Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó vicc: 62 nm az egész ház, az enyém ez a 6 négyzetméteres kis luk - itt vagyok, itt rajzolgatok (na meg írogatok fasságokat az Üzenőfalra.. ) egész nap.
cuccolj át a ház másik felébe
Lármás, aktív társasági életet élő fajta, én meg itt ülök az ablakom mögött napi 15 órát biztosan. Mindössze 3 méter széles utca + egyméteres járda, de csak az egyik oldalon. A házak az utcafronton, egymástól max. 5 méternyire. Ennyire zsúfolt helyen lakom.
Ehhez képest elég sokminden megragad belőlük.
Nekem halvány fogalmam nincs a szomszéd főnökFőnök mit csinál.
Max azt hogy szülinapi bulin 10 után is ordítoztak a gyerekei.
Nagy a picsája.
Akarja tudni a fene - de látom állandóan: 5 méterre vannak az ablakomtól. Nem különösebben kedveljük egymást, és akkor még nagyon finoman fogalmaztam....
Az öreg kandúr is tudja, mi a jó! Azért besz@rás, hogy a pápa ilyesmit nézeget, nem?
https://index.hu/kulfold/2020/...
Te vagy a kíváncsi öreg szomszéd aki mindent tudni akar?
A szembe szomszédoméknál már szombaton lekerült a címke az ajtóról - kujtorognak is összevissza azóta.
Érdekes viszont, hogy dolgozni továbbra sem jár - tegnap is csak annyi ideig nem volt itthon a kocsija, míg elment feltetetni a téli kerekeket, meg bevásárolni. Most is pingpongoznak az udvaron a kandúrjával (50 éves "fitneszlady" a nő [smasszertiszt] az új pasija meg tuti nem töltötte még be a negyvenet...), reggel csak a kislánya ment suliba biciklivel (nyolcadikos). A fia és annak a csaja viszont eltűntek, visszamentek szerintem Pestre a saját kocsijukkal.
akkor még szophatsz pár napot
csomó embert ismerek akinek csak a teszt eredmény annyi idő akatt jött meg hogy a karantén letelt
Napi vírushíradó:
Ma kiderült,hogy negatív a tesztem.De nem mehetek itthonról a rendőr szerint,míg nem kapom kézhez a határozatot,vagy ki nem vesz a népegészségügy a rendszerből,de ők nem vesznek ki míg a doki el nem küldi nekik a negatív eredményt.
ebben jó az ájfón, nem nagyon eszi az elemet ha csak az asztalon van
10% alatt van egy napi akku csökkenés
bár ebben lehet valami kis csavar mert használatkor meg villámgyors esik 3% percek alatt
Mert teljesen másról beszélsz mint amit írtam.
Butusok !
Miért lenne értelmezhetetlen?Miből gondolod hogy nem tudom mi az a képernyő idő?
Ja, tényleg. Attól még nem ér annyit.
Nincs ebben semm9i tévedés, legfeljebb rosszul fogalmaztam. Pontosan tudom, hogy miről van szó - olvasok olyan fórumokat, de én nem csinálom, mert 2 évente úgy is új készüléket veszek, a "régit" meg nejem használja tovább, sima butafonként (nem netezik semennyit, csak telefonál, néha meg fényképez vele).
Aha, tehát annyira szakértő vagy hogy nem tudod mi az a képernyő idő amiről én beszélek. Mellesleg lentebb írtam hogy ha nem olyan a napom mint ma hogy 3,5órát ülök az autóban utasként hanem egész nap dolgozunk akkor 70-80% amikor hazaérek. Ez nagyjából reggel 7 és délután 6-8között mikor hogy. Most kerek 70% reggel 6kor már autóban ültem, elolvastam amik számomra érdekesek és bő 1órat ment a navi, most van a mai nap 3óra 2,5óra képernyő időm... tudom, értelmezhetetlen ez.
Ez némi tévedés. Az android nem nyitott rendszer, csak a linuxos alapja az. Ha nyitott lenne, tudnál op.rendszert csereberélni, moddolni, stb. de ezek a funkciók le vannak tiltva.
Na ilyenkor jön a pimpelés
Ő ingyen szokta kapni....
400ezerért,ugye?Nekem 40ezerért tudja. Erről beszélek, nem mondom hogy szar, csak nem ér annyit.
benne van a pakliban a későbbiekben.... nőből van
Ráült.
Aszittem már rég tanult és kettetorte.