Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

35km az útés a fele város, ha minden km-en megállítanak reggelre érek haza.
Én csak a szervizeseknek állítottam ki, oda ahol 7x24-ben van hw support illetve most a vidéki munkavégzéshez..... a pénzügyesem is kért igazolást, mondtam, hogy nem... 5-Ig tart a munkaidő 8-Ig érjen haza
Miért ne fogadnak el? A munkahelyed és a lakóhelyed közötti legrövidebb úton el kell hogy fogadjak a munkaltatoi igazolást....
Én az leszek ha nem fogadják el a papíromat, 10-kor indulok haza, kíváncsi vagyok hányszor állítanak meg?
Mit foglalkozol vele? A cég fizeti az adót
Pont hazaértem
Nem vagyok bűnöző
Minek tennék ilyet?
menj körbe
munkába menet végig kell menni az összes pesti dunai hídon
Cseszhetem,15 oda 15 vissza perc.
Felvakon is megy,nem kell GPS.
Viszont sok video megy.
Amennyit én használom, 3 naponta kell tölteni....
A kocsira dugva azonnal töltődik, ráadásul gyorstöltéssel: egy-másfél óra autózás alatt tele nyomja, úgy hogy közben navigál.
A mi9se nrk kurvakicsi az akkuja.
Már nem lehet kapni. Az utódja meg sokkal nagyobb és drágább.
Szerintem a zoli meg bogyo féle fullosabb kinai telok jol lehetnek.
Nekem olyan 7 év körüli Lenovo P70A telcsim van. Sohasem romlott el, a gyári akkuja van, amennyit használom, kettő napig biztosan bírja a használatot, de hétvégén, vagy ha szabin vagyok szerintem a 4 is menne, de három mindenképpen.
Most már lassan cserélnem kellene, mert a gyári 4.4.4. Android az új app-okkal összeakad, de a gyári programok döccenés nélkül mennek.
Ki tudná megmondani, ha nem kell a 6,5"-os kijelző, meg AMOLED sem, mit vegyek, ami 6 számjegyű, és ennyit elmegy, mint ez? Mert kurva sokért tudja az ember, hogy mit vegyen. Nyilván én sem 20 ezerre gondoltam...
Ezekből jobbára még hülyébb lesz mint az anyjuk-apjuk.
Megelőlegezem nekik előre a jelzőt.
az a hiba benne hogy egy cégtől kapott 3 milla felett 40%-os adó van
heti 2 napot be tudnék vállalni 4-6 órában
Az csak akkor fog leszopni téged, ha utána neki is adod a telefont....
attól függ mennyi kissuna szopkod le miatta
ez újonnan egész fess darab volt
van hozzá az a vékony átlátszó fisfos tok is de abban se jó fogni mert annak is olyan "izééé" a fogása
az ujjaim finom motoros funkciói elég korlátozottak, 3as anya megfogása is elég nehezen megy
szóval ez a batár ruszki stílus feltétlenül fontos a gömbölyű szélekhez
Annyit kiadni vétek egy másfél-két évig használtos elektronikai eszközért
Ja, a kocsiban most "ő" a GPS, ahhoz sem kell felnyitnom: rádugom a 30 centis mazzagra, és azonnal csatlakozik az Android Auto-val a kocsi tabletéhez, bekapcsolja magától a BT-t is, semmi tennivaló vele.
Én már vagy tíz éve ronda, mágneses, flipes tokban tartom a telóimat. Farzsebbe dugom, nagyon ritkán le is ejtem őket - mégis mindegyik karcmentes, sokévesen is. Ha valamit "akar" tőlem, úgyis, vonyít, pittyeg, kakukkol, nem kell hogy a kijelzőt az asztalon is lássam, ráérek felnyitni, ha "kapás van".