Mondom megint:
Ha nyújtja a kezét, én odaverem neki az öklömet, ha én kezdem, eleve zárt öklöt tartok magam elé. Ezt mindenki felismerte eddig.
A legfőbb méltóságosnak ezt persze nem teszem, ott megmaradok a hagyományosnál, illetve ha nagyon idős emberrel találkozom, mert azok általában nem veszik a lapot, vagy hülyébbnek mutatják magukat, mint valójában.
Inkább te képzelsz bele olyant, amiről nem tudsz.
A kézfogás eredendően a fegyvertelenséget jelezte, ergo nem bántó a szándékom.
Ha öklözök, az jelentésében ugyanaz.
(Persze a bokszolók is öklöznek, képzelheti azt is, hogy kezdődik a verekedés, de eddig ezt még senki nem feltételezte rólam.)
Van egy réteg ahová ez még belépőszintnek is éppen csak elmegy.
Ismerek pár elborult arcot, akik olyan cuccokat küldözgetnek egymásnak, hogy arra szavak sincsenek.
Összetett a probléma, rendkívül. A kutya csak pótlék (gondolom én), ennek megfelelően, is van tartva. Előnyt élvez mint minden, beszűkült idősnél, amiről egészen addig csak véleményem van, amíg nem a káromra. Ja, arra nem, hanem a rovásomra.
Már van egy kiadvány a kölyköknek amiben azt taglalják, hogy a neten kb. mindent lehet csinálni (játszani,barátkozni, "utazni",stb.) amit a valóságban, de biztonságosabban!
Ha nyújtja a kezét, én odaverem neki az öklömet, ha én kezdem, eleve zárt öklöt tartok magam elé. Ezt mindenki felismerte eddig.
A legfőbb méltóságosnak ezt persze nem teszem, ott megmaradok a hagyományosnál, illetve ha nagyon idős emberrel találkozom, mert azok általában nem veszik a lapot, vagy hülyébbnek mutatják magukat, mint valójában.
A kézfogás eredendően a fegyvertelenséget jelezte, ergo nem bántó a szándékom.
Ha öklözök, az jelentésében ugyanaz.
(Persze a bokszolók is öklöznek, képzelheti azt is, hogy kezdődik a verekedés, de eddig ezt még senki nem feltételezte rólam.)
Ismerek pár elborult arcot, akik olyan cuccokat küldözgetnek egymásnak, hogy arra szavak sincsenek.