muz-al!
Hát ez így is van,ha baj van mentő,amúgy meg csak a táppénzespapírért megyek.
Megvizsgálja a tüdőmet hogy nincs e tüdőgyulladásom ?
Megnézi a torkomat hogy vírusos vagy bakteriális a fertőzés ?
Meg hasonló ostobaságokat !
Na de akkor ezt lehetne mindig így.Aztán ha "kis bajom van" küldjék ügyfélkapun a táppénzespapírt aztán kész.Én benne vagyok.Én a nagy bajnál meg eleve mentőt hívnék nem vesztegetném az időt a háziorvosra.
Ha tüsszögsz, meg lázad van, fel lehet most is hívni a háziorvost, és elmondja, mit csinálj. Szted mi mást tudna mondani, ha személyesen bemész hozzá?
Ha nem tartod semmire a háziorvost, akkor ha bármi bajod lesz, dögölj meg szépen csendben otthon, ne zaklasd őket, úgyis csak megzavarnád a támogatás felvételében
Ja,ezt pont így csináltuk influenza járvány idején is.
Tökéletes alany vagy az új világrendhez!
Jelen járványhelyzetben nagyjából ez a helyzet sajnos. Kicsit sarkítva persze....
Azért egy járványkor az ezerszer leírt tünetek után inkább hivod a mentőt nem lösz mellé,ha kiáll a csont a labadban akkor se a korzetihez mész.
Szerintem.
De honnan tudjam hogy az vagyok?
Viszont számomra olybá tűnik, hogy pont telibekakálják a többi nyavaját!
Pl. a térdemet kellene hackelni, esélytelen.
De én kibírom, viszont van olyan a környezetemben akinek sokkal rosszabb szarai vannak, oszt az is el van napolva (hónapolva)!
Mikor egy barátomnak megbetegedett a kislánya s ő felhívta az "orvosát" , az azt mondta, hogy "ide ne jöjjenek"!!
Nos ott azért eszembe jutott a "doki" édesanyja, különböző aspektusokban!
Akkor ennek értelmében tényleg nem kell háziorvos soha,mert ha kicsit vagy beteg akkor csak maradj otthon,ha nagyon akkor meg hívj mentőt.Én a háziorvost mint szakma soha nem tartottam nagyra,csak a táppénzes papír kiállításra jók.Felír egy két gyógyszert a tízből ami után támogatást kap aztán ennyi.
Nem, mert ha kovidos vagy, karanténban kell lenned. Nem annyira bonyolult ez tudod, kijárási meg gyülekezési tilalom is van, azt észrevettétek amúgy?
Az OK, hogy Pitta bácsi a tanyáról nem érti meg az eljárás rendet, de hogy ti se... pedig még a bejárati kapura is ki van téve egy 1*0,5 méteres tábla... el lehetne olvasni.
De neked úgy látom, hiába mondanak bármit, mert mindenkinél okosabb vagy persze ez nem baj, csak nevetséges.
Ne kérj elnézést, nem tehetsz róla, hogy csak ennyit tudsz, meg a nevedet
Hát de ha beteg vagy,nem mehetsz.
Észre fogod venni, hidd el.
Ha el bírsz menni a körzetihez, akkor otthon is maradhatsz. Ha meg TÉNYLEG szarul leszel, akkor a mentőt hívod úgy is, nem?
Van számtalan más betegség is - tudod, azok nem szűntek meg varázsütésre...
Mondjuk arra jó lenne, hogy megállapítsa milyem állapotban vagyok? Én magamtól nem tudhatom, hogy milyen gyorsan romlok míg egy orvos nagyobb eséllyel dönti el, hohy házi kezelés vagy azonnal kórház?