Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olcsó sör.
A Pipi vízbe fojtja magát..... ...megint.
Hát,remélem nem boltzár.
Mer akkor megin kuncsoroghatok a főbérlőnél.
Családi pótlékot csak munkaviszonyhoz kötötten adni bárkinek is , de a minimálbérre az sem jár! Lehet akármilyen kretén idecsinál 8 gyereket, és már nem is megy dolgozni, "mert minek az, " azok meg valahogy felnőnek iskola, szakma munkahely nélkül és járják a náluk szokásos utat !
durva lesz látva, mi van a környező országokban.
Szerintem lenne bennünk egy 4/5 is.
Itt csak akkor vannak liberálisok, ha gyorshajtani kell, vagy raccsing kipufogóval kell hangoskodni a városokban....
nnnna este a főni bejelenti az újabb szigorításokat.... ugye mindenki várja már
sajnos jobboldali gondolkozású vagyok... csak ezt ma nehéz értelmezni, mert ami most van, az nem az, csak a nevében nehéz ám értelmezni, mert azt vettem észre, hogy itt is 99%-ban liberálisok vannak...
Csak a Viktor a képmutató: vérbeli libsi létére egész jól megjátssza a mély keresztény gyökerű diktátort.
ezt kérdezem én is mert mindenki csak köpködni tud ha a cigókról van szó de semmi ötlet nincs mit lehetne tenni
amúgy most még nem vészes a fosztogatás
Akkor nem is vagy te igazi liberális - mert az képmutató mind Legjobban bírom, mikor a borsodi szegregált osztályok ellen ajvékolnak, miközben a kölykeik budai magániskolákba járnak vagy a lauderjavnéba (ott se túl sok cigány van )
A szavazatukra különben is szüksége van a kormánynak.
"max a filmekben látnak dolgozó embert" - nem hiszem... a cigók nem néznek sci-fi-t!
"segélyt elvonni se bölcs ötlet hiszen akkor elkezdenének csapatokba verődve fosztogatni" - mert amúgy most mit csinálnak?
mit lehet tenni? eltartani őket...
Egy libsi ne legyen képmutató!
Te is liberális elvű vagy, csak nem olyan hülye, mint Bogyó, aki még fel is vállalja
megoldásod van rá?
teljesen egyetértek veled hogy ami most van az szar, és hamarosan tarthatatlanná válik
most már nem csak borsodban van jelentős szaporulat hanem olyan helyeken is ahol eddig szinte nem is voltak(vagy épp normális életet éltek)
mostanra felnőtt egy nemzedék aki azt se tudja mi a munka, hiszen max a filmekben látnak dolgozó embert
ezeket nem tudod dolgoztatni mert egyrészt nem is akar másrészt nem is tud, hiszen nem csak a bőre sötét
segélyt elvonni se bölcs ötlet hiszen akkor elkezdenének csapatokba verődve fosztogatni, hiszen vesztenivalójuk nincs
ütni-verni esetleg fejbelőni-elásni ismét nem lehet a nagy libsi fellángolás miatt
el se lehet őket sunyiba kötni az első szülés után mert ismét jönne a sok emberjogi buzi
akkor mit lehet tenni?
Én, Te és mindenki más.... akárhogy is számolom, ez 2/3....
Nézd..... ha Te ram szavazol, ugye akkor mar 2/3, ha ügyesek vagyunk
Ettől féltem,komcsik haza,én F2 mérsékelt,konzervatív és keretényi világképében bízom.
És az ő egészsége,munkabírása jobb.
Ő már eleget "liberalizált", most én következem.
Már tervezgetem is a leendő kormányt....
Há pont azé,ne kérsesd magad,friss,lendületes lennél,ha nem raccsolsz eladhatnád magad márki-zay utódjának.
Én bizts rád szavazék,és több esne lem mint egy szifon 12 ingyen.
Miért?Ha egyszer mindketten libsik vagytok?
Az emberek nincsenek felkészülve ekkora változásra... jó nekik a neokommunizmus is
Aaaaa az itt újdonság lenne