régi cégnél táppénz esetén legalább 1 de inkább több hónapig nullás vagy közel nullás volt a mozgóbér
ami azért havi 30-70 ezer volt néha több is
amikor az ujjam műtötték akkor bementem szólni hogy pár hét szünet lesz hiába álkt a vér a papucsban is kb szimulánsnak néztek
3 hétig voltam itthon, de utána még hetekig véres volt a zokni a buzi bakancs miatt de akkor is beszopattak legalább brutto 100-120 ezerrel
Inkább azt magyarázzátok el. Hogy a faszomba van, hogy az Origo szerint Trump, az Index szerint Biden vezet?
Vagy ők már tudják hogy mi van a levélszavazatokban?
Trump simán több államot vitt még az indexes térkép szerint is. Ennyire alternatív univerzumban élnek ezek az agyalágyultak?
Betegen nem lesz hatékony. Ha mást is megfertőz akkor másnak is csökken a hatékonysága.
Ha kap egy szövődményt és belehal mert nem kezelték időben, meg nem heverte ki (sima influenzáról beszélünk még csak) akkor meg gondold el mennyi papírmunka új alkalmazottat keresni. De ha nem hal, meg csak szívbeteg lesz, akkor is megszívtad mint munkaadó mert rendszeresen kell majd távpénzt fizetned, kiesik a munkából rendszeresen, és mire sikerül találni ürügyet amivel kirúgd egy csomó pénzedtől megfosztott a kis rohadék akinek volt pofája megbetegedni, mindezt azért mert elvártad hogy lázasan is bemenjen dolgozni, és nem bírtad ki azt a 4-5 napot míg nagyjából helyrejön. És ugye mivel bejárt ez nem egy ember lesz hanem több is.
De én úgy látom legtöbbször nem is a munkaadó a probléma, hanem a munkavállaló meséli be magának meg retteg, meg sztahanovista, nélkülözhetetlennek hiszi magát. Ezért egy okos főnök haza zavarja. Nem a náthát, de amikor valaki lázas, az ne dolgozzon, mert csak probléma lesz belőle.
Mi sem szoktunk elmenni távpénzre, de csak azért mert szarul fizet, inkább kiveszünk szabit, meg megoldjuk a túlórákból.
"Pályinkás" szép jó reggelt Motorosok!! Lóg az eső lába, fúj az északi szél mint az állat, ma sem lesz strandidő, B.ssza +.......... az a huha + stb.! Mindjárt gyalog menetre váltok!
Van még sok ilyen propaganda idézeted?
csak érdekesség: a románok akkorát, mint a Puskás, 70 milliárdból építettek, Allianz Arena 120 milliárd, a miénk 190 lett... szóval nekem nem a főétellel van bajom, hanem a körettel...
De hiszen pont azt beszéltük hogy senki nem mer táppénzre menni az adott helyen.Tehát tökmindegy hogy egy beteg van vagy húsz,mindenki fosni fog a főnök retorziójától így mindenki ugyanúgy dolgozni fog,csak betegen.Nincs veszteség.
Leszarom minek a kiindulási alapja. Nálunk nincs ilyen mégis bejön a faszkalap, mondjuk haza is zavarták és fegyelmit helyeztek kilátásba.
A légiirányítást veszélyeztetni nem tréfa dolog.
A régi főnök azonnal napközben felállított bárkit,hogy irány a doki. Kétszer köhögött az ember vagy lehetett látni hogy folyton fújja az orrát.Mindig azt mondta ha kiesik egy vagy két ember le van szarva,nincs fennakadás.De ha mindenki lerokkan,az már kiesés.
Ez a mostani vezetés töketlen ilyen szempontól.
Nem hülye, csak célorientált. Sajnos ez van, van amelyik belátja hogy hosszutávon mi a kedvezöbb, viszont ellenpélda a nejem munkahelyén van néhány dolgozo aki többet van táppénzen mint munkában. És már a fönöke is tisztában van vele hogy lógós mégse basszák ki
Kb. mint itthon!
ami azért havi 30-70 ezer volt néha több is
amikor az ujjam műtötték akkor bementem szólni hogy pár hét szünet lesz hiába álkt a vér a papucsban is kb szimulánsnak néztek
3 hétig voltam itthon, de utána még hetekig véres volt a zokni a buzi bakancs miatt de akkor is beszopattak legalább brutto 100-120 ezerrel
Vagy ők már tudják hogy mi van a levélszavazatokban?
Trump simán több államot vitt még az indexes térkép szerint is. Ennyire alternatív univerzumban élnek ezek az agyalágyultak?
Ha kap egy szövődményt és belehal mert nem kezelték időben, meg nem heverte ki (sima influenzáról beszélünk még csak) akkor meg gondold el mennyi papírmunka új alkalmazottat keresni. De ha nem hal, meg csak szívbeteg lesz, akkor is megszívtad mint munkaadó mert rendszeresen kell majd távpénzt fizetned, kiesik a munkából rendszeresen, és mire sikerül találni ürügyet amivel kirúgd egy csomó pénzedtől megfosztott a kis rohadék akinek volt pofája megbetegedni, mindezt azért mert elvártad hogy lázasan is bemenjen dolgozni, és nem bírtad ki azt a 4-5 napot míg nagyjából helyrejön. És ugye mivel bejárt ez nem egy ember lesz hanem több is.
De én úgy látom legtöbbször nem is a munkaadó a probléma, hanem a munkavállaló meséli be magának meg retteg, meg sztahanovista, nélkülözhetetlennek hiszi magát. Ezért egy okos főnök haza zavarja. Nem a náthát, de amikor valaki lázas, az ne dolgozzon, mert csak probléma lesz belőle.
Mi sem szoktunk elmenni távpénzre, de csak azért mert szarul fizet, inkább kiveszünk szabit, meg megoldjuk a túlórákból.
http://youtu.be/E9UolAhnNYo
csak érdekesség: a románok akkorát, mint a Puskás, 70 milliárdból építettek, Allianz Arena 120 milliárd, a miénk 190 lett... szóval nekem nem a főétellel van bajom, hanem a körettel...
Nincs különbség.
A légiirányítást veszélyeztetni nem tréfa dolog.
Ez a mostani vezetés töketlen ilyen szempontól.