Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amikor a lezerjani videozott hogy becs milyen szarul valtozott mekkora hörgés volt azindextol a 24.hu-n at magyarnarncsig.
Hat nem kellett sok ido hogy bejrutban erezzek magukat a fejlett nyugaton a bezzegosztrakok.
Mi kell meg hogy hajorakomanyszam visszatranszportaljak a kiindulo orszagba mindet?
A végén össze kell fogjunk a cigányokkal és irtani ezeket a retkeket.
Az élelmiszeriparban dolgozók rendszeres szűrésen vesznek részt (elvileg).
Amikor egy cigány megfogja, megforgatja és visszarakja, az már biztosan nem vett részt szűrésen.
Ilyen egyszerű.

De ha nem hiszed, menj el a boltba (bármelyikbe), és nézd meg, hogy az emberek hogyan tapogatják össze a gyümölcsöt. A többivel is így tesznek.
Persze megmosom. De te érted azt, hogy mit jelent az undor? Egy csomó mindent nem eszel meg, nem iszol, nem mosod más fogkeféjével a fogadat, pedig akár sterilizálhatnád is, de mégsem. Valakinek alacsonyabban van a szintje, valakinek magasabban, amit még eltűr.
Én mindig azt tanultam, hogy a kajával kapcsolatban a lehető legnagyobb óvatossággal járjak el. Valószínűleg nem kis része volt ebben annak, hogy a mutter az egészségügyben dolgozott. Eddig nem láttam hátrányát ennek, időben, pénzben szintén nem hátrányos.
Nem értem a problémát
Pl zacskós árut megfogja vagy 10 kéz mire kijut a polcra mivel a zacskó nem étel kb mindegy ki és hányszor fogja
Hús árut is megfogja pár kéz, de úgy is meg van sütve főzve szóval kb semmi se éli túl amiben fehérje van
Lédig cuccokat meg úgy is megmossa az ember miután hazaviszi
Az, hogy a más által összetapogatott vackokat nem viszem magammal?
Akkor az.
Akárhogy nézzük ez már beteges
De te ezt úgysem fogod beismerni mert te vagy a beteg
Vannak kivételek, jónéhányat ismereek, de lehet csak nekem köszönnek
Nem szoktam
Semmilyen matrica nincs az I3-n
Neki kukacos almás matrica van
Így is van, ezért igyekszem a lehető legkevesebbet magamra tenni.
Mint írtam is a minap, nem tolok kocsit a boltban, a polcról soha nem veszem le a legelső/legszélsőt, stb.
Amit nem tudok kikerülni - pl. a kp - azt tudomásul veszem, nem bomlanak le agysejtjeim, ha mégis hozzá kell érjek. Azt kerülöm ki, amit tudok, amit nem azt nem.
Ha valamiért kórházba, rendelőbe kell mennem, ott viszont pláne minden kilincset a könyökömmel nyomok le, vagy lábbal rúgom az ajtót.
Nyertel?
Hmmmm én szoktam....
Nem rosszabb semmivel, mint az MTV, TV2.... mondjuk nagyon régóta nem nézek tv adást
Szerintem az már nem is létezik.Van helyette trinát.
Hogy lenne?
Van az I3-adon hátul doktor felirat és a rajtszám? .....a 23. ker.-ben előttem ment egy ilyen.
Ha én lettem volna, lenne kedvem vicceskedni?
Én csak a 18. kerületben versenyeztem
Gondolom zsindexel a kanyarban.
Bogyoe rettento tiszta lehet.
Laci... nem te voltál most a Szentmihályin?.... egy Priusos autóversenyző megkostolta a Kia-t..... nem nyert
Ne nézz atv-t, felér egy agymosással
A virus nem irja felül?
Amugy az ATV nezoi szigoritast akarnak. Bogyo hol vagy.