Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és keresztyén.
Megcsinálhatnád,rád szavazok mint hiteles,elkötelezett konzervatív politikus.
Kellene egy jó program ehhez.... van egy jó ötletem.... legyen a neve: Híd a munka világába.... hogy tetszik?
Hajrá.....
Szóval döntöttél.
Nem vállalom.... nem vagyok politikusi ambíciókkal megáldva.... úgy hiányozna a gerincem....
Még el is hinném, hogy komoly a szándék az orkok mocsárból történő kirángatására, ha nem látnám, hogy milyen retkes bűnözőknek adják a pénzt!
Világos, hogy csak a szavatok miatt s ejus nyomásra történik az egész!
Arról nem beszélve, hogy ezek a tetvek nagyon jól elvannak a dagonyában s mióta a karhatalom miatt sem kell különösebben aggódniuk, köszönhetően a "liberáslisok" "áldásos" tevékenységeinek, még jobban megy a soruk!
Aki vállalkozó az tudja, hogy a szociális hozzájárulás nevezetű cigánsegíly az egyik legnagyobb tétel a havi utalások között.
Majd kisorsuljuk: Te vagy én....
És ki lenne helyette?
Pedig 2022-ben igazán elhúzhatna a g*cibe...
Sose feledd, hova tartozol
Kösz, elmentettem!
Ezt a faszságot
Ezt melyik szemonáriumon mondták?
Ha megmondta, akkor megmondta.....
https://coub.com/view/1piyt8
Holló a hollónak (vezérünk a többi cigánynak...) nem vájja ki a szemét!

Nem értem amúgy, hogy miért gazdasági segítséget nyújt "tezsvíreinek", miért nem karhatalmit? Már úgy liberálisan, gumibottal...
Na pont ezert nem kene bogyonak beszarni,a kiraly nem hagy senkit el.Vele van.
Bogyó... egy szót sem szólhatsz...
"A romák a sokszínű európai örökség elválaszthatatlan részei, a roma közösségek integrációját, elfogadását azonban továbbra is segíteni kell az európai társadalmakban – hangsúlyozta a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportja a Nemzetközi Roma Nap alkalmából kiadott közleményében szerdán. A képviselőcsoport rámutatott: noha a koronavírus elleni küzdelem az elsődleges, veszélyhelyzetben sem hagyhatunk magára senkit

A képviselők leszögezték: munkájuk során mindent meg fognak tenni azért, hogy a magyarországi romák minden gazdasági segítséget megkapjanak ahhoz, hogy közösségeik biztonságban éljenek, tagjaik megőrizzék egészségüket. Folytatják a Roma Stratégia felülvizsgálati munkáját, hogy egy még átfogóbb és hatékonyabb európai szintű rendszer épülhessen ki a romák védelmére – írták. Járóka Lívia, az Európai Parlament fideszes alelnöke hozzátette: a veszélyhelyzet azt is megmutatja, hogy a küzdelemben való összefogás és a szolidaritás megerősíti a közösségeket. A roma kultúra ehhez is támaszt nyújt – tette hozzá." MTI
Erről kérdezd meg a liberális internacionálé volt alelnökét is
Ez ellen a jövő ellen harcolni is képes vagyok.
Cél szentesíti az eszközt. Mit nem lehet ezen érteni. Ártalmatlan, békés, magában elvegetáló vallást mocskolni is csak egy eszköz, mert máskülönben nem nyelik be az agymosást, ha már hisznek valamiben. Ráadásul olyan ocsmány dologban, hogy a szeretet, család, tisztesség, önzetlenség. Tessék csak hódolni a mammon előtt, higgye csak mindenki hogy más nem számít csak saját magunk. "Loreál, mert megérdemlem!" Család? Hova gondolsz? Ha egy gyerek családban nő fel, akkor esetleg még lesz rá ideje a szüleinek és kap nevelést, rájön hogy mi az ami igazán értékes és rossz fogyasztó és rabszolga lesz belőle, mert nem lehet kimosni olyan könnyen az agyát.
Most is azt pedzegetik.
Azok csak kezdeti nehézségek voltak....
Hát a franciákok megpróbálták,igen jövőbemutató volt a guillotine-ok csattogása.