Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Huhh. Arra nem gondolsz, hogy ez mondjuk védi a fényzést a bőrnadrágról? Az én tankomon is van sima fólia. Mondjuk nem túk esztétikus. Le is fogom fóliáztatni erre való fóliával.
Ezek micsoda remek holmik ! Ez kell a parasztnak had vakuljon ! Meg még kínai féktartály de csak átlátszó , meg hajlítgatós eloxált fékkarok is , fasza biliből sajtolt féktárcsa is dukáll , na meg kínából rendelt motorolaj is jó lesz van benne panda hugylé ! Aztán lassan gondolkodni kell kicserélni a japán vasat kínai klozettra , mert azon már ez a luxus széria mint már régóta a műanyag krómozott kipuffogó hővédő ! Sem egykerék , sem tanksapkára fordított kanyarba nem hiányzott semmiféle ragacs egy nagyvasról sem ! Hajrá nagyon hasznos holmi lesz ! Így tovább , aztán az ülésre is smirglit ragasszatok , az tökjól megfogja a golyókat , nem himbiliznek kanyarban , sokkal stabilabb lesz a gép !
Nekem tetszik!
Egy feketét egyszerűbb lenne felrakni, de a mintás tankon nagyon hülyén nézne ki. Ha sima kék tank lenne, akkor lehet olyat raktam volna.
Azta, csoda hogy csak 1ora kellett hozza
Puhának nem mondanám, a rücsik kemények, de tuti nagyon fog tapadni. Vasárnap az éles teszt után okosabb leszek, majd mesélek.
Most nem azért, de ezt nem úgy kell felrakni, mint egy fóliát... A kedvedért:
http://youtu.be/jQYHyxzBHgY
a 15. neki is már 5 perc alatt menne......
Olivér, most nem azert... 1óra alatt nekem az egész tankot behúzták fóliával.

Amugy szép
Mesélj: érzésre puha, vagy "csak" tapad?
Aki ilyet keszul felrakni, keszuljon minimum egy orara. Kurva pepecselos, de egeszen jol sikerult. Nem is a levegobuborek a gond, hanem sok helyen a ragasztoanyag latszodik meg. Kivancsi vagyok milyen lesz hasznalni
Köszönöm
Közbe 2 sör között egy dzsipszit is szerkesztettem a darázsra
Na majd holnap hajnalba le is tesztelem
Hát ha meguszom a motorokra való gps megvételèt
Egészségedre!
Jelentem dög meleg van
Busz tetön meg még melegebb
Érdekes hogy nem nagyon láttam motorosokat, inkább fél meztelen rotyisokat
Na majd hajnalba jó idönk lesz
Most már pattintom a behütötet
Jó napot adjon az Isten! Ne itt koptassátok hiába, menjetek motorozni, most értem vissza alig pár motorostárssal találkoztam!
Most meg mennem kell a rheumatologiára a fene egye meg pedig a nemigondozóba szívesebben mennék! De "eszi -nem eszi nem kap mást"!
Mivan???!! , en pl nem is igyekeztem semmilyen témába belemenni az utóbbi időben mert azt ugy is szerte szét trollkodta volna tudjuk ki, képet sem töltöttem fel , videót sem , pedig saját anyagból is van rengeteg idén ,de azt is szét trollkodta volna tudjuk ki... Továbbá annyira szét esett a morál tudjuk ki miatt hogy sokan el is hagytak az oldalt , ha érted mire akarok kilyukadni. A voroskereszt teljesen más téma sehogy sem tartom ide valónak... Ahogy azt a vonalat amit tudjuk ki erősített itt hónapokig ....
Abba azért belekötnék hogy a túrák is kellenek! Neked nem, de te vagy az egyedüli akinek nem. A Júlia-Alpokos galériával mi a bajod ? Jó képek, szép tájak...
Szép Mesélte a Hondával való románcát Majd vmikor megbeszélek vele egy kiruccanást felétek, aztán majd szólok, hogy érjél rá te is
De de, vele futottunk össze Tényleg jó gyerek, estig utána együtt motoroztunk, majd vmikor ismétlünk ha mindketten ráérünk, csak most otthon volt. Ügyesen is megy, csak úgy szikrázott a koptatója, fel kellett vennem a ritmust, el vagyok szokva a gyors motorosoktól a környéken
Szép az a Rizla ugye? Együtt vettük. Előtte 09-es CBR1000RR volt neki, csak nem barátkoztak össze, nem működött a kémia. Mióta leköltözött (suli+muff ügy miatt) már kevesebbet találkozunk vele. Ismétlem csak magam, rendes gyerek
Csak nem összefutottál Ádámmal? Háhá, az jó gyerek
Szar ügy ha az embernek jóval lassabb motorossal kell mennie. Idegörlő
Szerintem sincs, én pl szeretek értelmes emberekkel megvitatni dolgokat, egyedül azokat az idiótákat rühellem, aki ha azt állítja, hogy a fű kék, akkor senki nem tudja meggyőzni, hogy téved. Ha meg tévedek vmiben, akkor tanulok, volt már rá nem egyszer példa. Motorozni meg én is egyedül szeretek-szoktam, utálom a tükröt nézni vagy kanyar előtt ráesni a másikra. Közel azonos sebességű motorost nagyon nehéz találni, múltkor egy sráccal véletlen összefutottunk szeged mellett aztán együtt csapattuk. Az király volt, ügyesen ment. Ki is derült gyorsan, hogy a siófoki banda tagja
Nincs szerintem semmi gond azzal, ha az ember szocializálódik. Évente pár alaklom "buziskodás" nekem is belefér. 90%-ban egyedül megyek, mert jobban szeretem ha nem kell alkalmazkodnom, és a saját stílusomban mehetek, meg a faszságot se szívesen hallgatom a parkolókban. Főleg ah az illető motorozási tudása egy nagy l..fasz :D

A cikekkel tényleg van baj.
Egy részével teljesen egyet értek, én is jobban örülnék sportmotorral kapcsolatos cikkeknek, galériáknak, videóknak, de:
1. ez az oldal már sztem csak nevében szól a sportmotorozásról, nem tudom régen mennyire szólt csak erről, akkor még nem is tudtam róla, hogy van
2. engem pl egyáltalán nem zavar, hogy vannak túrás-nyaralós-stb galériák, ebből is van jobb féle (lásd pl a Júlia Alpok galéria), meg van hitvány, de ha nem érdekel akkor nem kattintok rá
3. cikkekkel ugyan ez a helyzet, bár itt tényleg érzek egy kis alkotói válságot
4. Minőség tényleg kellene, de amíg az olyanok, akik tudnak minőségin motorozni csesznek magukról videót feltenni (értsd a célzást pl magadra), ezzel szemben mástól meg elvárják a minőségi tartalmat, addig nehezen lesz itt jó videó, maradnak a youtuberól letöltöttek