Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az éppen nem - viszont konzervatívan heteroszexuális....
Lelked mélyén kormánypárti vagy
Nejem azt akarta elhozni..... ......de hajthatatlan voltam!
https://totalcar.hu/tesztek/20...
Vagy legalább irja rá a hátuljára hogy nem.fideszes, csak ez volt olcsón
De legalabb tüsszentsd le babakekre.
Nyasgem.
Teljesen.......gyujthatod fel a renyot
Minden elveszett.....
Persze, de nem hülye
Nameg a tobbseg ellenzeki.
Dehat a videk olyan mint bogyo, liberalis.
Ez csak a sötét jövő vagy a sötétek jövője?
Pedig ment ám a kampány rendesen. A zsófika minden kisfaluba sétálgatott bement lakókhoz süteményt enni, beszélgetni, a polgármesterek kampánybeszédeket mondtak meg drón felvételek a településekről, igért utat, hidat mindent.
A biró is odarakta magát, az tollat bögrét ösztogatott névreszólóan, levelet irt mindenkinek, sok becsengetős embert mozgatott, sőt még karigerit is befűzte egy rövid kampány erejéig, de csak a szokásos libsi paneleket nyomták. Szerintem ez lett a veszte, nem a puskával kergetés.
Banataban leissza magat lidlis argussal.
https://infostart.hu/belfold/2...

És nyert. Bogyó ma nem bont pezsgőt, marad a kétharmad
Akkor csak miniterminátor.
Na jo a forradalom majd a Fővárosi Szabó Ervin konvtar hallgatoi miatt berobban.
Csak feszegette de kalocsán se boldogult.....
Dehat bogyo mar kivette.
30 egynéhány éves milyen mamiról írsz. Nem az eszéért kell szeretni persze annyi van neki, hgoy nem megy át addig a hídon míg oda nem ér
én azért szúrnám
kdmp Az az ég világon nem csinál semmit A fidesz nélkül kb. 0,1 %-os párt lenne. Legfőbb tevékénységük pár éve a vasárnapi boltzár volt
Aztán hamar rájöttek, hogy ha nem tudnak az emberek vásárolni vasárnap attól még nem fognak megtelni a templomok Semjén úr a legtöbb vizet legfeljebb az afrikai vadaknak okozta Ők csak a név miatt vannak bent a fidesz farvizén
Ki se vették, az apja volt előtte a képviselő.
itt nem írták le a legfontosabbat, hogy mennyi lett az anyagi kár a buszban
Visszarakjak a teglat?
Nem lesz, a koncz zsófika vezet......eddig