Én csak a szervizeseknek állítottam ki, oda ahol 7x24-ben van hw support illetve most a vidéki munkavégzéshez..... a pénzügyesem is kért igazolást, mondtam, hogy nem... 5-Ig tart a munkaidő 8-Ig érjen haza
Amennyit én használom, 3 naponta kell tölteni....
A kocsira dugva azonnal töltődik, ráadásul gyorstöltéssel: egy-másfél óra autózás alatt tele nyomja, úgy hogy közben navigál.
Nekem olyan 7 év körüli Lenovo P70A telcsim van. Sohasem romlott el, a gyári akkuja van, amennyit használom, kettő napig biztosan bírja a használatot, de hétvégén, vagy ha szabin vagyok szerintem a 4 is menne, de három mindenképpen.
Most már lassan cserélnem kellene, mert a gyári 4.4.4. Android az új app-okkal összeakad, de a gyári programok döccenés nélkül mennek.
Ki tudná megmondani, ha nem kell a 6,5"-os kijelző, meg AMOLED sem, mit vegyek, ami 6 számjegyű, és ennyit elmegy, mint ez? Mert kurva sokért tudja az ember, hogy mit vegyen. Nyilván én sem 20 ezerre gondoltam...
ez újonnan egész fess darab volt
van hozzá az a vékony átlátszó fisfos tok is de abban se jó fogni mert annak is olyan "izééé" a fogása
az ujjaim finom motoros funkciói elég korlátozottak, 3as anya megfogása is elég nehezen megy
szóval ez a batár ruszki stílus feltétlenül fontos a gömbölyű szélekhez
Ja, a kocsiban most "ő" a GPS, ahhoz sem kell felnyitnom: rádugom a 30 centis mazzagra, és azonnal csatlakozik az Android Auto-val a kocsi tabletéhez, bekapcsolja magától a BT-t is, semmi tennivaló vele.
Én már vagy tíz éve ronda, mágneses, flipes tokban tartom a telóimat. Farzsebbe dugom, nagyon ritkán le is ejtem őket - mégis mindegyik karcmentes, sokévesen is. Ha valamit "akar" tőlem, úgyis, vonyít, pittyeg, kakukkol, nem kell hogy a kijelzőt az asztalon is lássam, ráérek felnyitni, ha "kapás van".
munkába menet végig kell menni az összes pesti dunai hídon
Felvakon is megy,nem kell GPS.
Viszont sok video megy.
A kocsira dugva azonnal töltődik, ráadásul gyorstöltéssel: egy-másfél óra autózás alatt tele nyomja, úgy hogy közben navigál.
Most már lassan cserélnem kellene, mert a gyári 4.4.4. Android az új app-okkal összeakad, de a gyári programok döccenés nélkül mennek.
Ki tudná megmondani, ha nem kell a 6,5"-os kijelző, meg AMOLED sem, mit vegyek, ami 6 számjegyű, és ennyit elmegy, mint ez? Mert kurva sokért tudja az ember, hogy mit vegyen. Nyilván én sem 20 ezerre gondoltam...
Megelőlegezem nekik előre a jelzőt.
heti 2 napot be tudnék vállalni 4-6 órában
van hozzá az a vékony átlátszó fisfos tok is de abban se jó fogni mert annak is olyan "izééé" a fogása
az ujjaim finom motoros funkciói elég korlátozottak, 3as anya megfogása is elég nehezen megy
szóval ez a batár ruszki stílus feltétlenül fontos a gömbölyű szélekhez