Nekem rövid csövű AMD-m volt, azzal kiválót lőttem, a PA63 nevű rettenettel viszont kihívás volt eltalálni 15 méterről az álló alakot. Volt vagy 2 méter a szórásköre....
Én nem vagyok annyi,voltam sorkatona is.De elkummantottam inkább a konyhán!4x volt a kezemben a Ak-m,egyszer mikor kiadták a nevemre,egyszer voltam vele valami gyakorlaton de csak hurcoltuk magunkal,egyszer alakin,meg egyszer leszerélés előtti leltárkor.
Sztem meg jò néhànyunkat letiltott.Lehet hogy nem tudja hogyan kell,csak össze-vissza nyomkodott mindent,mint ahogy a hsz-ai is néha összefüggéstelenek.Nem gondolod?
Még az iránt érdeklődnék, vajon az ide-firkálók közül hányan lennének akik tudnák miképpen kell a gépfegyvert üzembe helyezni, és azzal célozni kibiztosítani, és lőni! De kiszabott iramban gépelnek ide!
Ezek szerint ezentúl nemcsak az országcsonkolást kimondó 1918. december 1-jei Gyulafehérvári Nagygyűlés évfordulója, hanem az 1920. június 4-ei trianoni békediktátum napja is nemzeti ünnepnek számít Romániában. Amelyek lelkes megünneplését tőlünk, itt élő magyaroktól is elvárnák, sőt megkövetelnék… Az ilyenkor obligát hűségeskük kíséretében. Nem tehetek mást, újra idézem azt, amit Willer József képviselő egy 1932-ben, a bukaresti képviselőházban elmondott beszédében fogalmazott meg: “(…) Uraim, vegyék elő józanságukat és nyugalmukat. Ítéljék meg: december elseje éppen úgy örömnapja a román népnek, mint amilyen gyásznapja a magyar nemzetnek, mert Magyarország katasztrófáját hozta meg. Ha magyar ember december elsején önök elé áll és azt mondja, hogy az ő szíve is tele van örömmel, az ilyen kijelentés merőben ellentétben áll az emberi természettel és éppen ezért kérem, hogy ilyesmit ne kívánjanak tőlem (…).”
Köztudottan az írógépműszerészek aljasok, gazemberek,tolvajok stb., nem véletlenül halt ki az a szakma, jelenleg a nyomtató szerelők közülük is a tintasugarasok hasonlítanak legjobban rájuk, mindenképp figyelni kell rájuk!
NEM LENNE JOBB! De attól, hogy az egyik hülyét lecserélik a másik hülyére még nem leszünk előbbre! És legközelebb ne tegyél fel hülye kérdést nekem! Attól, hogy színész, még nem biztos, hogy rosszabb az IQ-ja mint a politikusnak.
azok az emverek voltak sikeresek a rendszer megdöntésében akik tényleg akartak valami változást
azok akik macska símogatás között begépelnek 3 mondatot azok nem döntenek rendszert
azok akik macska símogatás között begépelnek 3 mondatot azok nem döntenek rendszert