Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jòzsi bàcsit.
Mert kit vártál?
12 év mulva, elvileg...
Bazzzd még mindig ugyan az a gárda.
Akkor az jól sikerült.
Jó kis túrák.. Mikor lehet menni megint.....
Libsi
Oldalán van egy ilyen mágneses dokkoló töltő csatlakoző. Kocsiban sötét volt este nem vettem észre hogy nem szembe van a teló hanem háttal, bele tettem valahogy hozzáért. Működött aztán csak tölteni nem lehetett kábellel sem...
Az menőbb, mint a Provident?
Persze,Cofidis.
ááá, úgy látom, még mindig hat, mert 4 cent volt, vagyis 0,4 dl vagy csak most megy ki belőlem a stressz
Nekem rossz a lelkiismeretem... 20:06-kor indultam haza a 350 m-re lakó havertól, lámpa nélküli biciklivel, és 3x0,4 cent megivott Unikummal. Kicsit paráztam is, mert ez halmozottnak számít, lehet, életfogytiglan
Titkolod a rendszámod ? félsz hogy kiderül, a banké a motor ?
Szeptember vege ota nem neztem meg.Nem joooo ez igy.
Terep is, motor is... igaz már több mint egy hónapja rá se néztem, szegény letakarva sincs. Elvittem lemosni de a mosóból kifogyott a szer, ugyhogy még bogaras is. Tavasszal láncszett, gumi, olaj
Most hideg van, tudom terep, de ahhoz punnyadt vagyok.
majd tavasszal. Addig nosztalgia,.
Aha, akkor nézzük az iost 5-6 fő frissítés minimum. Szar iphone...
Már amelyik. A samsung is adja ki a régebbi telefonokra az uj androidot. Nyilván nem az egypálcásokra, de a középkategoriátol felfelé az is megkap 2-3 verziot.
A motorjaitokról nem esik ennyi szó, mint a szaros telefonjaitokról:)))!
A kínai kacatfon Sziámiauban azt bírom, hogy az előző Redmi 4X is két főverzió váltást élt meg 6-7-8, a Mi9SE is kettőt. Nyolcassal jelent meg, tavaly októberben android 9, majd idén augusztusban a tízes főverzió. Más gyártók meg nagy ívben szarnak rá, ha egyszer már megvetted a készüléket.
Android autó?Az enyém dízel.
Semmi nélkülözhetetlen nincs számomra az autóban amit telefonnal kéne megoldanom.
Android Autó - meg minden egyéb, ami csak a tízes alá készült...
8 van rajta,de nem értem hogy mi lenne a kínlódás tárgya?
És hogy lesz alapértelmezett Android Auto-d? Manuális barkácsszakkörrel, hetenkénti legyalulással, újratelepítéssel Apk-ból? Akkor már inkább Pipi nyomógombos Nokiája...
Jó arra az android 6 is csúcsmodell volt a sony-nal, de a többi vetélytárs mögött volt akkor is