Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De akkor nyomjatok fel (vagy esetleg az üzemeltető) király videókat, fasza galériákat, dumáljunk a motokrosszról, legyen pályamustra, sportmotor teszt, motortechnika, vezetéstechnika. Mert a hugyos szar túragalériák amiket felraknak, a robogós, üzemanyagáras és VÉDA cikkek, a mihaszna ismerkedős klubtalálkozó amit össze-buziskodtok az oldalon az kritkán aluli. Szerintem nem az összetartás erősítése a lényeg, ilyenek miatt menjetek a vöröskereszt honlapjára. A sportmotorozás lenne a cél. Minőségben. Jobba, mint otthon. De nem, Ti ehelyett itt veritek a nyálatokat reggeltől estig....
Ez a személyes véleményem.
Szerintem jól gondolod
Elég volt a szapulásból
Remélhetöleg vissza tér majd pár ember is, akit adig idegelt a kis g...i amig el nem ment az oldalról

De már béke van
És süt
Mondjuk azzal a galériával én se tudom mi volt a baj, kicsit a címmel kapcsolatban deja vu-m volt, de jó képek voltak.
Mi történt? Mert lemaradtam róla
Azt látom hogy van aki új névvel hódít gondolom akkor van olyan is aki meg még vissza se tért...
Szerintem jó ez így , eljött az ideje egy korrekt hangvételű , trollkodás mentes oldalnak, mivel motorosok vagyunk és ennek az oldalnak sem a széthúzás erősítése lenne a célja hanem az összetartás erősítése , gondolom én.
Csak kitöröltétek a csipuszt a szemetekből
Jó reggelt az uraknak

Már itt is süt
Jó reggelt Spermafiókák!
Neked is Jocó! Itt fátyolos de kitűnő az idő.
Jó reggelt István!! Itt süt!
Hmm... elporolnám a latexet a seggeden... Reggeltet
Míg magatokhoz tértek, én megnézem a war craft-ot
Tudtátok hogy szinte minden fő szereplő elpatkol benne? Na ez ám a story nem a Titanic
4 óra van!!!!
Ébresztő suhancok
Reggelt
Kint süt a köd vagy mi a bánat, már be nedvesedek tőle
A mai nap első áldozata, az a köcögg szúnyog aki felkeltet 5órás hiper álmomból
Ma már gurulunk, nem a toló székkel
Amúgy harmadik uncsiteso.
Jó csávó volt csak celeb lett és nagy arca nőtt,bepofoztuk hárman srácok utána durcizott.
Hát erre most rá kellett gugliznom Kenguru Jack...atyaég!
Akkor már inkább egy jó kis Kelly hősei!
Na jó éjt motorosok! BMW-sek és Ducatisok is !
Majd szólok Jack-nek hogy vígyázzon az irhájára.
Ne tedd!
Lyukas kengurubőrből nem tud csinálni nekem a Suomy olyan szép motoroskabátot, mint ami most van
A lelke már rég az ördögé? Vagy mi a szösz?
Valamelyik filmben volt, hogy "a lelkem sosem kapod, meg..."
-Az nem is kell...
Robin Hood talán
megfizethetetlen lenne egy ilyen találkozóra elmenni.
2 citadella után aszondom inkább beleugrálok egy szögesdrótba.
Csak a tested?
Inkább egy xr 650
A lelkem nem eladó.
gyere adok telit is!
Nem az ausztrál kocsmákban kell keresgélni...