Álltam már meg japán géppel harlis mellett, mert gugolt a gép mellett s a kérdésemre, hogy "szevasz, tudok valamit segíteni?" olyan undorral mondta a nemet, hogy egy rendes összetett mondattal köszöntem el, amiben a kurvaanyján kívül még pár nemi eltévelyedés leírása is szerepelt!
kb. 40 éve olvastam egy sci-fit, amiben az emberek teljesen elszigetelten éltek, csak telekommunikációs eszközökön volt kapcsolatuk. Emiatt megszűnt az életellenes bűncselekmény, mert semki sem ment ki... sajna a címét nem tudom...
na, eszembe is jutott, hogy az élet mekkora rendező, hisz a mai kölkök a féccbukkjukkal pont ide tartanak (vagy már ide is értek) Ami 80-ban sci-fi volt, lehet, 2030-ban természetes lesz
Meg a harley-sek sem legalábbis jellemzően csak márkatársnak és az is abból a sznobságból fakad amit lejjebb írtam, a vicc mikor egy öreg bmw-s elkezd integetni és az újakkal meg nem intenek vissza a csöves öregnek.
Én még a novembert végigmotorozom. mert sokkal célszerűbb ezzel járni a tanfolyamra. Leszarom a hideget, van ruhám, csak a jeges utakat nem szeretem. De öröm motorozás már nekem sincs, csak közlekedés.
Régi szomszéd kifejtette hogy milyen gusztustalan nyalogatni a pinát, kb. ilyen Tsanyis undorral. Meg is állapítottuk hogy szegény felesége....aztán 2 év múlva el is váltak
95-re ez már nem volt kérdés, előtte sem legfeljebb elkerültek, ez a legelső nyugati időkre volt jellemző hisz akkor valóban csak a jómódúaknak volt olyan, 82-84-ben párszor voltam a köröndi társulatnál esténként és akkor csak egy nyugati gép (RD250, óriási szám volt) volt, de nem integettünk, csumi volt leszállás után, de az sem mindenkivel.
Tegnap cirka 8 motorossal találkoztam, mint valami bolondok úgy intettünk egymásnak
Egy lámpánál meg is kérdezte tőlem egy biker, hogy "te sem bírtad ki?"
"megfagyok, de le....om"
Függőleges falvakban nem szokás köszönni, de kertvárosban szoktunk.
Most költözött szembe egy fiatal srác, kissé bumburnyák, de már kezdi megtanulni a köszönést
Ezek szerint nekem jobb társaságom volt, mert ott soha nem volt ilyen beképzeltség hogy nyugati motoros nem áll szóba a szocimotorossal.
Felénk a buszosok, postások, meg úgy kb. mindeni aki valamilyen alapon egy sorsközösséget alkotott köszöngettek egymásnak.
Én 95ben kezdtem motorozni. Öreg Panoniás azt mondta amikor első nap feszítettem a Simsonommal és "jónapotot" köszöntem neki, hogy "Jól jegyezd meg meg öcsi! Az igazi motorosok tegeződnek, intenek egymásnak és bukósisakot viselnek. A többi az csak hülyegyerek motorral."
És elég sok társasággal vegyültem már, de te vagy az első aki felveti ezeket.
Soha nem néztek ki egy társaságból mert szocigéppel mentem, ők meg akármivel.
És akkor hogy tolod a szexet? Puncit se nyalsz, ill. farkat se kapsz be? - csak azért kérdem mindkettőt, mert nem ismerem az orientációdat, és nem akarok diszkriminálni
na, eszembe is jutott, hogy az élet mekkora rendező, hisz a mai kölkök a féccbukkjukkal pont ide tartanak (vagy már ide is értek) Ami 80-ban sci-fi volt, lehet, 2030-ban természetes lesz
Egy lámpánál meg is kérdezte tőlem egy biker, hogy "te sem bírtad ki?"
"megfagyok, de le....om"
Mindenesetre én befejeztem idénre
Most költözött szembe egy fiatal srác, kissé bumburnyák, de már kezdi megtanulni a köszönést
Felénk a buszosok, postások, meg úgy kb. mindeni aki valamilyen alapon egy sorsközösséget alkotott köszöngettek egymásnak.
Én 95ben kezdtem motorozni. Öreg Panoniás azt mondta amikor első nap feszítettem a Simsonommal és "jónapotot" köszöntem neki, hogy "Jól jegyezd meg meg öcsi! Az igazi motorosok tegeződnek, intenek egymásnak és bukósisakot viselnek. A többi az csak hülyegyerek motorral."
És elég sok társasággal vegyültem már, de te vagy az első aki felveti ezeket.
Soha nem néztek ki egy társaságból mert szocigéppel mentem, ők meg akármivel.