Egyébként mi a faxt csinál egy katona manapság? Háború nincs, a határt se ők védik, eü-be is csak önkéntesen segítenek be - miközben a végzős eü diákokat kirendelik
Miért kapja a sok léhűtő a pénzt?
Sajnos ez nem vicc, tényleg így hívták be szolgálatba, hogy tudták, hogy pozitív, de nincs rendőr, úgyhogy menni kellett.... de van maszk amit Pintér Sándor feleségének cége varrat a börtönökben. Nagyon szép egyrétegű maszk vmi rongyanyagból, fekete, kis nemzeti színű lobogóval a bal oldalon. Ki van adva, hogy csak ezt lehet használni, minden rendvédelmi dolgozónak hiába van saját jó maszkod, azt nem viselhetik civilben sem mennyire jó lehet mondjuk egy beépített rendőrnek innen tudod biztosan, hogy aki ezt viseli, az rendőr minden rendben....
Tehát akkor te vagy az önkéntes rendőr nálatok.
Én meg szarhatok az asztalodra, mert majd te védekezel úgy is ellene, ha nem tetszik...bár szerintem nagyon jó illatút és szépet tudok szarni, szóval nem értem mi problémája lehetne bárkinek ezzel
Kirendeltek a László kórházba 30 katonát, hogy segítsenek nekik, csökkenteni az ápoló és orvos személyzet terheit.
Persze ehhez tesztelni kellett őket, mind a 30 COVID-os volt, egyből karanténba kerültek
Most várják a következő 30 önkéntest, de szerintem a hadsereg így akar ingyen teszteléshez jutni
Oké, tehát nyugodtan odaszarhatok a szoba közepére, mert nem a te dolgod eldönteni.
De ha hihetünk Fireblade105-nek akkor kultúrember nem szarik a közös légtérbe, ahogy nem is szórja a vírusait sem közös légtérbe.
Ha meg valaki mégis megteszi, akkor jogosan teszünk ez ellen, főleg ha nem csak némi bűz és lehangoló látvány jár ezzel, hanem fizetés kiesés, súlyos betegség, vagy akár halál kockázata is.
Tehát ez nem önkéntes rendőrködés. Nem arról van szó hogy valaki megsértette a cég öltözködési szabályait, hanem arról hogy valaki a testi épségünket veszélyezteti, ez pedig jogos önvédelem, még akkor is ha nem késsel fenyegetnek hanem biológiai veszélyforrással.
na ez sem igaz mert nálunk az van amit mondok
ha az az utasítás hogy a szoba közepére lehet csak szarni akkor vagy odaszarsz vagy nem szarsz
amúgy pl most egy olyan cégnél vagyok ahol az udvaron is kell maszk
és teljesen meg tudom érteni azt akinek nem tetszik a dolog mert irodában ülve vagy épp shoppingolva el lehet viselni de nehéz munkával csak szopás
kint a hidegben kb egy perc és csorog a víz a maszk belső felén
mert ugye a kilégző szelepes maszk nem engedett mert avval ugyanúgy fertőzök csak ezek a hoki rongy maszkok
szóval ez úgy ahogy van egy faszság
viseljem maszkot aki fél, mert az megvédi majd
De hát nem lehet dokihoz menni, ezt már megtárgyaltuk.De el is fogom kapni, sok mindent nem tehetek ellene. Szeretnék is.Van még egy pár napos melóm aztán remélem én is elkapom hogy az év hátralévő részét már otthon tölthessem. Szóval dec 5-10 környékén várom szeretettel.
a lényeget nem érted vazzeg
az hogy van maszk vagy nincs a dolgozón nem a te dolgod eldönteni és ellenőrizni avagy betartatni addig ameddig meg nem bíznak evvel a feladattal
5 hét pihenés ilyen gáz ? nekem gipszek voltak ettől több ideig mégsem sírtam pedig volt amikor feküdni se tudtam miatta
Nem szoktam ilyet mondani, de rohadj bezárva te is meg a Fireblade105 komád is 5 hétig. Csak azért, mert valami hülye nem képes dokihoz menni ha döglődik!
Odamegyek hozzátok, a szoba közepére is szarok. De te nem fogsz úgy sem semmit tenni ez ellen, mert az önkéntes rendőrködés lenne.
Én úgy érzem nekem jogom van ehhez és akinek nem tetszik, az költözzön el. Miért én szarjak a WC-be ha neked nem tetszik ez
Holnap megyek melózni 4 és fél hét után.Már kérdeztem,van egy ember akinek taknya-nyála egyben van,maszk nélkül van benn.A másiknak a héten került a szülők kapujára a piros cetli,benn van az is maszk nélkül.Eleve mit keres benn,bár nem is tudja senki hogy a szülők karanténban vannak,nem is mondta.Na majd én szóvá teszem holnap!Az ilyen idióta gyökerek miatt szívtam bezárva.Ha megint elkapok valami szart,bezáratom az céget 2 hétre karanténba.
lehet év végéig mert ugy néz ki ennyi volt az év