Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ze el is olvastad a beirt szöveget?
Magyar levéltári dolog.
Nincs benne "magyar "kereszténydég elleni" büntetés" szöveg.
Ez olyan libsis szófordulat mint az "emberiség elleni büntett"
akkor rendben van
"Erre F2..............dehát a lézerjani ellopta hódmezővásárhelyet." megint, mi ez a faszság... ? próbálsz kivetítzeni, de inkább engedd el....
Nem tudom, amikor templomba jártam nem történt ilyen, meg a nagymamám sem beszélt ilyesmiről
nem "ám blokk" írtam, hanem " magyar "kereszténydég elleni" büntetések között"...... megint terelsz.... csak hogy pontos legyen...
nem megy ez neked ma sem....
Pontosan milyen hisztire gondolsz?
Te megmondod akkor úgy van.
Amúgy ez általános bevett dolog nálad,állít valamit valaki,mittomén a DK-s emberke bitcint bányászott.

Erre F2..............dehát a lézerjani ellopta hódmezővásárhelyet.
Ez konkrétan a legitimalizáció.

Kurvára várom már hogy nyerjen az összellenzék.
Amikor bármi ügy előfordul akkoris azt fogod mondani hogy dehát a másik fél is lopott,szarul csinált valamit stb.
próbálod kiforgatni a szavaimat, de egy merő hülyeség, amit írsz..... lehet mélyen hithű szoci-libsi vagy, ahogy írod... egyértelmű volt amit írtam, nem lehet legitimálni, sem a "mostanában" sem a "régen" történteket... próbálod kimagyarázni, de nem sikerül....
Jah és pontosítsunk:

A vallás ellen elkövetett bűncselekmények közül a pogány módra történő áldozás egy ökör értékének megfelelő vagyoni büntetés, az egyházi parancsok semmibe vételéért ostorozás, vesszőzés, hajlenyírás, kaloda, állatok és munkaeszközök elkobzása, míg a hitszegésért és a hamis esküért kézlevágás járt.

Tehát "csak" az utóbbi 2 eset tartozott a kézlevágáshoz.
Nem úgy ám blokk "kereszténydég elleni" bűntett.

Legtöbbet talió elv szrint világi büntett megtorlása volt.
Hogyne nagyszerűen felmondtad a libsi propagandát.
http://www.termeszetvilaga.hu/...

Szent háborúkat sem az egyház indította. A királyok indították akik fosztogatni akartak.

Köze nincs a keresztény hitnek hogy mit húznak rá.
Legjobb példa az ír-angol ellentét amit úgy adtak elő hogy keresztény protestáns ellentét, holott simán a megszálló angolok ellen lázadtak az írek.
Jó szocilibsi retorikávl forgatod úgy.
Minden egyes megállapításra jut egy dehát a keresztények is levágtak kezeket.EZZEL legitimálod.
Mondjuk speciel királyi döntés volt elsősorban a kézlevágás klasszikus Szemet-szemért felfogása.
Ezt csak a konkrét ráhatásra írtad a természetesen nem.
megint félrebeszélsz..... te legitimálod azt, ami régen történt.... mi volt a kérdésed:"És ezzel lehet legitimálni a nizzai fejezést?" mi volt az én válaszom a kérdésedre: "természetesen nem" akkor most, hogy is van ez?
Dehogynem.
Mengele a tudomány nevében dolgotzik.
Az egyesült államok egyes államaiban most fogadták el az abortuszt a megszületés pillanatáig.
Megváltoztatni,ráhatni,nem tudok.Te viszont simán legitimálod a most történteket azzal a felkiáltással hogy hát ez volt régen.
ha az nem a 21. században történt, akkor rendben van.... akkor ezzel "legitimálod"?
azért mert az iszlám egyes tagozatai most is aktívan gyilkolásznak attól még a keteszténység köré kialakult rendszer nem számít karitatív szervezetnek
se most se régen
az alap ötlet itt is fasza, de mint minden ez is eléggé el lett baszva
na de hát ahol emberek vannak az szinte minden szarrá válik, ha mást nem tudunk magunkat pusztítjuk el
Az ateistáknál sem régen, sem most nem volt divat. Ez baj?
Értettem tanárúr.
Pontosítok.
"Nomeg melyik vallás tagjai vagdosnak kezeket, fejeket,mostanában,nem régen?"
természetesen nem.... ne essünk át a ló túloldalára... csk kérdezted: "Nomeg melyik vallás tagjai vagdosnak kezeket, fejeket?" mindkettő a keresztény vallás történetében aktív büntetési tétel volt, a kézlevágás volt a legtovább....
És ezzel lehet legitimálni a nizzai fejezést?
Én is most olvastam hogy a TV2 valami tehetségkutatójának sztárja volt.
Károly körút részeg cigány gyerek jogsi nélkül most kapta fel a média
A kézlevágás volt legtovább megtartva a magyar "kereszténydég elleni" büntetések között is.... én most is alkalmaznám, csak én a tolvajokkal szemben, de hát nem nagyon lenne gomb nyomkodva a parlamentben....