Okos ember ! Itt egy kép kerestem neked , a képet elnézve nem is olyan rossz amit mondtam neked fejből , amin jókat mosolyogtak a fő okosok is !
Tehát a vezérlánc plusz a fogaskerekek a vezérlésnél ! A decompresszort azért elég nagy kínlódás lehetett részedről ! De mindannyian jót nevettünk !
Sok szép ragacsos napot kívánok !
Megvolt a ropke 500kmes tesztkor. Rovid tapasztalat vele kapcsolatban:
Tapad. Nem kicsit, nagyon. Fektavon es kanyarban nagyon jo (foleg fektavon, nem kell izombol szoritani a tankot, hogy ne csussz elore), egyetlen apro hatranya, hogy akkor is nagyon tapad amikor pl fel-le (labtarton spiccbol akarod a valto ala vagy fele rakni a labad), igy ilyenkor erdemes kicsit elengedni a tankot. Kanyarban meg minden egyes rezdulest erzel, hogy mi tortenik a motorral. Aki ilyenben gondolkodik ne habozzon, megeri. A tudatrol nem is beszelve, hogy tuti nem lesz karcos a tank. Szoval kb ezt tudja ez a "kinai vacak"
Ezek beugrató kérdések ? Egyébként annyit tudok vagy rémlik hogy valami lánc plusz fogaskerekes combó a vezérlése , és szerintem lapkás abból is a csésze alatti , így gyorsba , de nem esküdnék , nem szereltem ! De gondolom ez most kandi kamera !
Miért szerénykedsz? Aki tud, az tud!! Elismerem, és meghajlok mindennemű tudásod előtt. Nem tudod amúgy, hogy az sv1000-esem hidrotőkés vagy himbás vezérlésű?? Asszem himbás de nem vagyok biztos a dolgomban.
Megint tévedsz , mert ugye egy isten van , az talán nem motorozik , de nálam van jobb is , tehetségesebb is mint írtam Sőt olyan is aki régen a versenyek előtt odament a rendezőkhöz és mondta hogy az első helyezettnek járó kupára már most írják a nevét ! És az eredmény borítékolva is volt többször ! Ez a jó barátom H. Zoltán / Sügér/ ! Mindenki ismeri Győrben a régiek közül ! Na az ő tudása tekinthető az általad leírtaknak ! A mai streetfighterektől eltekintve ! A mostaniak közül viszont nekem Kevin Carmichael az isten ha már itt tartunk , többször láttam élőben !
Ja és tényleg nincs 600-as állandó vas a mostani mezőnyben , iill. a zzr 1400 tulaj párja egy J-125 Kawáwal ! Akire mindíg nagyon vigyázunk , és roppant jól kezeli a vasat , de szerintem rövid időn belül ő is váltani fog !
És tényleg , van egy Z750 is de ő is árulja nagyobbra váltás miatt ! Ez van !
Kipróbáltam ezt az X-be rakott kezes dolgot. Keró is ment kb 100m elsőre, illetve a végén 5-6m stopi is. Az első 15-20 m tényleg fura volt, de szokható.
Le a kalappal. Innentől Istenként tekintek rád. Komoly lehet ahogy kened neki. Szerintem a szemem is kifolyna, annyira nézném miket művelsz a motorral. Én ilyeneket álmaimban sem mernék csinálni, túl fiatal vagyok a nagyokhoz. Ó és csupa igaz, kőkemény nagymotorral csapatsz együtt? Sehol egy 600-as, csupa ezres, vagy feletti gép? Beszarás.
Nincs is azzal semmi gond , de visszaolvasás nélkül kezdtél trollkodni !
A vénemberrel sincs semmi gond , én is így gondolkodhattam 30 évvel ez előtt a 40 éves motorosokról , ha nem láttam volna apám mit alakít háttal a menetiránynak ülve akár város szerte nagymotorral vagy akár kerékpárral ! Sajna ezt soha nem tudtam megtanulni tőle , de gyerekkori barátomat megtudta tanítani , aki tehetségesebb volt nálam ! Vagy egy roppant egyszerűnek tűnő feladat , ha x-be fogod a kormányt és úgy motorozol . Tök egyszerű gondolat , de az elindulásnál már komoly gond a gáz és kuplung kezelés . Ez viszont olyan mint a biciklizés soha nem felejti el az ember a mai napig bármilyen motorral akár órákig elmotorozok akár két személlyel is vagy a Bakonyban hajlítgatva ! Egyébként röhelyes leírva de ha valaki kipróbálja nem egyszerű főleg kanyarban , vagy váratlan helyzetben féket kezelni ! ( Majd írja meg valaki ha kipróbálta )
Ja vénemberről még annyit , hogy igaz már nem emeleteket , de egy lépcsőfordulót még ki kínlódok , természetesen kézen állva ! (panelos gyerekek voltunk )
Persze tudom hogy a mai számítógépes gyerekeknek ez mind csak nagyképűség , de senkinek sem akarok bizonygatni , bőven elég az a csapat elismerése akikkel most motorozok , / Hayabusa , zzr 1400 , 1000 monster , r1 , gsxr / vagy a régiek akik ma már nem motoroznak , köztük több osztrák is ! Néha elkap a hév vagy elgurul a gyógyszer , de ez fiatalon is így volt , Akár havonta is dobok más más áttételt a vasra , attól függően milyen habitussal szeretnék motorozni !
És még egy fontos dolog vénemberként , soha nem volt egy vasam sem szerelőnél , és ez még így is marad egy darabig ! Szóval sok embernek kívánom hogy ilyen nagyképűségeket tudjon magáénak 50 évesen !
Nem teljesen! Én egy kissé qlturáltabb hangnemet szeretnék. Bár néha nálam is elszakad a cérna! Dolgoztam egy ideig ausztriai munkahelyen az állandó danke schön-bitte schön volt a jellemző! Kisunokám most jött vissza Angliából nyelvgyakorlás miatt volt kint és az állandó "tenkju veri a macskát" említette!
Úr isten. Elgépeltem. A kor meg nem érdem, hanem állapot. Úgyhogy ne tacskózz, én sem vén embereztem veled szemben. Ha meg fóliát rak valaki a saját motorjára, ahhoz kb semmi közöd, nem?
Tehát a vezérlánc plusz a fogaskerekek a vezérlésnél ! A decompresszort azért elég nagy kínlódás lehetett részedről ! De mindannyian jót nevettünk !
Sok szép ragacsos napot kívánok !