állítólag az árában benne van vagy 20 év szervizelési garancia
de nekem se kellene, mint nézegessünk egy mosógépet 30 éven keresztül, jobb 5 évente cserélni
Bár azt sem tudom a milyenk merre van a házban én nem használom az tuti
De a tv függőséghez is kell ész. A ratyi dagadt bírót hiába ekézik, hogy állítólagosan antiszemita, egy vidéki embernél ez tizedakkora gond sincs, mint egy bunkó fővárosinál, mint ahogy az sem forgolódik álmában, hogy támad a peronoszpóra.
A burokban született és élő stratégák minden pártban hülyék.
De, teljesen, a bankároknak!
Nekünk nem lenne mindegy, hogy milyen minőségben töltjük ezt a kis időt, de ránk nyilván magasról tesznek.
Ez a színház ami demokrácia néven fut, csak terelés!
Egyre jobban kilóg a lóláb, de a sok TV függő agyhalott nyomja a mantrát amit a szájukba rágnak!
Szarok az egészre pártokratikus baromságra, bár ezt a sok buzit nem szívesen látnám a kormányban, igazából szinte mindegy!
Dehogynem.... mindig megy a szájtépés, de vhogy mindig felkerül az aláírás a dokumentumokra.... kell a pénz nemrég vettünk fel egy nagyobb hitelt az uniótól és most pályáztunk megint... fel is vesszük
de nekem se kellene, mint nézegessünk egy mosógépet 30 éven keresztül, jobb 5 évente cserélni
Bár azt sem tudom a milyenk merre van a házban én nem használom az tuti
http://youtu.be/iYAeZ6j7E8o;feature=emb_logo
A balesetin átvették a vezetést a villanyrolleresek a motorosoktól.
A burokban született és élő stratégák minden pártban hülyék.
Nekünk nem lenne mindegy, hogy milyen minőségben töltjük ezt a kis időt, de ránk nyilván magasról tesznek.
Ez a színház ami demokrácia néven fut, csak terelés!
Egyre jobban kilóg a lóláb, de a sok TV függő agyhalott nyomja a mantrát amit a szájukba rágnak!
Szarok az egészre pártokratikus baromságra, bár ezt a sok buzit nem szívesen látnám a kormányban, igazából szinte mindegy!
jogallamisag, sajtoszabadsag, oktatasegeszsegugy.
Az EU hadsereget kene kuldeni nem penzt.
ettől még az asszony is jobb