Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Uraim! KÉREM, húzzanak a 3,14-csába motorozni! KÖSZÖNÖM!

Valahogy így gondoltad?
Akkor miért nem használjátok ezeket a szavakat ? :)
Így tanultam én is !
Örülök amikor ilyen szép kulturált hangnemben folyik a beszélgetés! Az angol kisgyerek ahogy beszélni tanul, először a kérem -köszönöm-öt tanulja meg! No errefelé keleten nem mindenhol ez a jellemző!!
Nem nem nem ! Én reagáltam erre normálisan ! Olvass vissza ! Erre lettem leugatva , mielött sajátját visszaolvasta volna !
Mondjuk egy alap IQ azért kellene ahhoz, hogy át tudjon siklani a szemed egy félregépelés felett és tudd értelmezni amit írt. Igen elírta, kövezzük meg...
Te tacskó ríder ne tartsál oktatást ! " Ezt te írtad : Huhh. Arra nem gondolsz, hogy ez mondjuk védi a fényzést a bőrnadrágról? Az én tankomon is van sima fólia. Mondjuk nem túk esztétikus. Le is fogom fóliáztatni erre való fóliával. " Olvasd már el ember , aztán reklamálj !
Egészségedre!!
igen ma én is kint tébláboltam
Hogy ne tartsam fel a cápaféléket
korán lezavartam a 300km-et
Remélem ma még a bénák és a némák is motoroztak!! Holnap is remek lesz az idő!!
A sötét szobában elfektetett gereblye kimaradt.
Hol írtam azt, hogy lejön a fényezés. Tudod nem lejön, hanem karcos lesz, bemattull? Akkor neked miért van tankpad a húzózárak miatt feltéve? Az is egy baromság, nem? Minek? Lejön a fényezés a kabáttól? Elálurom, hogy nekem még a farokidom két oldala is le van fóliázva, mert ott nagyon sokat sérül az utas csizmája miatt. Tudod nekem ez egy hobbi, igyekszek rá vigyázni. Azt meg, hogy nem tudod magadban összerakni a tank és a bőrnadrág párost, arról nem tehetek.
Neked mi bajod van ezekkel?! Saját tulajdona a motor , azt tesz veleazt rak rá, ami neki a tulajdonosnak tetszik!! Éppen olyan mint amikor a zoknira húzott szandált reklamálja valami birka??!! Nem értem de kinek mi köze van hozzá??!
Most értem vissza , nyolcasával mentek a motorosok az úton! Remek az idő, bár egy kissé ma meleg lesz!
Nem a szépsége miatt került fel. Te olyan okos vagy komolyan mondom, hogy fáj. Kínai? Barátom az én motorom tényleg tele van kínai kiegészítővel, lehet ismered is őket: yoshimura, brembo, öhlins, gb racing, lsl... Ez a "kínai" stompgrip meg konkrétan amerikai cucc, a sok hülye pályaversenyző is biztos parasztvakítás miatt vette Nekem elsősorban a fényezés megóvása miatt kellett, mert már sikerült pár karcot rávarázsolnom, többet nem akartam. Az, hogy mennyire jobb vele motorozni, majd holnap kiderül.
Már megint kezded a menőzést (egykerék, tanksapkára fordított motor hahaha), basszál már fel vmi videót is erről, mert amik fent vannak nem tükrözik a nagy tudást, csak a nagy arcot. Ha meg vmit nem ismersz, akkor maradj csendben, mert lejáratod magad, mint pl most.
Ebbe legalább nem fikázol le , hanem egyet értünk ! Egyébként minden motorom ragyogott , soha el nem indulok vax nélkül és ez értendő a motor minden területére , az ülés alatt is szilikonozva , és az idomokat levéve is csilli villi ! Minden járművemre amivel dolgoztam érvényes ez , a kamiontól a mostani betonpumpáig , pl. saját fekete T5-be hófehér szőnyegpadló , a magasabb szövésű a gyárimérettel eggyező teljes belsővel. Ezt csak azért írom mert nem hinném hogy nemtöródnék az edényekkel maximálisan !
Én nem egy gyári matt színre gondoltam, mert az szép.
Minden motorom patika volt soha nem jött le a festék a térdemtől , egy tankpad ragacs bőven elég volt a zippzárak miatt ! De persze ez ne tartson vissza senkit , ragacsoljatok , tankot , az oldalát mert azt a csizmával rúgod le , aztán a markolat gumit se szorongasd mert az is kopik , a tankon is jól mutat a teljes bőrözés , akkor a légy se szarja le és így tovább ! Valamiért megint a mérnökök a hibásak , mert ezt a sok ráaggatós szarságot nem dolgozták ki a szériára , így külön kell megvenni ezeket a kincseket !
Flevi remélem még te is sokáig bizonygatod mekkora nulla senki vagy !
VR a matt szín is szép ha az egy ducati gyári fényezése !
Cuskater ! A te bőrnadrágodról milyen fényezés jön le ?! Főleg a tanktól ?! Ne már raíderek ennyire egyétek egymás hülyeségét !
Mindenki azt vesz a motorjára amit akar, vagy ami tetszik neki.
A másik meg, h valaki óvja egy ilyennel a motorját, csak azt jelenti, h van gazdája annak a gépnek.
Majd ha el akarja adni, hidd el sokat fog számítani.
Te meg szoptál volna vele egy fél napot...
Nekem marad inkább a tankbőr.
Hagyd,neki a szep matt "fényezés" tetszik!
Te többször bizonyítottad már hogy nulla vagy. Most megint.