Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kifejezetten túramotor a klasszikus értelemben,KB mint egy tuono.
Hogy mégis messzire megyek vele az az én döntésem.
Nekem is nagyon tetszenek. Ebben a színben pedig kifejezetten tetszetős. Csak azzal a fránya lámpával nem tudok megbarátkozni de ha a képen ráteszem az ujjam arra a részre akkor abszolút BEST.
de faszák ezek a triumph-ok , lenne annyim amennyim még nincs vennék egyet csak túrázni
Beyoncé-nak is imádom de nem 0-24-ben nonstopp.
Lökhetnél pár képet a kirándulásodról ..... Te kabóca
Má aszittem a motor breked,lellítom állok és ég mindig,Azért egésznapi fíling szívás,láttam partmenti sátorozókat,azok megszívták.
Én imádom a hangjukat.
Nem kívánságműsor!!
Én bírom. Ad egy feelinget a horvát motorozásokhoz.
Ki kéne nyírni mindet.
Dombos vidéken nálunk is van
Mátrában is hallottam már
Kabóca.
Srácok valaki megmondaná mi a bánat brekeg állandóan horvátban az fák között.Annyira hogy sisakban menet közben motoron is állandóan hallom?
Én sírok most is a röhögéstől! Ettől jobban nem hiszem, hogy tudok rajta sírni.
engem megtalált facen és azt az üzenetet kaptam hogy: "Meglátjátok visszatérek és aztán sírni fogtok!"
Vissza fog térni.
Arról nem is beszélve, hogy megszaporodtak a saját galériák is. Még ha nem is az én stílusom a legtöbb, attól még ez jó hír.
Jah, a kisgyerek elvonult a facera duzzogni
Hát ez kész.
Na ugy tűnik fejlődik az oldal, izomból működik a moderálás! Helyes ! Végre!!
Tényleg........ na így jön össze az 1500. Oda járunk röhögni. Én bírom, teljesen szánalmas....
Látom már értem is rajong :) a kis buzi
4 fő, de 1500-an nézik naponta te!!!!!!! Nem tudtad? 1500 emberből 4-en belájkolták (ebből 1 ő maga, tehát csak 3), mert rájöttek, hogy egy szar az egész. Nem túl jó arány 1500-ból 4!!
Nem akarom, hogy sírjon a gyereke, sír ő eleget a sarokban a kitiltás miatt, szegény...
Úgyis mindig azt mondta, hogy őt itt sokan szeretik 4 fő, ez igen szerencsétlen...