Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy bízd a Macskára, nagyon jó árnyalatot tud kikeverni!
Mondom megint:
Ha nyújtja a kezét, én odaverem neki az öklömet, ha én kezdem, eleve zárt öklöt tartok magam elé. Ezt mindenki felismerte eddig.
A legfőbb méltóságosnak ezt persze nem teszem, ott megmaradok a hagyományosnál, illetve ha nagyon idős emberrel találkozom, mert azok általában nem veszik a lapot, vagy hülyébbnek mutatják magukat, mint valójában.
Veszel doboz Neoluxot, és végleges hatállyal megoldod magad is.
Inkább te képzelsz bele olyant, amiről nem tudsz.
A kézfogás eredendően a fegyvertelenséget jelezte, ergo nem bántó a szándékom.
Ha öklözök, az jelentésében ugyanaz.
(Persze a bokszolók is öklöznek, képzelheti azt is, hogy kezdődik a verekedés, de eddig ezt még senki nem feltételezte rólam.)
Van egy réteg ahová ez még belépőszintnek is éppen csak elmegy.
Ismerek pár elborult arcot, akik olyan cuccokat küldözgetnek egymásnak, hogy arra szavak sincsenek.
Nektek semmi nem jó...
Ez meg a fobiás ellentéte, a perverz
Összetett a probléma, rendkívül. A kutya csak pótlék (gondolom én), ennek megfelelően, is van tartva. Előnyt élvez mint minden, beszűkült idősnél, amiről egészen addig csak véleményem van, amíg nem a káromra. Ja, arra nem, hanem a rovásomra.
B+ ettől már akkor is majdnem elhánytam magam - használt kurvát kinyalni vannak érdekes jószágok...
Ha harap, akkor megtanítom. Ha nem azt, hogy hol a helye, akkor azt, hogy mi történik, ha megint harapni támad kedve.
Fidesz támogatásos auto, csak már leszedte a matricákat róla
Nincs hozzá türelme
Az mondja ezt, akinek a narancs színű autója orrára egy pina van felrakva?
F@szomat humorizáló itt, csinájjá nekem pinki tréumpfot.
Na, ennyit erröl ebben ki is merül a motorozás számukra
A Harley-s nem köszön előre, viszont mindig vissza int.
Pár éve egy tetkószalonban találkoztam egy ilyen harlis fickóval aki épp saját magát varratta a hátára, ahogyan ül a motorján
Egymásnak se nagyon, mert reggel már találkoztak a szervízben....
Köcsög a köcsögnek?
Azt szívesen belehúznám annak a fejébe, aki írta... vagy agyonütném egy homár királyfis mesekönyvel
Hogyne!
Már van egy kiadvány a kölyköknek amiben azt taglalják, hogy a neten kb. mindent lehet csinálni (játszani,barátkozni, "utazni",stb.) amit a valóságban, de biztonságosabban!
Lehet, nem undor volt, csak méreg, mert a hónapban ez már a 3. leégő generátora volt és tudta, ezen nem lehet segíteni