Oldalán van egy ilyen mágneses dokkoló töltő csatlakoző. Kocsiban sötét volt este nem vettem észre hogy nem szembe van a teló hanem háttal, bele tettem valahogy hozzáért. Működött aztán csak tölteni nem lehetett kábellel sem...
Nekem rossz a lelkiismeretem... 20:06-kor indultam haza a 350 m-re lakó havertól, lámpa nélküli biciklivel, és 3x0,4 cent megivott Unikummal. Kicsit paráztam is, mert ez halmozottnak számít, lehet, életfogytiglan
Terep is, motor is... igaz már több mint egy hónapja rá se néztem, szegény letakarva sincs. Elvittem lemosni de a mosóból kifogyott a szer, ugyhogy még bogaras is. Tavasszal láncszett, gumi, olaj
Már amelyik. A samsung is adja ki a régebbi telefonokra az uj androidot. Nyilván nem az egypálcásokra, de a középkategoriátol felfelé az is megkap 2-3 verziot.
A kínai kacatfon Sziámiauban azt bírom, hogy az előző Redmi 4X is két főverzió váltást élt meg 6-7-8, a Mi9SE is kettőt. Nyolcassal jelent meg, tavaly októberben android 9, majd idén augusztusban a tízes főverzió. Más gyártók meg nagy ívben szarnak rá, ha egyszer már megvetted a készüléket.
És hogy lesz alapértelmezett Android Auto-d? Manuális barkácsszakkörrel, hetenkénti legyalulással, újratelepítéssel Apk-ból? Akkor már inkább Pipi nyomógombos Nokiája...
majd tavasszal. Addig nosztalgia,.
Semmi nélkülözhetetlen nincs számomra az autóban amit telefonnal kéne megoldanom.