Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jol bokánrugni a másikat? Az már perverz
ja valami olyasmi hogy tiltott önkényuralmi jelkép, de hát mindent az egészségért
A wuhan shake maradhat vagy azis tilos?
http://youtu.be/jeQXeRO6rJc
Nyah, arra is jön majd valami nyavajgás.
De ha a sima jonapotig eljutunk amibe szorul némi empátia is, az is eredmény.
Szerintem is karlendítéssel kell köszönni, a legjobb
Nem markolászás, az csak a ferdehajlamuaknál fordulhat elö.
Azoknak meg elég egy szioka is
Én sem szeretem ezt az öklözést, de van aki igényli a testi kontaktust más férfiakkal ha találkoznak így inkább ez mint a markolászás, de igazából nekem a legjobb az lenne ha mindenki beérné a sima szóbeli köszöntéssel szükség esetén ezt egy intéssel nyugtázni.
Azt a bármit hamarabb magadra kened bármilyen tárgyrol. Pl pénz az mindenkinél megfordul. Ez az öklözés meg suttyo dolog, ugyhogy nem az én világom.
Ez rendben is van teljesen, csak annyit kérek hogy a génjeiket ezek ne adhassák át semmilyen formában, csak természetes úton.
Innentől a többit megoldja darwin, úgy is túlnépesedett a föld, nem gond ha nem szaporodnak. Mellesleg ezek a viselkedés formák, az undor a másik embertől, a félelem a világtól, pont emiatt alakult ki. Ez a természetes önszabályzás része, de az is lehet hogy a "tudjuk kik" az 5G-vel sugározzák ezt
Nagyjából......
Akkor ez a haverod lehetett
http://youtu.be/y2asxZU_aLA

A tisztálkodás azért alap. Seggből szájba csak Ininek megy
állítólag fasza dolog, szerencsére még nem próbáltam
Hát pedig inkább, mint más tenyerén levő bármit magamra kenni.
Hát akkor akkor, amikor az általam felvázolt cselekmény bármilyen okból megtörténik.
Öklözést?....mi nekem abban az öröm ha az öklömet tolom fel bárkinek? .....vagy neki ez öröm lenne?
Hát én se.............pedig én boxoltam
Az más bár a szomszéd lányt kihagynám, ha lehet
de ha a szomszéd lány megkívánja az öklözést csak bevállalod
Hát én nem öklözök. Nem vagyok én bokszolo.
Nem bulizok esténként.....nappal sem.
Ó, volt munkahelyemen volt egy srác, anya-apa alkesz volt, amúgy semmire nem tanították meg, sem a pénz kezelésére, sem a nőzésre. Annak a 30. szülinapjára összedobtuk a pénzt egy ribancra. persze a kapuban őrt álltunk, nehogy lelépjen, de végül is megsikerült minden. A főszervező felhívta a nőt, hogy volt-a probléma, és a nő mondta, hogy amúgy semmi, de a srác kilafagyolta.
Akkor esett le mindenkinek, hogy pár fontos részlet kimaradt a manuálból, hogy pl. mire mondja a gyógyszerész azt, hogy "ellenjavallt".
Phű! (köp)
Na de ha esti bulizás után a ribanc ráhúzza az orrodra a szaporítószerv egyes részeit, akkor nem félsz a vírustól?
Tiltott már rég.
Ilyenkor vigyél magaddal hangszert, akkor nem néznek buzinak.