Pedig ment ám a kampány rendesen. A zsófika minden kisfaluba sétálgatott bement lakókhoz süteményt enni, beszélgetni, a polgármesterek kampánybeszédeket mondtak meg drón felvételek a településekről, igért utat, hidat mindent.
A biró is odarakta magát, az tollat bögrét ösztogatott névreszólóan, levelet irt mindenkinek, sok becsengetős embert mozgatott, sőt még karigerit is befűzte egy rövid kampány erejéig, de csak a szokásos libsi paneleket nyomták. Szerintem ez lett a veszte, nem a puskával kergetés.
30 egynéhány éves milyen mamiról írsz. Nem az eszéért kell szeretni persze annyi van neki, hgoy nem megy át addig a hídon míg oda nem ér
én azért szúrnám
kdmp Az az ég világon nem csinál semmit A fidesz nélkül kb. 0,1 %-os párt lenne. Legfőbb tevékénységük pár éve a vasárnapi boltzár volt
Aztán hamar rájöttek, hogy ha nem tudnak az emberek vásárolni vasárnap attól még nem fognak megtelni a templomok Semjén úr a legtöbb vizet legfeljebb az afrikai vadaknak okozta Ők csak a név miatt vannak bent a fidesz farvizén
https://totalcar.hu/tesztek/20...
A biró is odarakta magát, az tollat bögrét ösztogatott névreszólóan, levelet irt mindenkinek, sok becsengetős embert mozgatott, sőt még karigerit is befűzte egy rövid kampány erejéig, de csak a szokásos libsi paneleket nyomták. Szerintem ez lett a veszte, nem a puskával kergetés.
És nyert. Bogyó ma nem bont pezsgőt, marad a kétharmad
Na jo a forradalom majd a Fővárosi Szabó Ervin konvtar hallgatoi miatt berobban.
én azért szúrnám
Aztán hamar rájöttek, hogy ha nem tudnak az emberek vásárolni vasárnap attól még nem fognak megtelni a templomok Semjén úr a legtöbb vizet legfeljebb az afrikai vadaknak okozta Ők csak a név miatt vannak bent a fidesz farvizén