Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neeem, Nyíregyen voltam a Vayba.....ami azóta megsemmisült (az is), valami épül a helyén
Igen, arra gondoltam.
Ahh, debillek mindenhol vannak. Pár hete felénk kisvárosban darálta le egy koszlott cigó a platós transitjával egy audi hátsósarkát lámpástól lökhárítóstól mert épp a járdán pakoltak valamit és ahogy állt le annak ellenére hogy volt hely előre menni még, csak fingja nem volt a kotványának hosszáról, pedig nem egy óriás autó, a tükröt meg amugyis csak szélfogónak rakták rá. Kicsit ácsingóztak felette, bár szerintem észre se vette a recsegést ropogást csak a cimborája szólt neki aki gyalog ment mellette aztán elhúztak a picsába. A kocsin meg ugyan nem látványos de párszázas kárt hagytak.
Hatt,retardaltak elofordulasa surun lakott nagyvarosban nagyobb.
Amíg=szmog
Mondjuk amióta ingyenes a parkolás, a dízellel járok.... hozzajarulok a szmoghoz, ami mar pár nap alatt is durva lett.... hátha amíg riado lesz és akkor megint lesz parkoló
Én ma jártam az 5.-ben Covid teszten, egy fél órát köröztem aztán a bűvös ott bassza meg a kurva anyja felkiáltással ott hagytam a szaromat ahol épp sikerült amíg meg mély torkoztattak, szerencsére nem lett semmi
nem, ha laktanyára gondolsz
az amd viccesebb volt, kihajtott támasszal földhöz csaptad felhúzta magát
Bercsényi??
Nekem is.....
Mondjuk a kamera felvette, ahogy egy Toyotas 2x ment neki egy Clionak, mert egy olyan helyre akart beállni, ahova egy smart-nak volt hely de nem kicsit ment nek... majd elhajtott....
Egyértelmü. Arra is gyártották, nem célzott lövésre 200 méterre
https://totalbike.hu/magazin/2020/11/10/meg_felall_de_mar_bmw-zel/
Gyere ide,itt nem.
Hétfőn keringek a hegedűs gyulában.
nem vagyok kárörvendő mert nincs se hasznom se örömöm abból hogy ti szoptok, de ez annyiból jó hogy hátha valaki belátja hogy ez a helyzet tarthatatlan
Gyere be a 6-ba.... napközben több száz auto kering, parkolóhely nulla.... úgyhogy továbbra is bassze meg a büdös qrva anyját, annak aki kitalálta
Nekem ilyen volt s nem határőr voltam.
gondolom közelharc volt a cél meg a megfélemlítés
5 méterről egy emberbe tuti beleakadt volna több lövedék a tárnyi lőszerből 5 méteren túl meg ott a gépkarabély
ilyen 10-15 méterekre volt a sport pisztoly
meg azért ha fogtál egy pa pisztolyt meg egy 45ös automatát jelentős a súlytöbblet egész nap veri az oldalad minden deka számít
Nem tudtam hogy mindenhol az AMD volt rendszeresítve, és nem az AK. Műszaki építő alakulatnál voltam, század-szolgálatvezető sorőrmi.
Nálunk egy zászlós kipróbálta, és neki működött. Valami szerelmi bánat miatt akkor lőtte főbe magát vele, amikor mi is ott voltunk tisztes kiképzésen.... ...volt balhé rendesen.
Az a PA63, egy kalap szr, volt! Csak azt nem értem , amikor az elsőt legyártották, miért nem volt valaki aki kipróbálja, és elmondja , hogy "ez egy kalap szr??!"
nekem fél év után vadiúj ak lett az amd helyett
az amd kisebb is volt meg könnyebb is
lőni sokkal jobb volt az ak
Mindenkinek olyan volt, a behajtós válltámaszos. fatusás a HÖRnek volt akkoriban.
Jah,áldom aki kitalalta az ingyé parkolast.5 eve nem lattam üres helyet 3 kor,nem hogy ennyit.