Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyáltalán felismeri a motorokat?
Van kozos tematok igy kriptaszökevények közt?
https://onroad.hu/2020/11/11/es-az-megvan-hogy-joe-biden-is-odavan-a-motorokert/
Ki kéne menni a lőtérre
Ezzel teljesen egyetértek
Ez a perui rántott tengerimalac póz mar videón is fáj.
Pedig a motorkák a beleölt munka miatt mint esztétikai élvezet nem rosszak.

http://youtu.be/OJXM45VTxNc
Az akkor volt
Most lögyakorlat lesz
Aki lő arra visszalőnek. Szóval el kell húzni a picsába onnan ahol lőnek.
A mérő állomás mellé parkolj és hagyd járni amíg dolgozol
Általános iskolában még voltak MHSZ napok. 30 másodperc alatt jöttem rá hogy kell felhúzni, kibiztosítani, és elsütni. Persze lőszert nem adtak....sajnos
Célozni mindig is tudtam.
Szerintem nem ez teszi a kiképzett katonát.
Hülye kérdés! Erre csak hülye választ lehet adni! Te, vagy már 15 éves??
Kevesebbet kell ásni, ha kiárusítja az értékes alkatrészeket
Még egy csimpánz is képes rá
http://youtu.be/GhxqIITtTtU
soros györgyösben nincs ilyen?
úgy gondolom ez nem vágyakozás kérdése, pár beteg elmét leszámítva
ha olyan a helyzet vagy te lövöd le vagy ő téged, lehet választani
biztos vagyok hogy nem lesz egyszerű legalábbis az első néhány
Tény hogy néha sok faszságot összehord, meg rendszeresen házhoz megy a lófaszért, de azért is mertem linkelni TC-t ebben a témában, mert elég jól össze is gyűjtötte a hivatkozásokat.
Nyilván van közte azért olyan is ami szubjektív véleményt támaszt csak alá, nem bizonyít semmi. Apróbb visszaélések vagy tévedések a legjobb helyen is előfordulhatnak, de azért az amikor a törvényi jog ellenére pár helyen nem engedték oda a megfigyelőket, amikor többen szavaztak mint a körzet lakossága, amikor halottak szavaztak százezer szám, amikor tömegek szavaztak több körzetben, amikor a statisztikai módszer nem természetes szavazat eloszlást mutat (megjegyzem az index.hu is próbálta ezzel a módszerrel bizonyítani, hogy a Fideszt csalt, csak nekik nem jött ki ez)

Az viszont kifejezetten érdekes téma lesz, hogy kiderült a szavazólapokhoz használt papíron van egy kormányzati vízjel, és milyen arányban lesz olyan szavazólap amin viszont nincs ilyen, mert ez egyértelmű bizonyíték, nem csak közvetett, vagy erős gyanú.

Szóval röviden, "aggódom az egyesült államok jogállamiságáért", remélem Brüsszel emiatt fel fogja emelni a szavát, hiszen ez fontos nekik
A múltkor az volt az àllàspontod hogy ez egy motoros fòrum,most meg lövöldözöl?Ez tényleg motoros tèma. Nagy a baj.
Te vágysz rá? Ki lenne az ellenség aki támadna és le kéne lőni?
"Én nagyon nem vágyok rá, hogy bárkit lelőjek." Mekkora futkározás lenne, ellenséges támadás okán??! De te senkit ne fogsz lelőni!
Erre miért lenne szükség? Én nagyon nem vágyok rá, hogy bárkit lelőjek.
Az üveghátlap rohadt csúszós,adnak szilikontokot,de én cserélem mindig ilyen slim hardcase-re,nem a terepjárósra mert az velesleges.
A miui egész jó oprendszer.
Majd referalok róla.....
Nekem azt mondták, hogy azt vitték el katonának, akit otthon nem tudtak megnevelni
Megjött a 10t pro.... majd ha megkapja szulinapjara, jól megnézem közelről is