Pár éve volt valami (talán)politikus picsa,aki nagyon védte őket,meg minél többet akart európába belőlük.Azt a végén lőcsrehúzgálta egy migráns banda!
Bár ha jól emlékszem németeknél több fiatal aktivista csaj járt így.
Amit az altalad melyen kedvelt vilagi diktatorod vezet.
Az osszes arab es iszlam orszagban a vallasi fundamentalizmus addig volt lefojtva amig mindben egy veres diktator mukodott, szaddamtol afganokon az arab tavaszig mindenhol jottek a felhulye demokrata amcsik hogy bevezessek a demokraciat, lebombaztak az osszeset, es nagyobb gebasz lett mint volt.
A rák? Helyedben én is aggodnék a sok bago miatt.....
Amugy nem.értem mit nyüszögsz ezen nonstop. Pont te cagy az aki magára kulcsolja az ajtot aztán évek mulva amikor elült a balhé és madmaxek járják kalocsa utcáit kimerészkedsz.
Kaját már rengeteg cég belök a kapun, csak a macskák el ne hordják mig kiérsz. A többi meg fenn van a neten amire szükséged lehet.
Mondjuk en kurvara nem ertem ezt a neomarxista/liberalis nepeket.
Egyen szabadsaga, feminizmus, lmbtq fullkretén modon mar az oviban is, a keresztenyseg folyamatos visszazoritasa, mindekozben az iszlam olyan mennyisegben tultolasa egyutt akkor tokonloves.
Nem veszik eszre hogy egyik modern liberalis torekvessel sem osszeegyeztetheto a saria meg az iszlam?
Az hogy szekularizacio azt nem ismerik. Annyira egybe fonodik az allam a vallassal hogy orom nezni a sok ateistta komcsit hogy fognak atterni.
Kulonben levagjak a fejuket.
Amig a francia makron meg a német merkel határozza meg z unio alapelveit addig sok változés nem lesz. Pedig a franciák már rég a börükön érzik a különbözö náciok mentalitását mégis leszarják.
ez nem mai dolog, nézd meg mit műveltek a papok évszázadokig